Vojtekovszki Csaba

Rossi: "Tudtuk, hogy a Debrecen nem segít nekünk"; Gomes nem a vereség miatt volt csalódott - edzőik

Feltöltve: 2013, június 1 - 21:14

A szombati NB I-es meccseket követően Marco Rossi elmondta, számítottak arra, hogy a Loki nem fog pontot elvenni az MTK-tól, így nekik mindenképpen szükségük volt a pontszerzésre a harmadik helyhez. A Honvéd edzője úgy vélte, nem úgy játszottak, ahogy tudnak. José Gomes is hasonló kritikát fogalmazott meg együttesével szemben, a portugál tréner nem is csak a vereség miatt, hanem azzal volt elégedetlen, amit látott csapatától. Gomes szerint jövőre a bajnoki cím lesz a Vidi célja.

Eger: Pozitív fejlemények - Mészárossal is egyeztetett az új tulajdonos

Feltöltve: 2013, május 24 - 22:24

Egerben biztatóan alakulnak a tárgyalások az új tulajdonossal, a csapat jelen állás szerint biztosan befejezi a bajnokságot, fejlemények vannak a tartozások kiegyenlítésének kérdésében is. Hétvégén Vojtekovszki Csaba irányít, Mészáros Ferenccel még egyeztetnek.

Egy kényes ügy megoldódott Egerben

Feltöltve: 2013, május 23 - 22:38

Megegyezett a korábbi szakmai stáb két tagjával, Vojtekovszki Csabával és Kövesfalvi Istvánnal az Eger. Az MLSZ korábban már egymillió forintos büntetést szabott ki a klubra a szakemberekkel szemben fennálló tartozások miatt, amelyek a licencet is veszélybe sodorták.

Már egymillióra büntették az Egert ki nem rúgott edzői miatt

Feltöltve: 2013, május 8 - 12:05

A megszűnés szélén álló Egert legutóbb 800 ezer forintra büntette az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, mivel továbbra is tartozik a csapat korábbi edzőinek, Vojtekovszki Csabának, valamint Kövesfalvi Istvánnak. A két szakemberről azonban kiderült, hogy a klub abszurd módon nem bontotta fel a szerződésüket, továbbra is az Eger alkalmazottjai, fizetést azonban nem kapnak, igaz ezzel nem csak ők vannak így. Ha a helyzet rövid időn belül nem változik, beperlik az egyesületet.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel