Sipos Jenő

Alacsony nézőszámok az NB I-ben: "Nem az MLSZ-nek, a kluboknak kell megoldást találniuk"

Feltöltve: 2016, március 11 - 15:14

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője szerint bár a válogatott mérkőzések iránt egyre nő az érdeklődés, a bajnokik nézettségéről viszont ez nem mondható el, viszont a szövetség álláspontja szerint a kluboknak maguknak kell megoldani ezt a kérdést, és nem az MLSZ-től várni a megoldást. Egy egyelőre titokzatos, topcsapatok játékosait felvonultató ellenfél is vár még a magyar válogatottra az Eb előtt, annyi biztos, hogy május 20-án, Budapesten találkoznak a riválissal a mieink.

Zártkapus válogatott meccs: "Ne legyenek illúzióink" - az MLSZ büntetései más lapra tartoznak

Feltöltve: 2015, szeptember 21 - 15:42

Az UEFA fegyelmi szabályzatának felülvizsgálatát is kezdeményezte Csányi Sándor MLSZ-elnök, miután az európai szövetség zártkapus meccsel büntette a magyar válogatottat a románok elleni Eb-selejtezőn történteket. Ugyanakkor Sipos Jenő MLSZ-szóvivő szerint a fegyelmi bizottság a jelenleg hatályos szabályok szerint dönt majd a magyar fellebbezés birtokában is, így kimondva-kimondatlanul kevés esélyünk van a sikerre másodfokon, Sipos szerint tehát "ne legyen hamis illúzió" senkiben. Hogy az MLSZ hasonló esetben helyt adna-e egy ilyen fellebbezésnek, Sipos úgy válaszolt, hogy az eseteket nem lehet összehasonlítani.

MLSZ: Nem kap zárt kapus büntetést a válogatott a szurkolói balhé miatt

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 18:29

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szóvivőjének, Sipos Jenőnek az elmondása szerint nem várható, hogy az UEFA zárt kapus büntetéssel sújtja majd a magyar válogatottat a péntek esti, stadionon kívüli összecsapás miatt, mivel a szövetség csak a Groupama Arénán belül történt eseményekért felel.

Magyar-román: Beépített emberek is figyelik a szurkolókat

Feltöltve: 2015, szeptember 3 - 12:25

Mivel a magyar-román selejtezőt az UEFA kiemelt kockázatú mérkőzésnek nyilvánította, a szokásos ellenőrök mellett – mérkőzésellenőr és játékvezető-ellenőr – egy biztonsági ellenőrt is küld Budapestre, akinek a feladatai közé tartozik majd a stadion körül zajló események figyelemmel kísérése. Sőt, rejtett ellenőrök is lesznek a lelátón.

Az MLSZ nem bünteti a sz@rozást - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 14:07

"Habár a csapatokat előszeretettel büntetgeti az MLSZ a nyomdafestéket nem tűrő lelátói rigmusok miatt, ezúttal Böde Dániel és Pető Tamás is megússza, hogy ország-világ előtt trágárkodott" - fogalmaz a Bors cikkében. Lapszemle.

Magyar-román: Néhány ezer jegy maradt csak holnapra - Csányi közleményben kért elnézést

Feltöltve: 2015, augusztus 3 - 21:17

A szeptember 4-i Magyarország-Románia találkozóra elfogyott a jegyek többsége, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője elmondta, már csak néhány ezer darab maradt holnapra. A szövetség a jegyértékesítés közben észlelt hibákért elnézést kért. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke közleményt írt az ügyben.

"Az MLSZ elment a falig a szurkolói kártya ügyben"

Feltöltve: 2015, július 1 - 21:45

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) "elment a falig" a szurkolói kártya kérdésében azzal, hogy a következő szezontól nem tette kötelezővé a klubok számára annak használatát.

Az MLSZ megmentené a győri utánpótlást - május végén derül ki, mely csapatok kaptak licencet

Feltöltve: 2015, május 11 - 18:08

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt többek között a licencadó bizottság munkájáról és a győri utánpótlás lehetséges megmentéséről. Elmondta, május 26-án lesz nyilvános, mely csapatok kapják meg az NBI-es és NB II-es licenceket.

Nem kapott NB I-es licencet az ETO, a Honvéd és az Újpest sem - 28 klubnak kell pótolnia

Feltöltve: 2015, április 27 - 20:52

A várakozásoknak megfelelően egyelőre még nem kapta meg az első osztályú induláshoz szükséges licencet a Győri ETO FC labdarúgóklub, amelynek jövője a Quaestor-ügy miatt került veszélybe. Május 8-ig lesz lehetősége a hiánypótlásra a kisalföldi csapatnak, végleges döntés a győriek és a többi 27, pótlásra ítélt klub ügyében május 12-én születik majd az MLSZ-nél.

Bejelentették: Az MLSZ egyeztetéseket kezd a szurkolókkal is

Feltöltve: 2015, március 20 - 15:37

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője bejelentette, hogy a szövetség előbb a klubokkal, majd a szurkolók képviselőivel is egyeztetésekbe kezd, hogy jó hangulatú meccsek legyenek a magyar futballban. Sipos a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt Bernd Storcknak, az MLSZ nemrégiben kinevezett sportigazgatójának első magyar munkanapjairól, ezek következményeiről, illetve a közelgő válogatott mérkőzésről is, a görögök ellen várhatóan telt ház lehet a Groupama Arénában.

MLSZ: "Storck berúgta az ajtót, de lépni, változtatni kellett"

Feltöltve: 2015, március 19 - 21:03

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt Bernd Storcknak, az MLSZ nemrégiben kinevezett sportigazgatójának első magyar munkanapjairól, ezek következményeiről, illetve a közelgő válogatott mérkőzésről és az MLSZ klubokkal, szurkolókkal való párbeszédéről.

Akkor is Dárdai marad a kapitány, ha a Hertha véglegesíti

Feltöltve: 2015, február 6 - 20:01

A Herthánál történt kinevezése ellenére kitölti a magyar szövetséggel 2016-os Eb selejtezőinek végéig kötött szerződését Dárdai Pál szövetségi kapitány – ezt Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője mondta pénteken reggel a DigiSportnak. Bár a március elejére tervezett összetartás amiatt is elmarad, hogy Dárdai egyelőre ideiglenes vezetőedző lett a Bundesliga-csapatnál, Sipos szerint összeegyeztethető lesz akkor is a tréner két munkája, ha esetleg véglegesítik Németországban.

Eddig 75 ezer klubkártyát váltottak ki a szurkolók

Feltöltve: 2014, szeptember 30 - 09:59

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője elmondta, hogy eddig 75 ezer klubkártyát és 3 ezer futballkártyát váltottak ki a szurkolók.

Pintért kikérdezték, válaszolt, aztán kirúgták

Feltöltve: 2014, szeptember 18 - 19:31

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a Sport TV Mai Helyzet c. műsorában elmondta, a szakmai bizottság véleménye döntő volt Pintér Attila leváltásában. A menesztett kapitányt kiis kérdezte az elnökség.

NB I: "Borzasztó hibát követtek el a klubok" - amit a klub- és szurkolói kártyáról tudni kell

Feltöltve: 2014, augusztus 22 - 12:18

A magyar drukkerek körében az utóbbi hetekben komoly vitatémát generáló klubkártyák és szurkolói kártyák kiváltása csak az NB I-es, kupa- és válogatott meccseket érinti, az alacsonyabb osztályokat nem. Előbbieket a csapatoknál, utóbbiakat az MLSZ által kijelölt helyeken lehet majd beszerezni, és a két kártya közötti különbség is szóba került a Sport TV "Mai helyzet" című műsorában, ahol Sipos Jenő MLSZ-szóvivő volt a vendég. A szövetség álláspontja szerint a klubok határozzák meg a beléptetés szabályait, ezt kommunikálniuk kell a szurkolókkal, akik ideális esetben egy-másfél órával a mérkőzés előtt kimennek a stadionokhoz – utalt Sipos az utóbbi idők beléptetési bakijaira, mondván néhány csapatnál komoly kommunikációs hibákat követtek el.

MLSZ: A jegyvásárlás könnyítése és gyorsítása a cél a klubkártyával

Feltöltve: 2014, augusztus 8 - 17:21

A jegyvásárlási folyamat megkönnyítése és felgyorsítása a célja a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ) a klubkártya-rendszer bevezetésével és fejlesztésével - hangzott el a szervezet székházában tartott péntek délelőtti sajtóbeszélgetésen.

MLSZ: "Jó esélyeink vannak az Eb-rendezésre"

Feltöltve: 2014, május 21 - 09:10

Reális, elérhető cél Magyarország számára, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszíne legyen - mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a Sport TV stúdiójában.

Sikersztori a Családbarát-kampány

Feltöltve: 2014, május 11 - 10:13

Eddig 15 különböző NB I-es helyszínen zajlott le nagy sikerrel a Sport TV és az MLSZ közös Családbarát Mérkőzés-kampánya. Az új szezonban is folytatják.

Újpest: "Van remény" - napokon belül véget érhet a klub kálváriája egy lap szerint

Feltöltve: 2014, március 22 - 15:44

A korábban pesszimista véleményt megfogalmazó UTE-klubigazgató is pozitív fejleményekről beszélt a vagyonkezelővel folytatott tárgyalást követően, míg a Magyar Nemzet Online úgy tudja, a hét közepére megállapodhatnak a felek az indulási jog átruházásáról.

A rendőrség döntött: Az MTK-Fradira csak előre lehet jegyet venni

Feltöltve: 2014, március 7 - 15:26

A rendőrség döntése miatt lehet kizárólag elővételben jegyet váltani a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati MTK-Ferencváros mérkőzésére a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénteki tájékoztatása szerint.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel