11-esek

Megdőlt egy óriási világcsúcs a fociban - videó

Feltöltve: 2016, június 5 - 15:55

Mostantól hivatalosan is 52 büntetőt jelent a világ leghosszabb 11-es párbaja: a cseh ötödosztályú SK Batov 1903 és FC Frystak mérkőzésén (a rendes játékidőben 3-3 volt az eredmény) több mint félszázszor álltak oda a játékosok a mészpontra, 21-20-ra győzött a hazai csapat a különcsatában. Végül a Frystak középpályása, Jan Hrebacka a léc fölé lőtt, ezzel dőlt el a 26. körben a büntető-show. Az eddigi Guinness-rekordot a KK Palace és a Civics namíbiai kupameccse tartotta 2005-ből, akkor a két gárda összesen 48 büntetőt végzett el.

Videó: Mellre vette a kapus az év legpocsékabb 11-esét

Feltöltve: 2015, július 31 - 10:00

Egy pocsék "panenkázás" miatt marad emlékezetes a spanyol Málaga és az argentin San Lorenzo felkészülési mérkőzése. A 0-0-s találkozó után büntetőpárbajt rendeztek, amelynek során a Málaga 29 éves argentin középpályásának, Fernando Tissonénak a rémes 11-esét nemes egyszerűséggel mellre vette José Antonio Devecchi kapus.

Elképesztő "sorozatgyilkosság" az NB I-ben: Újoncok az elkövetők - videók

Feltöltve: 2015, május 31 - 15:51

Két héten belül harmadszor fordult elő az OTP Bank Ligában, hogy egy debütáló kapus 11-est védjen rögtön az első meccsén! Szombaton, a Lombard kispesti vendégjátéka során a bakonyiak bemutatkozó kapusa, Horváth Gábor Youla lövését hárította, előtte pedig egy győri névrokona, Horváth Dániel a Diósgyőr ellen, illetve a szintén az ETO kötelékébe tartozó szlovák hálóőr, Jaroslav Cellár a Pécs elleni bajnokin védett egy 11-est.

Ezek a csapatok kapták a legtöbb 11-est az NB I-ben - Nikolics és Rudolf szenvedése

Feltöltve: 2014, december 18 - 09:56

A góllövőlistát vezető Nikolics két 11-est is elrontott ősszel, csakúgy, mint Rudolf Gergely. Az Újpestnek van olyan védője, aki már 3 büntetőt is összehozott, míg akad olyan kapus is, akinek hét 11-esből csak hármat tudtak berúgni. Nézd meg, hány büntetőt kapott a csapatod ősszel az NB I-ben, és hányat ítéltek meg ellene, alábbi összeállításunkból minden megtudható a 17 forduló során befújt 45 tizenegyesről.

Melyik csapat kapta a legtöbb 11-est ősszel az NB I-ben?

Feltöltve: 2013, december 17 - 19:49

A legtöbb 11-est kapott csapat a DVSC lett az OTP Bank Ligában az ősszel, igaz, a bajnoki listavezető kétszer nem tudott a kapuba találni a mészpontról, a legpontosabban és legeredményesebben célzó alakulat pedig a Honvéd – derül ki a csakfoci.hu, az idényt végigtekintő büntető-statisztikájából. A sereghajtó Kaposvár és egyik védője vezeti az elszenvedett 11-esek listáját, az MTK javára, illetve a Diósgyőr és a Honvéd ellen pedig egyszer sem ítéltek büntetőt a bírók, akik összesen 48-szor mutattak a büntetőpontra. Radó András a legbiztosabb és legeredményesebb ítélet-végrehajtó az OTP Bank Ligában, és csapata, a Haladás meccsein esett a legtöbb 11-es, pro és kontra. A legszőrösebb szívű játékvezető Solymosi Péter lett. Visszatekintés.

NB I: Az ETO és a Vidi is rosszabb a duplán rontó csapatnál - 11-esek

Feltöltve: 2013, április 15 - 18:15

Tavasszal már a második büntetőjét hagyta ki a hétvégi fordulóban a Kaposvár – igaz, a Videoton, az ETO és a Paks is nagyvonalúbb volt ezen a téren a somogyiaknál. A Haladás a másik végletet képviseli, a szombathelyiek eddig egyszer sem rontottak, ráadásul ők is lőhették a legtöbb büntetőt, már tavasszal is háromnál járnak. A Honvéd a hétvégi Tchami-gólnak köszönhetően feljött a második helyre. A csapatok eddig 75 százalékos hatékonysággal lövik a 11-eseket. Büntetők.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel