Balogh János

Visszatérhet a Loki válogatott kapusa

Feltöltve: 2016, február 26 - 12:42

Hosszabb kihagyás után, március elején állhat ismét edzésbe Balogh János, a DVSC 1-szeres magyar válogatott hálóőre.

Járókerettel tud csak járni a magyar válogatott kapus

Feltöltve: 2015, május 12 - 16:36

A kórházba járókeret segítségével jutott el Balogh János, a Nyíregyháza válogatottban is szerepelt kapusa, akit az Újpest elleni bajnokin kellett lecserélni. Elmondta, egy masszív lumbágó okozza a fájdalmát.

Kihagyja a válogatott összetartását az egyik kapus

Feltöltve: 2014, augusztus 18 - 13:41

Sérülés miatt nem tudott elutazni a magyar válogatott összetartására Balogh János, a Nyíregyháza Spartacus kapusa.

108 válogatottság az NB II-ben: Bodnárral lett teljes nemzeti tizenegy

Feltöltve: 2014, február 20 - 20:08

Bodnár László hosszú idő után újra csapatot talált magának, az egykoron a nemzeti együttesben is megfordult bekk az NB II-es Kisvárdánál folytatja pályafutását. A másodosztály mezőnyét végigböngészve így már össze lehet szedni egy csapatra való volt válogatott futballistát, pár éve ez a tizenegy ebben az összetételben alighanem az élvonalban sem vallott volna szégyent. A gárda tagjai együtt összesen 368 évesek és 108 válogatottsággal büszkélkedhetnek.

Pintér első listáján NB II-es játékos is van - íme, a 32 kiválasztott

Feltöltve: 2014, január 4 - 15:58

Pintér Attila kihirdetette keretét a a január 6-án és 7-én esedékes összetartásra. A kapitány az itthon játszó labdarúgókat vesz szemügyre, a listán szereplők nagyjából fele eddig még nem szerepelt a címeres mezben. Vass Ádám személyében egyetlen légiós van a névsorban, amelynek tagja Priskin Tamás valamint egy NB II-ben szereplő labdarúgó is. Pintér hangsúlyozta, az hogy egy adott játékos meghívót kapott, egyáltalán nem jelenti azt, hogy az később válogatott is lehet.

Az ETO a Bundesliga 2-ből is igazol

Feltöltve: 2012, június 18 - 13:46

A Kisalföld információi szerint két újabb légiós csatlakozhat a Győri ETO keretéhez: egy szlovén középpályás, aki a Bundesliga II-es Cottbusban játszott legutoljára, illetve egy szerb szélső, aki mindkét oldalon bevethető. Egy kiszemelt magyar kapus a Nyíregyházának mondott viszont igent.

NB II: Válogatott kapus igazolt Nyíregyházára

Feltöltve: 2012, március 7 - 18:24

A Nyíregyháza NB II-es csapatát erősíti tavasszal Balogh János, aki korábban már védett a Szparinál, legutóbb pedig a skót Hearts kapusa volt az egykori magyar válogatott hálóőr.

A magyar válogatott kapusnak elege lett - ingyen távozhat

Feltöltve: 2011, december 2 - 11:30

Balogh János, a skót Hearts kapusa ingyen távozhat a télen csapatától. A magyar hálóőr az augusztusi edzőváltás óta teljesen kikerült a képből, épp ezért szeretne továbbállni és új csapatot találni magának az átigazolási időszakban.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel