Illovszky Rudolf Stadion

Ilyen még nem volt: Negyedszer is Markovits a Vasas elnöke

Feltöltve: 2016, május 26 - 22:06

A Vasas SC csütörtöki tisztújító közgyűlésén a tagok titkos szavazással, egyhangúlag választották meg ismét Markovits Lászlót. A sportvezető 2002 óta negyedik ciklusát kezdi meg elnökként, amire még nem volt példa a 105 éves klub fennállása során.

Újpesten a lebontásra váró Vasas-pályára költöznének - kezdődik a felújítás

Feltöltve: 2016, április 7 - 11:36

Megkezdődik az Újpest stadionjának felújítása is végre, ebben a szezonban azonban nem kell még költöznie a liláknak. A következő idényt azonban már a Fáy utcában kezdenék meg a IV. kerületiek, onnan viszont a Vasas akarna épp továbbállni ideiglenesen, mivel bontani fogják az Illovszky-stadiont is. Várhatóan szeptemberig kellene maradnia az Újpestnek

Furcsa ügy az NB I-ben: Leszóltak egy stadiont Debrecenből, de cserélni nem akartak

Feltöltve: 2016, március 18 - 14:58

"Nem NB I-es szintű a pálya" – fogalmazott annak kapcsán dr. Horváth Zsolt, a DVSC játékosa, hogy a Loki a hétvégén, ezúttal az MTK ellen ismét a Vasas-pályán játszik majd, amelynek gyepszőnyege a kettős terhelés (az angyalföldiek és a kék-fehérek is itt játsszák az idényben a hazai meccseik többségét) és az utóbbi hetek csapadékos időjárása miatt nincs éppen ideális állapotban. A megjegyzés azért is igen furcsa, hogy épp a Debrecen volt az egyik csapat (a másik a Diósgyőr), amely nem ment bele, hogy az MTK ne a Fáy utcában, hanem Dunaújvárosban fogadhassa őket, ahol jóval jobb pályaviszonyok között játszhatták le volna a rangadót a csapatok. Domonyai László, az MTK klubigazgatója beszélt a csakfoci.hu megkeresésére a Loki és a DVTK döntésének hátteréről és a Vasas-pálya állapotáról is.

Bejelentették: Vidékre kell költöznie az MTK-nak

Feltöltve: 2016, március 4 - 14:26

A Budapest Honvéd és a Haladás elleni bajnoki meccsét nem az eddig átmeneti otthonaként szolgáló Illovszky Rudolf Stadionban rendezi meg az MTK, hanem Dunaújvárosban – jelentette be pénteken a kék-fehér klub.

Vasas: 4 év alatt 7,5 milliárd a létesítményekre

Feltöltve: 2016, február 26 - 15:36

A legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent a Vasas létesítményfejlesztését érintő kormányhatározat, ami 2016-2020 között mintegy 7,5 milliárd forintot irányoz elő - számolt be a vasasfc.hu.

2017-re lehet kész a Vasas új stadionja

Feltöltve: 2015, december 8 - 19:56

A Vasas SC elnöke, Markovits László elmondása szerint 2017-re készülhet el az angyalföldi gárda új stadionja, amely az MTK készülő arénájához hasonlóan körbezárt lelátókkal rendelkezik majd, és 5000 néző befogadására lesz alkalmas.

A Vasasnál mindent megtesznek, hogy NB I-es stadionjuk legyen

Feltöltve: 2015, július 14 - 20:57

Hétvégén kezdődik az NB I 2015/16-os szezonja, immár a Vasas labdarúgóinak részvételével. A háttérben eközben komoly munka folyik, a Vasas Futball Kft. részéről szakmai, a Vasas SC részéről pedig létesítmény téren.

Gond lehet az NB I sorsolásával - lapszemle

Feltöltve: 2015, június 30 - 09:56

Múlt csütörtök óta ismert a labdarúgó-NB I új idényének „alapsorsolása", ám előre szólunk: a szurkolók egyelőre ne kezdjék teleírni a naptárukat - írja a Blikk. Az MTK több meccsének a helyszíne is minden bizonnyal változik. Lapszemle.

1 milliárdból épül új stadion a Vasasnak

Feltöltve: 2014, február 28 - 19:11

Megtartotta tavaszi szurkolói ankétját a Vasas együttese, amelyen a klub szimpatizánsai több dolgot érintően is felvilágosítást kaphattak. A klubhoz visszatérő Jámbor János tulajdonos és Vancsa Miklós ügyvezető igazgató folyamatosan a klub anyagi helyzetének a stabilitásán dolgoznak, amely szükséges ahhoz, hogy az együttes jövőre újfent a feljutásért küzdhessen. Szóba került egy új szponzor érkezése, Jámbor többségi tulajdonossá válása, illetve a Kubala Akadémia visszaszerzése is. A vezetőség emellett egy örömteli hírrel is beszámolt a szurkolóknak, mégpedig arról, hogy a Vasas állami támogatásból hamarosan új stadion építésébe kezdhet.

Új otthona lesz az Egernek - az FB is vizsgálódik

Feltöltve: 2012, november 8 - 18:58

Az egriek az Illovszky Rudolf Stadionban lépnek pályára idei utolsó két hazai bajnokijukon.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel