Windecker József

Sok a sérült Újpesten

Feltöltve: 2015, augusztus 19 - 16:23

Jonathan Heris, Filkor Attila, Forró Gyula, Windecker József és Kabát Péter is sérüléssel bajlódik.

Túl a műtéten az Újpest középpályása

Feltöltve: 2015, július 30 - 19:08

Az Újpest nyáron szerződtetett középpályásának, Windercker Józsefnek nem indult túl jól a pályafutása az új klubjánál. A játékos térd keresztszalag-szakadást szenvedett, amelyet meg is műtöttek Belgiumban, és már megkezdte a rehabilitációját is.

Két keresett magyar játékost is megszerezhet a Puskás Akadémia

Feltöltve: 2015, június 3 - 13:46

A csakfoci.hu információi szerint a Puskás Akadémia közel áll ahhoz, hogy megszerezzen két keresett magyar játékost. Úgy tudjuk, bár mindkét labdarúgónak több kérője is akad, a pécsi Márkvárt Dávid és a győri Windecker József is a felcsútiaknál folytathatja pályafutását.

ETO: Szerb kapus érkezett, Kalmár helyettesét is keresik

Feltöltve: 2014, június 24 - 17:03

Megkezdte a felkészülést a Győri ETO is a következő idényre. Értesüléseink szerint a Rába-partiak szerb kapust tesztelnek Milos Kocic személyében, és kreatív középpályást keresnek az U19-es Európa-bajnokságon érdekelt Kalmár Zsolt pótlására. A Paksról visszatért Windecker Józsefre számít Horváth Ferenc vezetőedző.

Nyolc légiós a forduló válogatottjában - itt a csapat

Feltöltve: 2014, április 22 - 15:27

Ezúttal nagy többségben vannak az idegenlégiósok a forduló válogatottjában. A legtöbb játékos a Honvédot verő Ferencvárosból, az Újpestet legyőző Videotonból, valamint a Mezőkövesden nyerő Diósgyőrből került be a legjobbak közé. A KTE, a Paks, a Puskás Akadémia, az ETO és a Kaposvár egy-egy labdarúgót delegált a forduló válogatottjába.

ETO: Lázok visszatérhet Paksra - fordított játékoscsere jöhet az edzőváltás miatt

Feltöltve: 2014, január 10 - 21:24

A csakfoci.hu információi szerint visszatérhet Paksra Lázok János, aki a nyáron igazolt a Tolna megyei városból a Győri ETO-hoz. A győriek új edzője, Horváth Ferenc elengedi a támadót, viszont egy másik futballista követheti Horváthot, Windecker József térhet vissza az ETO-hoz Paksról.

Az ETO megszerezte Lázokot - fiatal középpályás megy cserében Paksra

Feltöltve: 2013, augusztus 2 - 16:09

A Győri ETO hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte Lázok Jánost a Pakstól. A labdarúgó egyelőre egy évre kerül a Rába partjára, cserében Windecker József költözik ugyancsak ennyi időre az atomvárosba. Ha a felek úgy látják, hogy fél év elteltével visszacserélnék a futballistákat, akkor akár a téli időszakban mindkét játékos visszakerülhet eddigi csapatához.

"Nagyszerű egyéniségekből áll a válogatottunk" - Adorján kulcsember volt az Eb-selejtezőn

Feltöltve: 2013, június 8 - 12:59

A Róth Antal vezette U21-es válogatott Adorján Krisztián és Windecker József szép találataival 2-1-re nyert az albániai Durrësben, az Európa-bajnoki selejtezők pénteki nyitányán. A Liverpool légiósa szerint azért kezdtek gyengén, mert ilyen összeállításban még nem játszottak. Windecker úgy véli a folytatásban a helyzetkihasználásban kell javulni.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel