Tállai András

"A nézését meg a járását": Így táncolt Pintér Attila a csapatával - videó

Feltöltve: 2016, június 7 - 16:51

A magyar válogatott által favorizált "Jolly" és a "Nézését meg a járását" c. sláger is felbukkant a Mezőkövesd feljutással színezett vasárnapi stadionavatóján, és a nótára együtt ropta a csapat, Pintér Attila vezetőedző, sőt Tállai András elnök is. A boon.hu felvétele.

Tállai-Molnár György lehet George Menougong új neve Magyarországon

Feltöltve: 2014, október 15 - 10:15

Megkapta a magyar állampolgárságot George Menougong, a Mezőkövesd kameruni születésű labdarúgója. A támadó egy elég meredek ötlettel is előállt: a klub elnöke után szeretné elnevezni magát itt, nálunk.

Videó: Játékosai öntötték nyakon a magyar klubelnököt

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 19:14

Tállai András, a Mezőkövesd elnöke a diósgyőri tulajdonos, Leisztinger Tamás kihívására teljesítette az Ice Bucket Challenge-et. A klub első emberét két játékos, Takács Péter és George Menougong öntötte nyakon a jeges vízzel.

Az elnök: "Néha nem tetszik az összeállítás, de bízunk Véberben"

Feltöltve: 2014, február 4 - 11:50

Tállai András, a Mezőkövesd elnöke elmondta, tovább folytatódik nyáron a stadion átépítése, az eredmény pedig egy 5000 fő befogadására alkalmas, brit stílusú aréna lesz. Az átigazolásokkal foglalkozó elnökségi ülésen a szponzorok is ott voltak. A klub első embere elismerte, néha nem ért egyet az összeállítással.

Inog Véber padja? - sajtóértesülés

Feltöltve: 2013, november 10 - 14:11

Veszélybe került Véber György (44) állása a Mezőkövesd focicsapatánál? A korábbi kiváló labdarúgó nyáron jutott fel az élvonalba a gárdával, ott azonban a kiesést jelentő 15. helyen állnak. A Blikk szerint nem mindenki elégedett a szakvezető munkájával, a lap úgy tudja, Tállai András (55) elnök ennek hangot is adott pénteken a Videoton elleni 1-0-s vereséget követően.

Tovább építi stadionját az NB I újonca

Feltöltve: 2013, október 25 - 10:36

A Mezőkövesd stadionját jövő nyáron tovább tervezik fejleszteni - mondta el Tállai András, a klub elnöke, aki szerint a létesítmény gyors felújításában döntő szerepe volt az építkezés szereplői által tanúsított összefogásnak. Az elnök hozzátette, azért is igyekeztek időben befejezni a létesítményt, mivel többen is az Egerrel példálóztak.

Nagyot álmodnak Mezőkövesden: Angol stílusú, teljesen fedett lesz az új stadion

Feltöltve: 2013, július 2 - 17:55

Továbbra is gőzerővel épül az NB I-es újonc Mezőkövesd stadionja, amely a bajnoki rajtig nagyjából háromnegyed részben készülhet el, augusztus 17-én viszont már játékra alkalmas lehet. A Borsod megyei kisvárosban angol stílusú aréna épül, azaz a lelátók igen közel lesznek a gyepszőnyeghez, ami körül fedett lelátók alatt ülhet, illetve részben állhat majd a maximum 5000 szurkoló. Tállai András klubelnök emellett beszélt a csapat költségvetéséről, amely az egyik, ha nem a legalacsonyabb lesz majd az OTP Bank Ligában, és azt is elárulta, hogy teljesen önfenntartóvá akarják tenni a csapatot. Véber György a stílusos és eredményes futball mellett a 2000-2500 fős átlagnézőszámot tűzte ki célul.

Mezőkövesd: Biztosított az NB I, de örülnének egy tulajdonostársnak

Feltöltve: 2013, június 9 - 12:44

A feljutott Mezőkövesd együttese számára biztosított az élvonalbeli szereplés, ugyanakkor a klubnál tervezik, hogy új tulajdonostárs is csatlakozik az együtteshez.

Mezőkövesd: Véber hosszabbított - hivatalos

Feltöltve: 2013, június 7 - 19:55

Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte, a labdarúgó OTP Bank Ligába feljutott Mezőkövesd labdarúgócsapatánál két évvel meghosszabbították Véber György vezetőedző szerződését.

Ötezres stadion, világítás és százmilliók - így indulhat a Mezőkövesd az NB I-ben

Feltöltve: 2013, május 20 - 18:06

Mint ismeretes, a Mezőkövesd a hétvégén nagyon közel került ahhoz, hogy története során először az NB I-be jusson, és mivel a licenckérelmét is elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a matyóföldiek egyetlenegy pontra kerültek attól, hogy élvonalbeli csapatuk legyen. Tállai András, a Mezőkövesd-Zsóry SE elnöke csapata klubhonlapján arról beszélt bővebben, hogy milyen feltételeknek kellett megfelelni a licencnadó bizottságnál, hogy ezen követelmények teljesülése milyen stádiumban jár jelenleg. Mint kiderült, a stadion rendbetétele, így az Egernél például komoly gondot jelentő világítás kiépítése már folyamatban van, a kövesdiek reményei szerint akár már a nyári rajtra elkészülhet, ha viszont nem, így Debrecenben játszhat néhány meccset a borsodi gárda. Tállai az élvonal anyagi kondícióiról is beszélt.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel