Felcsút

Magyarországon van a világ "Number One" luxusstadionja - külföldi TOP 10

Feltöltve: 2016, április 18 - 08:56

Egy nemzetközi portál összeállította a világ "luxusstadionjainak" TOP 10-es listáját, amelynek élére a felcsúti Pancho Aréna került, olyan létesítményeket megelőzve, mint a lisszaboni Estadio da Luz, a müncheni Allianz Arena vagy a riói Maracana. Az elsősorban érdekességük, különlegességük miatt összeválogatott arénák között eltörpül a felcsúti mini-ékszerdoboz, befogadóképessége alig egyötöde a második legkisebb vetélytársnak is.

30 labdát hozott Felcsútra a világklasszis - a nap fotója

Feltöltve: 2016, március 18 - 16:11

Davor Šuker, a Horvát Labdarúgó Szövetség elnöke, az egykori kiváló labdarúgó látogatta meg a Puskás Akadémiát, és nem jött üres kézzel, 30 labdát hozott az akadémistáknak, és alá is írta azokat. Az 1998-as vb gólkirályát az akadémia főigazgatója, Takács Mihály és az akadémiát működtető kuratórium elnöke, Mészáros Lőrinc fogadta. Šuker megtekintette a Pancho Arénát, a kollégiumot és az edzések helyszíneit is.

Telt ház lesz Felcsúton a Vidi-Fradi kupaderbin

Feltöltve: 2016, március 1 - 15:02

Gyorsan fogynak a jegyek a holnap, 18 órakor kezdődő Videoton-Ferencváros MK-visszavágóra, előreláthatólag telt ház lesz a Pancho Arénában.

Hivatalos: Felcsúton játszik tavasszal a Videoton

Feltöltve: 2016, február 1 - 16:14

A felcsúti Pancho Arénában játssza tavaszi hazai mérkőzéseit a Videoton labdarúgócsapata.

Felkészülés: Simán nyert a Puskás Akadémia

Feltöltve: 2016, január 22 - 21:03

Kínai ellenfelét győzte le négy góllal a felcsúti együttes Spanyolországban.

A nap fotója: Őket adta eddig Felcsút az NB I-nek

Feltöltve: 2014, november 27 - 13:08

A Magyar Labdarúgás napján a felcsúti Puskás Akadémia összehívta azokat az egykori és jelenleg is aktív akadémistákat, akik már bemutatkozhattak az NB I-ben. 14 futballista került fel egy közös fotóra.

Egervári segítője is munkát kapott: Felcsútra szerződött

Feltöltve: 2014, július 17 - 11:16

Kenyeres Imre, Egervári Sándor korábbi segítője, a Puskás Akadémia utánpótlás csapatait felügyeli szekcióvezetőként. A volt szövetségi kapitány korábbi kollégái közül így az utolsó stábtag is munkát vállalt és kapott a magyar futballban.

A Puskás Akadémiával meccsel Pintér válogatottja

Feltöltve: 2014, május 27 - 14:30

Pintér Attila együttese szerdán délután gyakorló meccset játszik a Puskás Akadémiával Felcsúton.

Vasárnap pótolják a Puskás Akadémia - Debrecen meccset

Feltöltve: 2014, május 20 - 12:21

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt találkozót május 25-én, vasárnap 15 órakor pótolják.

Bejártuk a Pancho Aréna minden szegletét - eddig még nem látott fotók

Feltöltve: 2014, április 17 - 16:35

Elkészült a felcsúti Pancho Aréna, amelyet hivatalosan hétfőn nyitnak meg a Puskás Suzuki Kupa döntőjén, csütörtökön azonban a sajtó munkatársai már betekinthettek az elkészült létesítmény színfalai mögé. Gyönyörű, fűtött gyep, az utolsó simításokat végző munkások, profi körülmények, számos információ és ereklye várta az újságírókat a stadionbejárás során.

Kicsi lesz a felcsúti stadion a nyitómeccsre

Feltöltve: 2014, április 1 - 13:52

A Pancho Aréna nyitóünnepségére szóló belépőjegyekért indított regisztrációs folyamat hétfőn éjfélkor lezárult, közel hatezren regisztráltatták részvételi szándékukat a húsvéthétfőn esedékes ünnepségre, egyben a Puskás-Suzuki-kupa 2014 döntőjére.

Továbbjutott a Vidi és a Vasas is a Ligakupában

Feltöltve: 2014, március 4 - 16:24

A Ligakupa nyolcaddöntőinek második mérkőzésén a Videoton 1-1-es döntetlent ért el Kaposváron, és mivel az első mérkőzésen 3-0-ra nyert, biztosan jutott tovább. Ugyancsak ott van a legjobb nyolc között a Vasas, Szanyó Károly együttese a hazai 2-0-után idegenben ugyan 3-1-re kikapott Puskás Akadémiától, de az idegenben lőtt gól az NB II-es csapatnak kedvezett. A Pécs 3-1-re nyert Pakson és szintén továbbjutott.

Így épül a legkülönlegesebb magyar stadion - Petur András felcsúti videóblogja

Feltöltve: 2014, február 21 - 10:49

Petur András, a Sport Televízió műsorvezető-riportere stadiontúrájának harmadik, befejező állomásán Felcsútra látogatott. A Makovecz Imre által tervezett, a Puskás Akadémia FC otthonaként szolgáló stadion építkezésén készült videóból sok érdekes részlet kiderült.

A nap fotói: Így halad a felcsúti stadion építése

Feltöltve: 2013, július 18 - 16:43

Elkezdték beemelni a lelátó felé tervezett tető elemeit az új felcsúti stadionban. A létesítmény építése remek ütemben halad a képek tanúsága szerint. A Puskás Akadémia FC új otthona 3500 néző befogadására lesz alkalmas.

"Irány az NB I": Felcsúton a bajnoki cím után is maradt cél - videó!

Feltöltve: 2013, május 12 - 12:20

27. meccsén is veretlen maradt és a Kaposvár II elleni 2-0-val megnyerte a Ness Hungary NB II Nyugati csoportját a Puskás Akadémia FC. A felcsúti gárda hivatalos honlapján "Irány az NB I!" mottóval is ajánlja a győzelmi ünnep videóját, Benczés Miklós viszont még ebben a szezonban elérne egy másik fontos célt is.

Videó: Ilyen lesz a felcsúti stadion - hangulatképek

Feltöltve: 2013, május 9 - 13:55

A pfla.hu tette közzé a videót a 2014-ben átadásra kerülő, felcsúti "Aranycsapat" Labdarúgó Stadion látványterveiről. A 3500 fős, négy oldalról fedett mini stadion megfelel majd a FIFA legmagasabb követelményeinek is.

Rendhagyó lesz az idei Puskás Suzuki Kupa - a program

Feltöltve: 2013, március 21 - 16:42

Húsvétkor ötödik alkalommal rendezik meg Felcsúton és Székesfehérváron a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornát, amelyen idén először Európán kívüli klub is részt vesz.

FIFA-színvonalú stadiont építenek Felcsúton

Feltöltve: 2012, április 11 - 11:13

Egy-két napon belül elkezdődik a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia centerpályájának bontása, majd 2014-ben átadják a FIFA-színvonalú, 3500 fős mini stadiont, írja az fmh.hu.

A Fradi régi stadionját másolnák le Felcsúton

Feltöltve: 2012, január 3 - 12:46

Háromezer szurkoló befogadására alkalmas mini stadion építését tervezi a felcsúti Puskás Akadémia. Az aréna a Ferencváros korábbi faszerkezetes létesítményének mintájára készülhet el - mondta el Jakab János, az intézmény utánpótlásbázis felügyelőbizottságának elnöke.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel