Emanuele Testardi

0 gól az NB I-ben: fél év után távozik a Honvéd csatára

Feltöltve: 2013, december 13 - 22:47

Olasz lapértesülések szerint távozik a télen a Budapest Honvéd együttesétől Emanuele Testardi, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Kispesten. A támadó a nyáron érkezett Magyarországra, mesterhármasa is volt a nemzetközi kupában, ezzel viszont el is lőtte a puskaporát, az OTP Bank Ligában egyetlen alkalommal sem volt eredményes.

A Honvéd már csak Lanzafame szintű játékost igazolna - cél a 3. vagy a 4. kör az EL-ben

Feltöltve: 2013, június 26 - 16:33

Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője még szeretne egy Lanzafaméhoz hasonló típusú és tudású játékost igazolni a nyáron, még akkor is, ha erre csak augusztusban nyílik lehetőség. A tréner ugyanakkor csak akkor lépné meg ezt, ha a kiszemelt tudja hozni azt a minőséget, mint a Cataniához visszatért támadó vagy Leandro Martínez. Az olasz időt kért az új játékosoknak és egy félmondatban szerényen azt is említette, ő maga nincsen a világ legjobb edzői között. Andrea Mancini azt szeretné elérni idővel, hogy ne apja miatt emlegessék, George F. Hemingway célja pedig az Európa Ligára vonatkozóan az, hogy a gárda tudjon egy neves nyugati együttes ellen játszani. Ehhez a harmadik vagy a negyedik selejtezőkörbe kellene jutni.

A Sampdoria csatára bejelentette: A Honvédhoz igazol

Feltöltve: 2013, június 23 - 13:23

Emmanuele Testardi, a Sampdoria támadója az egyik olasz portálnak elárulta, hogy a Budapest Honvédnál folytatja pályafutását. A 23 éves csatár azért döntött a kispestiek mellett, mert úgy érzi, hazájában egyre kisebb esélye van a kiugrásra, a piros-feketékkel viszont az Európa Ligában is megmutathatja magát. Testardi egyelőre kölcsönben igazol a Bozsik-stadionba.

A Sampdoriától igazol csatárt a Honvéd az olaszok szerint

Feltöltve: 2013, június 18 - 11:50

Olasz lapértesülések szerint a Honvéd csapatánál folytathatja pályafutását Emanuele Testardi, a Sampdoria csatára, akit elmúlt években folyamatosan kölcsönadott a Serie A-s együttes. A genovaiak egyik szurkolói oldala azt írja, a labdarúgó már Magyarországon tartózkodik. A 22 éves, 189 cm magas támadó az előző idényt a második és a harmadik vonalban töltötte hazájában, 22 bajnoki mérkőzésen kétszer talált a kapuba.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel