Joan Carrillo

Hat edző, aki itthon belebukott a bajnoki címbe

Feltöltve: 2016, június 8 - 12:17

Mint ismert, Bene Ferenc annak ellenére nem marad a Gyirmót vezetőedzője, hogy megnyerte az NB II-es bajnokságot. Bene esete azonban nem példa nélküli a hazai labdarúgásban, tavaly Joan Carrillo, a Videoton szakvezetője bukott bele a bajnoki címbe, de Mezey György és Pintér Attila is pórul járt már aranyérem után.

9 meccs után kirúgták a Vidi bajnok edzőjét - egyszer sem nyert

Feltöltve: 2015, december 21 - 10:00

Menesztette posztjáról Joan Carrillo vezetőedzőt a spanyol másodosztályban sereghajtó Almería csapata. A Videotonnal tavasszal még magyar bajnoki címet ünneplő szakember egyszer sem tudott nyerni a neki jutott kilenc mérkőzés során.

Carrillo a Vidi után a másodosztályban: "Ez egy ugrás a karrieremben"

Feltöltve: 2015, október 23 - 13:40

Joan Carrillo a magyar bajnokságot megnyerő Videoton kispadja után hazája egyik másodosztályú csapatánál talált helyet magának. A spanyol szakember ugrásnak, előrelépésnek tartja azt, hogy az Almería szakmai munkáját irányíthatja, és maradhat a jól bevált fehérvári stílusnál és taktikánál, szerinte ami a Vidinél működött, azt most is fog, de növelné a sebességet csapata eddigi játékához képest.

A Vidi bajnok edzője Spanyolországban kapott munkát - hivatalos

Feltöltve: 2015, október 20 - 08:50

Az előzetes spanyol sajtóhíreknek megfelelően a helyi másodosztályban kapott munkát Joan Carrillo, a Videoton volt, a fehérváriakat bajnoki címig vezető edzője, aki a rosszul rajtoló Almería szakmai irányítását vette át.

Carrillo megállapodott egy klubbal - sajtóhír

Feltöltve: 2015, október 19 - 09:14

Több spanyol lap is arról számol be, hogy a helyi másodosztályban kaphat munkát Joan Carrillo. A Videoton korábbi edzője a rosszul rajtoló Almeira irányítását veheti át, akár már hétfőn.

Ennél a csapatnál ülhet le Carrillo újra a kispadra

Feltöltve: 2015, október 7 - 18:26

A Videoton korábbi vezetőedzője, Joan Carrillo a spanyol másodosztályban szereplő Almería csapatának vezetőedzője lehet.

Carrillo lehet az utolsó helyezett Diósgyőr edzője? - lapinformáció

Feltöltve: 2015, augusztus 16 - 12:00

Az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál szerint a DVTK újabb veresége Bekő Balázs állásába kerülhet. A honlap azt is tudni véli, hogy utódja, az előző szezonban a Videotonnal bajnoki címet nyert spanyol Joan Carrillo lehet.

Így búcsúzott Carrillotól a Vidi csapatkapitánya

Feltöltve: 2015, június 5 - 19:02

A Videoton szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Joan Carrilloval. A spanyol trénert Burcsa Győző klubigazgató keményen bírálta a távozása után, a fehérváriak csapatkapitánya, Juhász Roland azonban szépen búcsúzott, megköszönte a közös munkát és minden jót kívánt Carrillonak és stábjának.

Vidi: "Carrillo szakmai, erkölcsi és anyagi kárt is okozott a klubnak" - Burcsa

Feltöltve: 2015, június 4 - 11:59

Burcsa Győző klubigazgató a Videoton klubhonlapján fejtette ki, milyen szakmai okok miatt döntött a tulajdonos és a vezetőség a szakmai stáb, élén Joan Carrillo leváltása mellett. Burcsa szerint a spanyol tréner "többszöri iránymutatás ellenére is figyelmen kívül hagyta a klub hosszú távú stratégiai érdekeit", amikor nem építette be a tavasszal a távozók helyére igazolt játékosokat, ezzel "szakmai, erkölcsi és anyagi kárt" is okozott a klubnak.

A Videoton szerződést bontott Carrilloval

Feltöltve: 2015, június 3 - 16:57

A Videoton FC a mai napon szerződést bontott Joan Carrilloval. A spanyol szakember négy évet töltött a Videoton FC-nél, ebből hármat edzőként, egyet pedig vezetőedzőként. Ez utóbbi időszakban hozzásegítette a klubot a második magyar bajnoki címe megszerzéséhez is.

Vidi: 300 ezer euróba kerülhet Carrillo elcsábítása egy lap szerint

Feltöltve: 2015, június 2 - 20:44

Hivatalosan meg nem erősített izraeli lapinformációk szerint továbbra is Joan Carrillo, a Videoton trénere az elsőszámú edzőjelölt a Maccabi Tel-Aviv kispadjára, de egyelőre a két klub nem tudott megállapodni abban, miféle kompenzációt fizessenek a közel-keletiek a jövő év nyaráig élő szerződéssel rendelkező szakember elcsábításáért. Az egyik helyi portál erősen túlzónak tűnő, 300 ezer eurós összegről ír, de más lapok is megemlítik, hogy az izraeli bajnoknak fizetnie kellene a magyar aranyérmesnek, ha Carrillót akarja leültetni a kispadra.

NB I: A Vidié volt legjobb játékos és a legjobb edző is a szakma szerint

Feltöltve: 2015, június 1 - 13:31

Nikolics Nemanját választotta a szakma az NB I-es idény legjobb futballistájának. Az edzők között Joan Carrillo végzett az élen, az idény legszebb gólját pedig a voksok alapján Varga József szerezte.

NB I: A bíró belerúgott a haldoklóba, Rossi megkongatta a vészharangot - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 30 - 22:27

Thomas Doll szerint a Videoton megérdemelten lett bajnok, de a tavasszal a Ferencváros volt a legjobb a mezőnyben. Fehérvári kollégája, Joan Carrillo továbbra is tartja magát ahhoz, hogy érvényes szerződése van a következő idényre. Marco Rossi amondó, a Honvéd jobbat érdemelne a kiesés elleni harcnál, de egy nyugodt idényhez komoly erősítésekre lenne szükség. Bekő Balázs úgy érezte, hogy a bíró belerúgott haldokló csapatába, Nebojsa Vignjevic pedig úgy véli, hogy jó alapot teremtettek a következő idényre. Edzői nyilatkozatok.

"Remélem, még találkozunk!"; "A szívem szakad meg, ez lesz a búcsú" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 30 - 12:25

Nem csak az NB I 2014/15-ös szezonja fejeződik be a hétvégén, a 30. forduló sok csapat és edző számára is a búcsút jelentheti. A Haladás a Puskás Akadémia ellen, míg a Dunaújváros Pakson próbálja meg kivívni a bennmaradást. Bekő Balázs érzelmes búcsút vett a Kecskeméttől, Kovács Lászlónak a szíve szakad meg a megszűnés szélén álló Lombard helyzete miatt, míg Benczés Miklós sokat sejtető nyilatkozatot adott a jövőjével kapcsolatban. Eközben a Fradi és a Vidi is összecsap egymással, amelyen elsősorban a presztízs lesz a tét. Ezt várják az edzők.

Vidi: Neves klub vinné el a bajnokcsapat edzőjét - 250 ezer eurót kereshetne

Feltöltve: 2015, május 25 - 08:54

Horvát lapinformációk szerint Joan Carrillo, a magyar bajnok és kupamásodik Videoton FC vezetőedzőjét szívesen látná a kispadján a Hajduk Split együttese. A beszámolók alapján mintegy 70 ezer euróval (a jelenlegi 180-ról 250-re) nőhetne a katalán tréner éves fizetése, ha a fehérvári kispadot a splitire cseréli.

Carrillo a távozásáról: "Élő szerződésem van a Videotonnál" - értékelések

Feltöltve: 2015, május 24 - 23:54

Joan Carrillo, a bajnok Videoton szakvezetője röviden kommentálta a távozását firtató híreket, mondván boldog Fehérváron és egyébként is a jövő évig szól a szerződése, így már a következő szezon csapatát építené fel. A Sóstói Stadionban 1-0-s vereséget szenvedő Kecskemét trénere, Bekő Balázs fájó szívvel búcsúzik majd a liláktól az idény végén, elégedett volt csapatával és nagy kihívásként fogja fel, hogy a nyártól a Diósgyőr edzője lehet majd.

Vidi: Menesztési záradékot tettek Carrillo szerződésébe egy lap szerint

Feltöltve: 2015, május 23 - 18:45

Joan Carrillo, a Videoton FC vezetőedzőjének szerződésében szerepelt egy pont, ami alapján visszafogott szereplés esetén decemberben gond nélkül szerződést bonthatott volna vele a vezetés - írja a sport.es. Ehhez az kellett volna, hogy a fehérváriak ne legyenek az első háromban.

Ezért kötöttek bele Carrillo fiába a Fradi-pályán: "Közös fotót szerettek volna"

Feltöltve: 2015, május 21 - 14:19

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki közleménye szerint egy félreértés vezetett a szerdai Magyar Kupa-döntő lefújását követően kialakult dulakodáshoz, melyben Joan Carrillónak, a Videoton FC vezetőedzőjének fia is érintett volt.

Doll: Újragondoltuk a játékunkat; Carrillo: A kupában a Fradi volt a jobb - edzői értékelések

Feltöltve: 2015, május 20 - 23:02

Thomas Doll szerint döntő volt, hogy csapata megfelelő időben lőtte a gólokat. Az első félidővel nem volt elégedett, de a szünetben jól szervezték újra az együttes játékát. Joan Carrillo arról beszélt, hogy a Ferencváros megérdemelten nyert, főként azért, mert jól használta ki a helyzeteit, csapata viszont ezúttal adós maradt ezzel. Edzői értékelések.

Sándor: Az edző fiát megverték; Carrillo: "Így senki sem viselkedhet egy futballmeccsen"

Feltöltve: 2015, május 20 - 22:40

A Ferencváros sikerével záruló Magyar Kupa-döntőt követő éremátadó ünnepség némileg megcsúszott a tervezetthez képest, a Videoton játékosai ugyanis csak késve tudtak elindulni átvenni a nekik járó ezüstérmeket. A fehérváriak csapatkapitánya, Sándor György a lefújás után az MTVA kamerája előtt elmondta, a késlekedésnek az volt az oka, hogy az edző, Joan Carrillo fiát a nézőtéren megverték. Mindezt a spanyol tréner is megerősítette a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, pontosítva a történteket.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel