Georges Griffiths

Elküldheti a Diósgyőr az egyik legjobb légiósát

Feltöltve: 2016, április 5 - 16:27

A csakfoci.hu információi szerint a Diósgyőr megválna Georges Griffithstől. Az elefántcsontparti "óriás" nem fér bele Egervári Sándor vezetőedző elképzeléseibe, így a támadó nyáron minden bizonnyal távozik a miskolciaktól.

A Diósgyőr leggólerősebb játékosa nem játszhat a Vasas elleni idénynyitón

Feltöltve: 2015, július 12 - 15:26

Georges Griffiths, a Diósgyőr gólerős támadója legkorábban két-három hét múlva épülhet fel, így egészen biztosan nem léphet pályára az első fordulóban a Vasas ellen.

Dulakodás a DVTK edzésén: Pénzbüntetést kapott két játékos

Feltöltve: 2015, április 15 - 12:53

Georges Griffiths és Németh Milán egymásnak ment a Diósgyőr kedd délutáni edzésén. A klub közleménye értelmében az érintettek még a keddi nap folyamán átbeszélték a történteket Árki Gábor sportigazgatóval, a vezetés pedig úgy döntött, hogy pénzbüntetéssel sújtja a labdarúgókat. A szerda délelőtti gyakorláson már mindkét futballista részt vett.

Videó: Griffiths duplájával verte a Diósgyőr az MTK-t

Feltöltve: 2014, november 22 - 18:06

A Diósgyőr Georges Griffiths duplájával 2-0-ra győzött az MTK otthonában az OTP Bank Liga 15. fordulójában. Nézd meg az MLSZ TV összefoglalóját!

Újpest: "Egyesek úgy játszanak, ahogy kedvük tartja" - 4 posztra még igazolna Vignjevic

Feltöltve: 2014, augusztus 4 - 08:49

Nagyobb versenyhelyzet kell Újpesten a játékosok között, úgy el lehetne érni, hogy egyesek ne úgy játsszanak, ahogyan a kedvük tartja - mondta Nebojsa Vignjevic vezetőedző a Diósgyőr elleni 1-1-es mérkőzést követően. A szakember kérdésre vázolta azt is, mely posztokon szeretné még mindenképpen megerősíteni együttesét, és megemlített két nevet is, akikről lemaradtak nyáron a lilák.

A Vidi és a Diósgyőr is vinné az NB I-es házi gólkirályt

Feltöltve: 2014, július 29 - 15:15

A csakfoci.hu információi szerint a Diósgyőr mellett a Videoton is érdeklődik a legutóbb a Lombard Pápában szerepelt csatár, Georges Griffiths iránt. Úgy tudjuk, mindkét klub tett már ajánlatot a 24 éves, kiváló fizikai adottságokkal bíró elefántcsontparti futballistának, aki együttese legeredményesebb tagja volt az előző idényben. Korábban Újpesten is felmerült a játékos neve, de már kicsi az esély az odaigazolására.

Egy NB I-es csatár olyan volt, mint Ronaldo - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, december 7 - 23:26

Marco Rossi, a Honvéd szakvezetője a Lombard Pápa elleni vereséget követően elsősorban védőire volt dühös, akik között Georges Griffiths Ronaldónak tűnt. Tóth Bálint és Tomiszlav Szivics gratulált saját csapatának az ősszel felmutatott eredményekhez, Prukner Lászlónak ellenben ismét csak az elégedetlenkedés maradt. Nebojsa Vignjevic cseréit emelte ki a Puskás Akadémia elleni 3-3 után, míg Benczés Miklós nem elég határozott középpályásait és védőit korholta egy picit. Edzői nyilatkozatok.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel