José Gomes

Ázsiáig repült a Vidi távozott edzője

Feltöltve: 2014, szeptember 4 - 20:35

Majd két év magyarországi munkavállalás után a Közel-Keleten kapott állást José Gomes, a Videoton volt vezetőedzője.

Videó: Így akarják eladni José Gomest a piacon

Feltöltve: 2014, június 8 - 18:33

"José Gomes, profi labdarúgó edző" - a Videotontól nemrég távozott José Gomes menedzsmentje egy bő 18 perces videóval igyekszik kedvet csinálni a portugál szakvezető iránt érdeklődő csapatoknak. Az összeállítást ma töltötték fel a legnagyobb videómegosztó-oldalra.

Doll a Fradit dicsérte, az MLSZ-t kritizálta - így látták az edzők a bronzcsatát

Feltöltve: 2014, június 1 - 19:36

Thomas Doll, az OTP Bank Ligában végül bronzérmet nyerő Ferencváros vezetőedzője nagyon magasra helyezi pályafutásában az NB I harmadik helyét és a kilenc győzelmet zsinórban, csapata egységességét és a védelem hatékonyságát is kiemelte a német. A szakember ugyanakkor kritikusan szólt a rövid nyári szünet miatt, szerinte az MLSZ illetékeseinek át kellene gondolnia a versenykiírást. A bronzcsatában végül alulmaradó Videoton FC búcsúzó trénere, José Gomes a helyzeteket elpuskázó játékosait is kárhoztatta a DVTK elleni 1-1-et követően. Edzői értékelések.

Doll védőt csinált Bödéből, bírózott a "hülyegyerek" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, május 18 - 21:47

Thomas Doll szerint csapata csak a második félidőben futballozott jól Szombathelyen és Dibusz Dénesnek is köszönetet mondhat az 1-0-s győzelemért. A német szakvezető azt is elmondta, miért csinált középhátvédet Böde Dánielből, és hogy mit szólt a nézőtéri bekiabálásokhoz és játékosai reakciójához. Artner Tamás nem kívánta kritizálni csapatát, amely szerinte a helyzetek száma alapján a három pontra is rászolgált volna. A mezőkövesdi Tóth László éles kritikával illette a kiesést eredményező, Videoton elleni bajnokijuk (1-1) játékvezetőjét, mondván a kétes szituációkban rendre csapata kárára tévedett, míg a fehérvári szakvezető, José Gomes nem értett egyet játékos, Haraszti Zsolt véleményével. Edzői értékelések.

Kizárnák az arroganciát, fej-fej mellett a Fradi és a Vidi - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, május 18 - 12:51

Az OTP Bank Liga két vasárnapi mérkőzésén a kiesés és a bronzérem sorsa is eldőlhet. José Gomes csak akkor lenne elégedett, ha az utolsó két meccsen hat pontot szerezne a Videoton. Tóth László, a Mezőkövesd vezetőedzője a halvány reménysugarat használná ki. Artner Tamás Fradi-veréssel búcsúzna a hazai pályán a szezontól, míg Thomas Doll egy borzalmasan nehéz meccsre számít Szombathelyen.

Gomes beszólt Szivicsnek, a válasz: "Ilyen kerettel nem nyerni semmit..."

Feltöltve: 2014, május 13 - 21:25

Feszült hangulatban ért véget a Ligakupa miskolci döntője és ebből a kispadok sem maradtak ki, látva-hallva a mérkőzés utáni nyilatkozatokat. José Gomes, a Videoton FC vezetőedzője szóvá tette, hogy a diósgyőriek időhúzásában a játékvezető is partnernek bizonyult, Szivics Tomiszláv pedig válaszul odaszúrt a fehérváriaknak és trénerüknek, mondván biztos érthető az idegességük, miután négyből egyszer sem tudták legyőzni csapatát, és ilyen kerettel sem tudtak nyerni semmit...

Doll: "Szerencsénk volt Kassai döntésénél"; Kondás: "Semleges pálya volt az új stadion" - értékelések

Feltöltve: 2014, május 10 - 22:26

Szivics Tomiszláv Kassai Viktort is korholta a Diósgyőr Ferencváros ellen elveszített összecsapása után, és Thomas Doll is elismerte, a büntetőgyanús esetnél nem panaszkodhattak a bíráskodás miatt. A német Böde Dánielt külön kiemelte csapatából. Kondás Elemér valamilyen szinten semleges pályának érezte a Loki új stadionját, Nebojsa Vignjevic pedig buta hibáik miatt bosszankodott. José Gomes amondó, talán kicsit későn jöttek az eredmények a Vidinél, a múlttal ugyanakkor a portugál már nem kívánt foglalkozni. Lőrincz Emil sajnálta a csapata által legyőzött mezőkövesdieket. A 10 edző nyilatkozata.

Ez a portugál középcsapat lehet José Gomes új klubja - lapértesülés

Feltöltve: 2014, május 9 - 14:54

Portugál lapértesülések szerint José Gomes, a Videoton FC a szezon végén távozó vezetőedzője hazájában, a portugál Maritimo trénereként folytathatja pályafutását a következő idénytől. A 43 éves Gomes a napokban úgy nyilatkozott, hogy otthonról is vannak lehetőségei, ezek szerint az egyik az élvonal hatodik helyén álló, az Európa Ligáról éppen lemaradó alakulat lehet.

Gomes: "A magyar foci 5 éven belül visszakerül a futballtérképre"

Feltöltve: 2014, május 8 - 22:31

José Gomes, a Videoton FC vezetőedzője szerint a munkájára vetült viharfelhők mostanra eltűntek. A tréner egy hazájában megjelent nyilatkozatban arra is kitért, vannak lehetőségei, elsősorban Portugáliában, de még semmit nem írt alá. A luzitán úgy véli, pozitív folyamatok indultak el a magyar labdarúgásban, amelynek eredményeképpen a hazai foci öt éven belül visszakerülhet az európai térképre.

Lipták tipikus Zidane volt, Véber óvodásnak érezte magát - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, május 3 - 22:34

Véber György olyan óvodásnak érezte magát a Ferencváros elleni vereséget követően, aki ügyeskedik, és megsimogatják a fejét. Fővárosi kollégája, Thomas Doll Mateo Pavlovic szerinte jogtalan kiállítása miatt bosszankodott. Az általában visszafogottan nyilatkozó Benczés Miklós most megtalálta a bírót, a Felcsúton győztes győriek szakvezetőjét, Horváth Ferencet pedig Zinedine Zidane-ra emlékeztette Lipták Zoltán egy megmozdulása. Nebojsa Vignjevic amondó, egyáltalán nem volt csapat az Újpest az MTK ellen. A 10 edző értékelése.

Doll óvatosságra int a Mezőkövesd ellen, Horváth nem álmodozik - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, május 3 - 10:04

A mezőkövesdi mérkőzés előtt figyelmeztetett Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője, hogy csapatának hideg fejjel és óvatosan kell majd futballoznia, mivel a hazaiak gyors játékosaik révén könnyen képesek veszélyes szituációkat teremteni az ellenfél kapuja előtt. A Honvéd kispadján először dirigáló Simon Miklós elmondta, csak minimális változásokat eszközölt a Marco Rossival közösen lerakott alapokon. Horváth Ferenc leszögezte, nem álmodoznak, inkább azon dolgoznak, hogy ne érje őket meglepetés. Edzőik.

Gomes kupagyőzelemmel búcsúzna a Viditől

Feltöltve: 2014, április 29 - 22:00

José Gomes és Kondás Elemér szerint is elérte csapata célját a Vidi és a Loki keddi Ligakupa-elődöntőjén, amelyet 1-0-ra nyert meg a fehérvári gárda és 6-1-s összesítéssel jutott a fináléba. Az idény végén távozó portugál tréner örül, hogy a Videoton FC-nek így megvan az esélye, hogy kupát nyerjen a szezonban.

Gomes maga is bejelentette távozását: a szezon végéig marad

Feltöltve: 2014, április 27 - 22:13

José Gomes, a Videoton FC vezetőedzője elmondta, távozik az idény végén a Videoton FC kispadjáról. A portugál szakember a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában elmondta, néhány héttel ezelőtt leült a klub vezetőivel, és megbeszélték, hogy nem marad a fehérvári csapat trénere.

Artner nem mond le a dobogóról, Gomes ünnepre készül - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, április 26 - 11:49

Artner Tamás hangsúlyozta, nem mondott le a Haladás arról, hogy elcsípje a harmadik helyet a bajnokságban, a szombathelyi szakember hozzátette ugyanakkor, nem ők számítanak a legnagyobb esélyesnek. José Gomes igazi fociünnepre számít a Pancho Arénában megrendezésre kerülő PAFC-Videoton FC mérkőzésen. Benczés Miklós szerint ellenfelünk játékosainak válláról lehullt a teher. Edzőik.

Kovács: Gomes távozik a Viditől a nyáron - megegyeztek vele

Feltöltve: 2014, április 25 - 08:28

Kovács Ferenc, a Videoton FC tiszteletbeli elnöke a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában gyakorlatilag kijelentette, hogy José Gomes a nyáron távozik a fehérvári gárda éléről. Mint mondta, legjobb tudomása szerint van már egy megállapodás a vezetés és a szakember között, ami "valószínűleg" az elválásra vonatkozik. Ezt erősíti az is, hogy Kovács már arról is beszélt a műsorban, milyen edzőt keresnek a portugál helyére.

Gomes: Nem igazságos, hogy a Vidi csak harmadik az NB I-ben

Feltöltve: 2014, április 24 - 10:53

José Gomes, a Videoton FC vezetőedzője saját honlapján is értékelte a DVSC elleni 5-1-s Ligakupa-sikert, és örömét fejezte ki amiatt, hogy végre megmutatkozott, hogy a Vidi a bajnoki tabellán elfoglalt harmadik helyezése nem igazságos, és csapata többet érdemel, mint amit az NB I sorrendje mutat. Gomes szerint a fehérváriak történelmi sikert arattak Debrecenben.

José Gomes pálfordulása: "Kész vagyok maradni"; "Kiválóak a magyar bírók"

Feltöltve: 2014, április 21 - 09:45

Az elmúlt hetek kirohanásai után most igen pozitív hangvételben beszélt a magyar fociról José Gomes, a Videoton FC vezetőedzője egy saját honlapján megjelent interjúban. A tréner, akinek távozását is pedzegették már Portugáliában, leszögezte, maradni akar, és nagyon élvezi a nálunk végzett munkát. A szakember a tavasszal rendszeresen szapult bírókról is elismeréssel beszélt.

Gomes: "Mindent kizárok, amit rólam írnak" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, április 19 - 22:25

Nebojsa Vignjevic, az Újpest mestere szerint a számszerű eredmény ellenére nem volt szoros a Vidi ellen elveszített meccsük. A fehérvári José Gomes kitért arra is, hogy tudja, mi jelenik meg a sajtóban róla és a csapatáról, de ez nem befolyásolja. Az ETO-t irányító Horváth Ferenc reméli, hogy a Loki még aggódhat, Kondás Elemér pedig nem volt elégedett a paksi iksszel. A Kaposváron veszítő Haladás szakvezetője, Artner Tamás egy meg nem adott büntetőt is hiányolt, Garami József pedig nevetségesnek látta együttese harmadik Kecskeméten bekapott gólját. Edzői nyilatkozatok.

Vignjevic: "Gomes nyomás alatt van, kockáztatni fog" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, április 19 - 11:11

A szombati élvonalbeli találkozók előtt Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője elmondta, Kabát Péterre nem számíthat a Videoton FC elleni találkozó előtt. A lilák trénere kitért José Gomesre is, aki szerinte nyomás alatt dolgozik Székesfehérváron, és számítása szerint kockáztatni fog ellenük. Horváth Ferenc üzenni szeretne a Lokinak egy Lombard Pápa elleni győzelemmel. Edzőik.

Kovács: Civakodnak Gomes miatt a Vidinél - mással fejezhetik be a szezont

Feltöltve: 2014, április 14 - 15:40

Jelenleg megy a civakodás a felek között - mondta José Gomes sorsáról Kovács Ferenc a csakfoci.hu-nak. A Videoton legendás edzője szerint van olyan forgatókönyv, amely szerint a szezont már más edzővel fejezné be a klub, de ennek részleteiről nem szeretne beszélni. Azt a kósza értesülést viszont cáfolta, hogy néhány meccsre kész lenne átvenni a csapat irányítását.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel