Leo

A nap fotói: Kis Kokó nagy puskával - a Hadtörténeti Múzeumban járt a válogatott

Feltöltve: 2015, november 4 - 15:54

Ma délelőtt a Hadtörténeti Múzeumban tett látogatást a válogatott. Kovács István, a Videoton középpályása egy hatalmas puskát is kipróbált. (Fotók: mlsz.hu és Sas Gábor)

Búcsúzik a Honvéd kabalaállata - fotó

Feltöltve: 2015, október 14 - 16:22

A Budapest Honvéd kabalaállata, Leo a klub hivatalos honlapján egy levélben jelentette be visszavonulását, de egyben már meg is nevezte az utódját.

A Fradiba visszatérő Leandro: „Csak a bajnoki arany lehet a vágyunk”

Feltöltve: 2015, május 17 - 11:02

A Ferencváros tegnap jelentette be Leandro de Almeida visszatérését. A válogatott védő az Európa Liga csoportkörében szeretne játszani, jövőre pedig bajnokságot nyerne a Fradival.

Eltiltották az atomrészeg kabalaállatot az idény végéig

Feltöltve: 2015, május 9 - 07:28

A hivatalos indoklás szerint "keringési problémák" miatt az idény végéig már nem szerepel nyilvánosan az Austia Wien kabalafigurája, Super Leo, aki nemes egyszerűséggel berúgott a bécsi gárda legutóbbi bajnokiján.

Alaposan átalakul egy NB I-es csapat kerete - a kezdőcsapatból is lesznek távozók

Feltöltve: 2013, december 19 - 18:51

Több az őszi idény egyes részeiben rendszeresen szerephez jutó labdarúgó is távozik a télen Kecskemétről. A honlapunk által megírtaknak megfelelően odébbáll Rajczi Péter, de nem marasztalják a kapus Antal Botondot, valamint Koszó Balázst, Mogyorósi Józsefet, Boris Bulajicot, Leót és Sidoine Oussout sem. Christian Ebala szerződését már felbontották. Barryt visszarendelte észt klubja, de a támadót megtartanák, emellett a vezetés visszahozná Rafael Burgost a csapathoz.

A nap fotója: A Fradi- és a Vidi-szurkolók kedvencei együtt pózoltak

Feltöltve: 2013, március 16 - 12:30

André Schembri, a Ferencváros volt máltai csatára Facebook-oldalára töltötte fel az alábbi fotót magáról, illetve jelenlegi csapattársairól (Omonia Nicosia), a magyar válogatott Leandróról és a brazil André Alvesről, akik ugyancsak – sikerrel – szerepeltek az NB I-ben már.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel