Szivics Tomiszláv

Szivics a Diósgyőrről: "Gyenge csapat" - Guardiolával találkozik, világbajnokokat edz, az NB I-be is hívták

Feltöltve: 2015, október 23 - 10:46

A legnagyobb diósgyőri szurkolói oldalnak adott interjút a DVTK korábbi vezetőedzője, a már a szerbiai utánpótlás-válogatottakkal dolgozó Szivics Tomiszláv. A szakember lesújtó véleménnyel van a jelenlegi Diósgyőrről, de több türelmet adna Bekő Balázsnak, reális célként a 6-10. helyet látja elérhetőnek, de nem adná fel előre a veretlen FTC elleni bajnokit. Szivics beszélt arról is, miért találkozik majd Pep Guardiolával, hogy világbajnokokat is edzenie kell és hogy voltak-e megkeresései az NB I-ből.

Szivics veszi át a szerb aranygenerációt - hivatalos

Feltöltve: 2015, július 31 - 17:48

Immár hivatalos, hogy Tomiszlav Szivics lett a szerb U21-es válogatott edzője.

Diósgyőr: Menesztették Szivicset, megvan az utód is - már hivatalos

Feltöltve: 2015, április 28 - 14:17

A csakfoci.hu információi szerint nem marad a Diósgyőr élén a szezon végéig Szivics Tomiszláv. Honlapunk úgy tudja, hogy az elmúlt napok eseményei miatt távozik a klubtól a vezetőedző, értesüléseink szerint akár már ma bejelenthetik Szivics távozását. A helyét Vitelki Zoltán veheti át ideiglenesen. Nem sokkal ezelőtt a klub hivatalosan is megerősítette a hírünket, és bejelentette az edzőváltást.

Szivics: Februárban le akartam mondani

Feltöltve: 2015, április 26 - 13:43

Szivics Tomiszláv egy rossz házassághoz hasonlította a saját kapcsolatát a Diósgyőrrel. A szezon végén távozó szakember szerint már februárban le kellett volna mondania. Szivics nem értett egyet a vezetők játékospolitikájával és komolytalannak nevezte, hogy két belső védővel kellett nekivágnia a tavaszi szezonnak.

Szivics: "Bármit mondani komolytalan lenne"; Mátyus a vagányságot hiányolta

Feltöltve: 2015, április 25 - 21:18

Az OTP Bank Liga szombati játéknapján Thomas Doll elégedetten értékelte a Diósgyőr legyőzését, mondván csapata a nagy meleg ellenére is jól teljesített. Szivics ezzel szemben elismerte, a Fradi jobb csapat, amely jelenleg túl erős nekik, bármi mást pedig komolytalan lenne a jelenlegi helyzetben mondani. Mátyus a vagányságot hiányolta csak csapatából, Garami szerint pedig az elvesztett két pont hiányozni fog majd a végén az MTK-nak. Carrillo elégedetten értékelt, Jarni pedig a szerencsét hiányolta. Bekő igazságos döntetlenről beszélt, Csertői pedig amondó, ha nyugodtabbak, akár nyerhettek is volna. Edzői értékelések.

Szivics a távozásáról: "Az volt a terv, hogy lejárassanak engem"

Feltöltve: 2015, április 25 - 09:44

Szivics Tomiszláv szerint a vezetőket kellene megkérdezni arról, miért nem hosszabbít vele a klub. A távozásáról azt mondta, ezt tudatosan meg van csinálva, ez volt a terv, de ezzel a vezetők nem csak őt, hanem a klubot is tönkreteszik. Az edző szerint már januárban el kellett volna válni egymástól ilyen helyzetben.

Szivics már most gratulált a Vidi bajnoki címéhez - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, április 19 - 21:39

Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr edzője már most gratulált a Videoton bajnoki címéhez, elismerve, hogy egy jobb csapattól, „az ország legjobb csapatától” kapott ki vasárnap a DVTK 2-1-re. Joan Carrillo a Vidi pörgős és okos játékának is örült, illetve annak, hogy játékosai nem csak a meccseken, de az edzéseken is folyamatosan 100 százalékon pörögnek. Nebojsa Vignjevic szerint ha úgy játszik az Újpest és olyan eredményes is lesz, mint volt a Lombard ellen, akkor a szezon hátralévő időszakában nem lehetnek problémáik. A vasárnapi NB I-es mérkőzések edzői értékelései.

Szivics: "Eddig a meccsig soha nem voltam esélytelen" - sörrel hangolt a Vidire

Feltöltve: 2015, április 17 - 16:06

Elmondása szerint soha nem volt olyan helyzetben Szivics Tomiszláv, hogy sansztalan lenne a csapatával egy meccs előtt, most viszont nem akart a Diósgyőr esélyeiről beszélni a Videoton elleni bajnokit megelőzően. A szakember még sörözött is keveset a pénteki sajtótájékoztatón, ahol felidézte azt a meccsét, amikor Paulo Sousát is meg tudta lepni, de eredményt nem akart ígérni, mert az szerinte komolytalan ígéret lenne, inkább azt reméli, hogy saját magáért és felszabadultan játszik majd a csapata.

Miriuta kifakadt: "Vagy pár játékos megy, vagy én" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, április 11 - 21:07

Vasile Miriuta, a Győri ETO vezetőedzője kifakadt a csapat körül uralkodó állapotok miatt a Nyíregyháza ellen elszenvedett 3-2-es vereséget követően. Mint mondta, nem adja a nevét ahhoz, hogy a hét közben menedzserek járjanak be az öltözőbe, egyes futballisták pedig a játék helyett a jövőjükkel foglalkozzanak. Kitért arra is, hogy megszűnt a szállása Győrben, és kijelentette, vagy néhány labdarúgó távozik, vagy ő megy. Szivics Tomiszláv a Kispesten elért 1-1-es döntetlent követően lemondott a dobogóról. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: "Nem szabad elveszíteni a hitet"; Aki bealszik a Pécsnél, az magát teszi ki a keretből - edzőik

Feltöltve: 2015, április 11 - 11:49

Szombaton az immár Artner Tamás irányította Dunaújváros az MTK-t fogadja, amelyen a hazaiak trénere hasonló mérkőzésre számít, mint az előző fordulóban a Szpari ellen. A DVTK-tól nyáron távozó Szivics Tomiszláv szerint nem szabad elveszíteniük a hitet, és a Honvéd elleni jó szériában bízik. Csertői örömet okozna a szurkolóknak, míg Jarni szerint koncentrálniuk kell, és aki bealszik a Pécsnél, az magát teszi ki a csapatból. Benczés Miklós szerint kivárásra játszhatnak a Pápa ellen, mivel nekik nem lesz sürgős a gólszerzés, míg Mátyus amondó, csapatát nem csapja be az ETO tabellán elfoglalt helyezése. Edzői nyilatkozatok.

Szivics a nyári távozásáról: "Aki adja a pénzt, az dönti el" - beszélt Komanék balhéjáról is

Feltöltve: 2015, április 10 - 17:37

Szivics Tomiszláv profiként igyekszik ellátni feladatát a nyárig, nem csinál problémát abból, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését Diósgyőrben, mint fogalmazott, "aki adja a pénzt, az dönti el". Kritikusan szólt viszont csapatáról, hiányolva a vezéreket, a karaktereket, és úgy vélte, a pályán kívül is voltak dolgok, amelyek a tavaszi visszaesésben közrejátszottak. A Grumic-Koman affér kapcsán is véleményt formált a szakember, aki annak örült, hogy volt végre egy kis tűz a játékosaiban, azt pedig cáfolta, hogy klikkesedés lenne a DVTK öltözőjében.

Hivatalos: Szivics nyárig lesz a Diósgyőr edzője - nem hosszabbítanak

Feltöltve: 2015, április 10 - 13:21

A Diósgyőr vezetősége és Szivics Tomiszláv közös közleményben erősítette meg azokat a sajtóhíreket, amelyek a tréner nyári távozásáról szóltak. A kommüniké szerint a szakember és a klub abban állapodott meg egymással, hogy a nyárig a szakvezető marad a kispadon, az akkor lejáró kontraktusát viszont nem hosszabbítják meg, így a következő idényben már nem Szivics lesz a borsodiak trénere.

Szivics távozhat nyáron a Diósgyőr kispadjáról - egy pólóval üzent, német utódja lehet

Feltöltve: 2015, április 10 - 10:56

Csütörtökön, egy személyes találkozót követően eldőlt, hogy Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzője legkésőbb a nyáron távozik posztjáról - mindezt az amigeleken.hu szurkolói portál közölte, hozzátéve, hogy a tréner Szabó Tamással, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjével tárgyalt arról, hogy a klub nem hosszabbítja meg a június 30-án lejáró kontraktusát. Az egyik helyi lap szerint Szivics a tárgyalást követően egy, Szabó Tamást ábrázoló pólóban jelent meg a diósgyőri női kosárcsapat meccsén. Utódja Németországból érkezhet.

Szivics: "Lefutballoztak minket"; Kondás szerint kisárgázták a Lokit - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, április 4 - 22:22

Szivics Tomiszláv szerint a Paks jobb csapat a Diósgyőrnél, és az atomvárosiak le is futballozták őket a kora esti, miskolci összecsapáson. Csertői Aurél hatalmas képzelőerejét emlegette, és arra is kitért, hogy a nyerőember Könyves Norbertnek tartozása volt a csapat felé. Kondás Elemér, a DVSC mestere a bírót is elővette csapata pécsi mérkőzését követően, mondván az nem mért egyenlő mércével. Edzői nyilatkozatok.

Diósgyőr: Fel sem merült Szivics menesztése

Feltöltve: 2015, március 25 - 11:46

A gyenge tavaszi kezdés ellenére fel sem merült Szivics Tomiszláv menesztése Diósgyőrben - mondta Árki Gábor sportigazgató. A klubvezető arra is kitért, hogy a keret megfelelően erős és csak olyan futballisták érkeztek, akiket a tréner is szeretett volna megszerezni.

Doll elbeszélgetett Bödével és Dárdaival meccsel - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, március 22 - 21:46

Thomas Doll elégedetten értékelte a Ferencváros játékát az MTK elleni Örökrangadót (2-0) követően, szerinte teljesen megérdemelt volt csapata sikere és örült a második, "megváltó" gólnak is. A dicséretből kijutott a csereként beállt Busai Attilának, akit "fenoménnak" nevezett a német, aki azt is elárulta, hogy jövő szerdán a magyar válogatottal játszik zártkapus edzőmeccset az FTC, és arról is beszélt, mit mondott az ezúttal a kezdőcsapatból kimaradt Böde Dánielnek. Garami József is megérdemelt Fradi-sikerről beszélt, Kondás Elemér a helyzetkihasználáson még javítana, Szivics Tomiszláv pedig a Diósgyőrt sújtó sérüléseket is okolta a Loki elleni vereség miatt. Értékelések.

Szivics pesszimista a Loki elleni meccs előtt - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2015, március 22 - 13:32

Két rangadóval zárul az OTP Bank Liga 21. fordulója, a Ferencváros az MTK-t, a Debrecen pedig a Diósgyőrt fogadja, és a Loki elleni rangadót előtt Szivics Tomiszláv meglehetősen pesszimista hangot ütött meg. Thomas Doll, a Ferencváros mestere úgy látja, csapata minden téren készen áll az MTK elleni Örökrangadóra. Edzői várakozások.

Szivics 51 meccsre eltüntetett egy bírót a Diósgyőr mellől - most visszatér

Feltöltve: 2015, március 19 - 17:11

Szivics Tomiszláv "legjobb barátja" vezeti a Diósgyőr hétvégi bajnokiját az OTP Bank Ligában. A szakember 2014 márciusában saját elmondása szerint szándékosan provokálta ki, hogy Farkas Ádám küldje el a kispadtól, mivel feltűnt neki, hogy a sípmester mindig kiállít valakit a DVTK-ből, és játékosait így akarta "megmenteni". Azóta a sporinak 51 alkalma lett volna, hogy a borsodiaknak vezessen, de egyszer sem jelölték főbírónak.

"Fölösleges" gólt kapott a Diósgyőr, Jarni és Szivics a második félidővel nem értett egyet - edzőik

Feltöltve: 2015, március 13 - 22:34

Szivics Tomiszláv úgy vélte, az első és a második félidő nagy részében is uralták a játékot, a Diósgyőr-Pécs NB I-es bajnokin, a DVTK trénere ezzel együtt is igazságosnak érzi a 2-2-es végeredményt. Robert Jarni szerint viszont a második félidőben ők diktálták a tempót, a PMFC-Matias szakvezetője elmondta, bár győzni akartak, elégedett a döntetlennel is.

Szivics: "Csak nálunk fújták vissza a 11-est" - Sousával és Balakovval példálózott

Feltöltve: 2015, március 13 - 15:27

Pénteken este a Diósgyőr a Pécset fogadja az OTP Bank Ligában. A miskolciak szakvezetője, Szivics Tomiszláv úgy érzi, nem kellene temetni csapatát a visszafogottabb bajnoki rajt miatt, de a helyzetkihasználáson mindenképpen javítaniuk kell, és azt is megjegyezte a szakember, hogy a múlt héten, Kecskeméten visszafújt, majd kihagyott 11-esük is egyedi eset volt az NB I-ben. A tréner kérdésre elmondta, nem lesz különleges a mérkőzés számára csak azért, mert Robert Jarni ül a másik kispadon. Balakov és Sousa ellen is meccselt, és meg lehet nézni az eredményeket - tette hozzá.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel