Bárányos Zsolt

Volt Honvéd-sztárok botrányos összetűzése az edzésen: "Ilyet 35 év alatt nem láttam"

Feltöltve: 2016, május 26 - 19:32

Megdöbbentő eset történt szerdán: két ex-válogatott játékos verekedett kis híján össze, és keveredett anyázásba torkolló vitába. Az affér csak azért nem fajult tettlegességig, mert a Dajka László és Bárányos Zsolt közé ugrott a korábbi olimpiai válogatott védő, Molnár Zoltán. A csakfoci.hu mindkét érintettet megszólaltatta.

NB II: Bárányos 15. alkalommal váltott klubot

Feltöltve: 2013, január 12 - 20:13

A nyiregyhazaspartacus.hu beszámolója szerint Bárányos Zsolt Nyíregyházán folytatja pályafutását. A középpályás játszott már korábban a szabolcsi megyeszékhelyen, a mostani pedig már a 15. klubváltása pályafutása során.

Lipcseiék hűek maradtak, de van, aki 19-szer váltott - ikonok és vándorok a magyar fociban

Feltöltve: 2012, szeptember 28 - 15:27

Bárányos Zsolt a héten igazolt az NB II-es Szigetszentmiklós csapatához, amely nem csak egy rutinos irányítóval erősödött ezáltal, de a magyar futball utóbbi 20 évének egyik legtöbbet vándorolt játékosával egyben. A középpályás klubváltása kapcsán a pepsifoci.hu megnézte, hogy a rendszerváltása óta kik azok a futballisták, akik ugyancsak előszeretettel váltották különböző okokból a mezüket, de arra is találtunk 11 példát, hogy voltak olyan magyar játékosok, akikre nyugodtan ki lehetett volna rakni a "Hűséges" táblát is, olyannyira ragaszkodtak klubjuhoz, sok-sok éven át. Jöjjenek a magyar NB I elcsábíthatatlan és csalfa alakjai, azaz az FC Vándor-FC Hűség mérkőzés!

Bárányos az NB II-be igazolt

Feltöltve: 2012, szeptember 27 - 17:28

A futsalarena.hu beszámolója szerint Bárányos Zsolt egy évre Szigetszentmiklósra igazolt.

Ex-válogatott középpályásokkal erősítene Véber

Feltöltve: 2012, július 12 - 08:57

Bárányos Zsoltot és Farkas Balázst is hívja Véber György a Mezőkövesdhez - értesült a pepsifoci.hu. Az NB II-es klubnál szeretnének feljutásra esélyes csapatot építeni, és a vezetőedző ebben komoly szerepet szánna a két rutinos, korábbi válogatott játékosnak is.

"Az NB ötről is szívesen tárgyalok, csak tartsunk már ott" - interjú a Vasas kapitányával

Feltöltve: 2012, május 18 - 13:44

Zaklatott, nem éppen sikeres napokon van túl a Vasas. Előbb matematikailag is kiesett a gárda az élvonalból, majd kiderült, nem kapta meg a licencet második ligás szereplésre, így az is előfordulhat, hogy egészen a harmadosztályig zuhannak vissza a piros-kékek. A csapatkapitány, Bárányos Zsolt a pepsifoci.hu-nak elmondta, megnyugtató hír, hogy új tulajdonos lesz a csapatnál, ő maga pedig az "NB ötről" is szívesen tárgyalna a vezetéssel, csak végre tartsanak ott, hogy tudják, mi lesz az együttessel.

Kifakadt a szünetben a Vasas kapitánya: "Nem fogják fel!"

Feltöltve: 2012, május 11 - 19:15

Bárányos Zsolt erős hangvételű nyilatkozatot tett a Paks-Vasas mérkőzés szünetében, amelyben csapattársait kritizálta.

TOP10: Az NB I legnagyobb királyai - de ki a csúcs?

Feltöltve: 2012, február 3 - 12:05

Lipcsei Péter, Kovács Zoltán, Sándor Tamás, Véber György, Illés Béla, Váczi Zoltán, Dragóner Attila, Mracskó Mihály - és még sokáig lehetne folytatni a sort. Arról lehetett vitatkozni, ki mennyire volt jó futballista, ki mennyire volt szimpatikus a többségnek, de azt senki sem vitatta, hogy a maguk nemében mindannyian egyéniségek voltak. Mára egy picit megváltozott a helyzet ezen a téren, talán kevesebb az olyan játékos az NB I-ben, akik valódi érzelmeket váltanak ki a rivális szurkolókból. Persze, azért akadnak még ma is hasonló karakterek a pályákon Dombi Tibortól Torghelle Sándorig. Mi most a legnagyobb aktív egyéniséget keressük, a döntés pedig a Tiétek!

Bombaigazolásokkal vennék el az NB I-et az MTK-tól

Feltöltve: 2012, január 19 - 20:54

A pepsifoci.hu értesülései szerint magyar szinten neves, NB I-es igazolásokkal erősítené meg a télen már amúgy is felturbózott keretét a Ness Hungary NB II Nyugati csoportjában a második helyen telelő Gyirmót. Információink szerint a győriek olyan játékosokkal állnak tárgyalásban, mint a Vasastól távozó Farkas Balázs, az angyalföldi, már korábban is felmerült Bárányos Zsolt, illetve az OTP Bank Liga listavezetőjénél a partvonalon kívül rekedt litván kapus, Mindaugas Malinauskas.

NB II-es klub lenne Ferenczi 12. csapata - Bárányost is vinnék

Feltöltve: 2011, december 28 - 15:39

Az NB II Nyugati csoportjának második helyén lévő Gyirmót még nem adta fel a feljutásért folytatott harcot. A pepsifoci.hu információi szerint rutinos játékosokat, így például Bárányos Zsoltot és Ferenczi Istvánt is szeretné megszerezni az MTK mögött kilenc pontos hátránnyal álló együttes. Ha összejönne a tranzakció, a két játékosnak együtt a Gyirmót lenne a 22. klubja.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel