Sallói Dániel

Ennyit keres Kakához képest az amerikai liga magyarja - fizetési lista

Feltöltve: 2016, május 20 - 16:53

Az MLS-ben közzétették az összes játékos éves fizetését. A korábbi aranylabdás Kaká a legjobban kereső futballista az amerikai profi ligában, de az élmezőnyt egyébként is nagy nevek alkotják. A volt NB I-es játékosok, így a liga jelenlegi egyetlen magyar légiósának keresete is ismert, de azt is megtudhattuk, mennyire fizetik meg a Fradi és az MTK volt játékosát.

Sallói vs. Sallói: Lemásolt gólt lőtt Amerikában - videó

Feltöltve: 2016, április 12 - 12:58

Megszerezte második gólját Amerikában Sallói Dániel, az észak-amerikai bajnokság harmadosztályában (USL) szereplő Swope Park Rangers színeiben a San Antonio FC elleni meccsen (1-1) talált be. Gólja kísértetiesen hasonlított egy másik Sallói-találatra: édesapja, a korábbi válogatott Sallói István még a Beitar Jeruzsálem csapatában talált be hasonlóképpen jó 20 éve.

Nagy góllal debütált a magyar csatár Amerikában - videó

Feltöltve: 2016, március 30 - 09:57

Remekbe szabott góllal mutatkozott be Sallói Dániel, a télen Újpestről Amerikába (vissza)igazolt magyar támadó, aki a Sporting Kansas City farmcsapatában, a harmadik ligás Swope Park Rangers színeiben volt eredményes. Nézd meg a gólját 1:34-től az összefoglalóban!

MLS: Sallói győztes góllal debütált új csapatában

Feltöltve: 2016, március 27 - 09:53

Az USA labdarúgos bajnokságában, az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City két másik csapattársával együtt kölcsönadta Sallói Dánielt a harmadosztályú (USL) Swope Park Rangersnek. Szombaton rögtön góllal mutatkozott be a magyar játékos.

Németh Krisztián csapattársa lesz az Újpest fiatal válogatottja - hivatalos

Feltöltve: 2016, január 13 - 18:22

A Sporting Kansas City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az Újpest utánpótlás válogatott játékosát, Sallói Dánielt.

Újpest: "A gólt Dibusz sem védi" - külön alapozást végeztek a derbi előtt

Feltöltve: 2015, szeptember 10 - 11:57

A Ferencváros 100 százalékos sorozata ellenére bizakodóak az Újpest játékosai a szombati derbi előtt. Balajczs Szabolcs elmondása szerint egyfajta második alapozást végeztek a válogatott szünetben, ahol a felduzzadt játékoskeret tagjai egymást sem kímélve akartak bizonyítani edzőjüknek. A kapus és csapattársa, Litauszki Róbert is úgy érzi, erősödött a nyáron az Újpest, nem csak a játéktudást, de a mentális képességeket illetően is, miközben az első derbijére készülő Sallói Dániel a humort sem mellőzve fogadkozott, hogy Dibusz Dénessel és az FTC belső védőivel is "elbánik" majd.

Szűcs, Halmai, Kiprich, Dragóner - 10 év múlva ismerős nevekkel állhat fel a válogatott

Feltöltve: 2013, május 2 - 19:06

Michael és Brian Laudrup, ifjabb Albert Flórián, Paolo Maldini, de a sort folytathatnánk. Olyan labdarúgók, akiknek az édesapjuk is ismert játékosok voltak, de gyermekeik is szép karriert futottak be. A jelenség gyakori a futball világában, sokszor előfordul, hogy a fiú apjától örökli a futballszeretet és a tehetséget. Magyarországon sincs ez másként, a hátországban számos olyan játékos nevelkedik, akinek volt kitől örökölnie a pályán szükséges tudást: egy Pölöskei, egy Kiprich, egy Halmai, vagy egy Dragóner név egy-két évtizeddel vagy pár évvel ezelőtt is jól csengett, és a fiaikkal hasonló a helyzet, mert a korosztályos együttesekben rendszeresen pályára lépnek. Nyilván nem lesz mindenkiből stabil NB I-es futballista, de akadnak olyanok, akiknél jó esély van arra, hogy befussák édesapjuk karrierjét, netán túl is szárnyalják azt. Ebben bízik Egervári Sándor is, aki szerint van, amit könnyen örökölnek a fiúk híres édesapjuktól, de ez önmagában nem elég, nekik is meg kell vívniuk a saját harcaikat.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel