Tajti Mátyás

Megmutatta a Barca magyarja, mit tud a labdával - videó

Feltöltve: 2016, február 19 - 18:44

A Barcelonánál pallérozódó magyar utánpótlás-válogatott középpályás, Tajti Mátyás testvérével, Balázzsal gyakorolt a tengerparton.

Videó: Tajti oktatóvideóval kívánt boldog új évet

Feltöltve: 2016, január 2 - 20:21

A Barcelona fiatal magyarja, Tajti Mátyás a testvéreivel közösen készített videójában a futball gyakorlására buzdítja a fiatalokat, és ezzel együtt boldog új évet is kívánt mindenkinek! (Fotó: Takács József)

Barcelona: Így készült a közös kép Tajtiról és Messiről

Feltöltve: 2015, december 1 - 10:45

Mint arról "Ki mit oszt?" című rovatunkban hírt adtunk, a Barcelonában pallérozó magyar utánpótlás-válogatott középpályás, Tajti Mátyás egy közös fotóra állhatott össze a katalán gárda és a világ futballjának csillagával, Lionel Messivel. A fiatal légiós elmesélte, hogyan készült első közös képük az argentin klasszissal.

Egyfajta stílust fognak játszani a válogatottak - ez Storck elképzelése

Feltöltve: 2015, november 23 - 19:48

Kedden és csütörtökön Macedónia ellen lép pályára Németh Antal szövetségi edző válogatottja a Telki edzőközpontban.

Videó: Tajti góljánál csak egy szebbet lőttek a Barcánál

Feltöltve: 2015, szeptember 15 - 13:35

Az FC Barcelona, a korosztályos csapatoknál a héten született legszebb góljainak válogatásában a Juvenil A-csapatban szereplő magyar Tajti Mátyás a második legszebb gól címével büszkélkedhet, amelyet az Ebro elleni bajnokin szerzett.

Videó: Óriási gólt lőtt a Barca fiatal magyarja

Feltöltve: 2015, szeptember 12 - 19:00

A Barcelona fiatal magyar középpályása, Tajti Mátyás nagy gólt szerzett a korosztályos csapat Ebro elleni bajnokiján, a játékos egy átvétel után a tizenhatos előteréből bombázott a kapuba. Nézd meg a gólt videón!

"Jobban ismeri őket, mint a szövetségi edzők" - Storck nem játszott nyílt lapokkal Tajti ügyében

Feltöltve: 2015, szeptember 10 - 21:30

A Barcelona fiatal magyar légiósa, Tajti Mátyás nem kapott meghívót az U19-es válogatott Eb-selejtezőre készülő keretébe. Az ügy kapcsán a támadó édesapja, Tajti József is megszólalt, aki elmondása szerint már a nyáron érezte, hogy Bernd Storck egyáltalán nem számol fiával, és úgy véli, a német sportigazgató nem nyílt lapokkal játszott, csak kapóra jött kifogás volt, hogy a katalán klub nem engedi el a középpályást.

Storck: "Négyszer tagadta meg a Barcelona, hogy elengedje" - így maradt le Tajti a selejtezőkről

Feltöltve: 2015, szeptember 9 - 22:19

Korábban a Barcelona magyar fiatalja, Tajti Mátyás maga számolt be arról, hogy nem lehet ott a magyar U19-es válogatott szeptemberi Eb-selejtezőin. Az utánpótlás-válogatottakat felügyelő Bernd Storck elmondta, mi az oka annak, hogy kihagyták a keretből a Barca futballistáját.

A Barca nem engedte el Tajtit a magyar válogatotthoz

Feltöltve: 2015, szeptember 7 - 12:15

Nem lehet ott a magyar U19-es válogatott szeptemberi Eb-selejtezőin a korosztály egyik legértékesebb játékosa, Tajti Mátyás, akit klubja, a Barcelona nem engedett el a csapat háromnapos edzőtáborába, így a keretben sem kaphatott helyet.

Videó: Tajti nagy góllal járult hozzá a Barca sikeréhez

Feltöltve: 2015, augusztus 15 - 11:36

A Barcelona korosztályos csapatában szereplő magyar csatár, Tajti Mátyás is eredményes volt a katalánok PSV elleni, 2-0-ra megnyert találkozóján az Otten-kupán. A támadó a Barca második találatát szerezte, a lövése a lécről vágódott be a hálóba. Nézd meg Tajti gólját (02:06-tól) videón!

Videó: Tajti góljánál csak egy szebbet rúgtak a Barcánál

Feltöltve: 2015, május 6 - 15:15

A Barcelona minden héten készít egy összeállítást az utánpótlás együttesekben szerzett legszebb gólokról. A legfrissebb TOP10-es listára odafért Tajti Mátyás Manlleu ellen elért találata, amelyet a második helyre rangsoroltak.

A Manchester United is akarta a Barca magyarját egy lap szerint

Feltöltve: 2015, február 12 - 21:29

A Barcelona egyik szurkolói oldalának beszámolója szerint nem csak a Real Madrid harcolt hasztalan Tajti Mátyás aláírásáért annak idején, hanem a Manchester United is.

Egy magyarra is épülhet a Barcelona jövője

Feltöltve: 2014, december 5 - 12:28

A "keleti blokk" tehetségei utat törtek maguknak a Barcelona utánpótlás-fellegvárába, a La Masiába - ennek kapcsán írt cikket Jaume Marcet, a katalánok hivatalos TV-jének dolgozó újságíró, összegyűjtve féltucatnyi fiatal játékost, köztük a magyar Tajti Mátyást, akire a klub a jövőben alapozhat majd.

Tajti: „Sehol máshol nem játszanak olyan tempóban, mint a Barcában”

Feltöltve: 2014, szeptember 26 - 19:56

Az idén nyáron a Barcelona utánpótláscsapatához igazoló fiatal magyar támadó, Tajti Mátyás villámlátogatást tett Magyarországon az U17-es válogatott felkészülési mérkőzésének idejére. A Puskás Akadémia növendéke mesélt az ottani körülményekről, és elmondta, nagyon komoly az edzésmunka a katalánoknál, amely véleménye szerint sehol máshol nem zajlik olyan tempóban, mint a Barcánál.

Ez a különbség a barcelonai és a magyar edzések között

Feltöltve: 2014, szeptember 5 - 10:14

Tajti Mátyás, a nyáron a Puskás Akadémiáról a Barcelona utánpótlásába igazoló magyar tehetség Facebook-oldalán hasonlította össze a kint és itthon végzett edzésmunkáját. Mint elárulta, nem a gyakorlatokban kell keresni a különbséget, hanem azok elvégzésének módjában, illetve a hozzáállásban.

Az "emberi oldal" miatt választotta a Barcelonát Tajti Mátyás

Feltöltve: 2014, május 6 - 11:24

Elsősorban "az emberi oldal" miatt választotta az FC Barcelonát Tajti Mátyás, a Puskás Akadémia 15 éves futballistája, aki nyáron csatlakozik a katalán klubhoz.

Kitálalt a Barcelonához igazolt magyar focista apja - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 26 - 18:54

Magyar tehetség kerül Barcelonába. Az elismerés közös öröme helyett furábbnál furább dolgok jelennek meg az átigazolásáról. Szerencsére, Tajti Mátyás függetleníteni tudja magát a külső tényezőktől. Az édesapja viszont nehezebben. Az utanpotlassport.hu cikke Lapszemle-rovatunkban.

A felcsúti tehetségnek is jól jött a Barcelona fellebbezése

Feltöltve: 2014, április 23 - 16:10

Tajti Mátyásnak, a Puskás Akadémia tehetségének is jó hír, hogy a FIFA a Barcelona fellebbezése nyomán felfüggesztette a klubot két átigazolási időszakból kizáró határozat végrehajtását.

Aláírt a Barcelonához a 15 éves magyar tehetség

Feltöltve: 2014, április 22 - 09:04

Megszületett a döntés a Real Madrid és a Barcelona által is csábított Tajti Mátyás ügyében. A 15 éves labdarúgó édesapja elmondta, a korosztályos válogatott középpályás a katalánokat választotta és három évre alá is írt hozzájuk.

A Real Madrid írásban tett ajánlatot a felcsúti fiatalért

Feltöltve: 2014, március 21 - 15:11

Csütörtökön írásbeli ajánlatot tett a Real Madrid Tajti Mátyásért, a Puskás Akadémia 16 éves játékosáért. Az utánpótlás-válogatottért a Barcelona már korábban megtette konkrét ajánlatát, és most a madridi sztárcsapat hivatalosan is beszállt a Tajtiért folyó versenybe. A tárgyalások húsvétkor folytatódnak tovább.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel