Dejan Lovren

Eb 2016: Kihisztizte magát a Liverpool-játékos a válogatottból

Feltöltve: 2016, május 16 - 13:23

Komoly játékerőt képviselő, 27 fős keretet nevezett meg egyelőre előzetes Eb-névsorként Ante Čačić, Horvátország szövetségi kapitánya, aki az előzmények alapján nem meglepő módon elfelejtette meghívni az EL-döntős Liverpool védelmének oszlopát, Dejan Lovrent.

Szülés az álommeccs alatt: A Liverpool hőséről nevezi el gyermekét a szurkoló

Feltöltve: 2016, április 15 - 09:45

A felejthetetlen Liverpool – Borussia Dortmund Európa Liga-negyeddöntőn (4-3) győztes gólt szerző Dejan Lovren után nevezi el a meccs idején fia születését váró hazai drukker.

Megfenyegette a kapitányt a Budapesten besértődő Liverpool-játékos

Feltöltve: 2016, április 11 - 08:43

Egyfajta ultimátumot adott Dejan Lovren, a Liverpool védője a horvát szövetségi kapitánynak, Ante Cacicnak, mondván vagy kezdőjátékosnak viszi ki az Európa-bajnokságra, vagy ne is számítson rá a keretben. A két fél még a budapesti felkészülési meccsen veszett össze.

20 milliós igazolást jelentett be a Liverpool

Feltöltve: 2014, július 28 - 06:58

Vasárnap este hivatalosan is bejelentette a Liverpool, hogy megszerezte a horvát válogatott és a Southampton 25 éves védőjét, Dejan Lovrent. A hírek szerint 20 millió fontot fizettek érte a Vörösök.

"Hagyják békén Ibrát!" - megvédték a fejberúgás után

Feltöltve: 2012, december 18 - 23:20

Nagy indulatokat kavart Zlatan Ibrahimovic emlékezetes megmozdulása, amikor fejberúgta ellenfelét. Az ellenféltől vádolják, saját csapatából megvédték.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel