Darwin Andrade

Újpest: A Copa America után jöhet össze a 2 millió eurós üzlet

Feltöltve: 2015, június 30 - 11:00

A Standard Liége annak ellenére is igényt tartana a kolumbiai Darwin Andradéra, hogy klubja, az Újpest a hírek szerint 2 millió euróban szabta meg az árát - írják Belgiumban. A válogatott balhátvéd ügyében a jövő héten, a balbekk visszatérését követően folytatódnak a tárgyalások, a Duchatelet-családdal szinte teljesen szakító belga klub ekkor ülhet asztalhoz a lilákkal és a játékossal.

Újpesti bombaüzlet: 620 milliót kereshetnek egy légióssal

Feltöltve: 2015, június 26 - 09:17

Belga lapértesülések szerint Roderick Duchatelet csak 2 millió euró, azaz mintegy 620 millió forint fejében hajlandó elengedi újpesti szerződéséből Darwin Andradét, a lilák kolumbiai válogatott játékosát, aki az elmúlt szezont a Standard Liége-nél töltötte kölcsönben. A belga élcsapat megtartaná a légióst, de a beszámoló szerint Duchatelet aligha a Standardnak adja majd el a balbekket ennyi pénzért.

Topcsapatok jelentkeztek be az Újpest játékosáért

Feltöltve: 2015, június 24 - 08:44

Belga lapértesülések szerint ugyan a Duchatelet-hálózat zászlóshajója, a Standard Liége is megtartaná Darwin Andradét, az Újpest kolumbiai válogatott balhátvédjét, de nem egyszerű az ügy, mert bár a két klub között aligha lenne akadály a megállapodás, európai topcsapatok jelentkeztek be a Copa Americán szereplő játékosért, így közel sem biztos, hogy Belgiumban folytatja majd pályafutását a 24 éves futballista.

A nap fotója: Az Újpest játékosa Falcaóval egy csapatban

Feltöltve: 2015, június 7 - 19:03

Darwin Andrade, az Újpest kötelékébe tartozó balhátvéd (kölcsönben a Standard Liége-nél szerepelt a múlt szezonban) is pályára lépett a Copa Americára készülő Kolumbia csapatában, a Costa Rica elleni felkészülési meccsen (1-0). A bekk olyan játékosok társaságban kezdett (és játszott végig) szombaton, mint James Rodríguez, Radamel Falcao, Juan Cuadrado vagy Jackson Martínez. Mint arról beszámoltunk, a csakfoci.hu Belgiumból származó információi szerint megvan az esély akár arra is, hogy a légiós a következő idényben már Újpesten szerepeljen.

1 millió eurós védő lehet az Újpest nagy nyári erősítése

Feltöltve: 2015, május 18 - 09:38

A csakfoci.hu Belgiumból származó információi szerint megvan az esély arra, hogy a következő idényben Újpesten szerepeljen Darwin Andrade, a kolumbiai válogatott védő, aki tagja hazája Copa Américára készülő keretének is. A bekket a Standard Liége azonnal elvitte kölcsönben, az viszont kérdéses, hogy a belgák számolnak-e vele a jövőben.

Végleg elvinné a Standard az Újpest játékosát

Feltöltve: 2015, február 26 - 17:55

Egy belga portál beszámolója szerint végleg szeretné megszerezni az Újpest jelenleg kölcsönben foglalkoztatott védőjét, Darwin Andradét a Standard Liége, mivel a szakmai stáb nagyon elégedett a kolumbiai légiós teljesítményével. Ha ez így van, akkor vélhetően az alku létre is jön a családon belül.

Elvitték Újpestről az egyik legígéretesebb légióst

Feltöltve: 2014, augusztus 8 - 15:56

Darwin Andrade, az Újpest kolumbiai balhátvédje egy évig, kölcsönben a Standard Liége csapatához került – jelentette be hivatalosan a magyar és a belga klub is. A 23 éves játékos még a télen került a lilákhoz, ám adminisztrációs gondok – hiányzott a játékengedélye – miatt hónapokig nem léphetett pályára a Megyeri úton. A nyári felkészülést már teljes értékű csapattagként kezdte meg a balbekk, akire Nebojsa Vignjevic vezetőedző is számított volna, ám a mai bejelentés szerint a légiós a Duchatelet-család másik klubjához szerződött.

Újpest: "Csak annyit tud, hogy yes" - a profi, a félénk, avagy kiket igazoltak a lilák?

Feltöltve: 2014, február 21 - 15:14

Öt új igazolást mutatott be az Újpest pénteken, egy budapesti sajtótájékoztatón. Az egytől egyig külföldi futballistákat edzőjük, Nebojsa Vignjevic is "prezentálta", de magukról is mondtak pár szót, ki-ki a maga nyelvén, tolmácsok segítségével, utóbbiak közé pedig ezúttal Dusan Vasiljevic is odafért, aki az angolul tudó, de nyilatkozni nyilvánosan ezúttal még nem kívánó csapattársának segített. Az Újpest trénere az új igazolások kapcsán a humort sem nélkülözve beszélt a kisebb bábeli zűrzavarról, azaz, hogy a közös nyelv még nem mindenkivel alakult ki az öltözőben, de dolgoznak ennek a megoldásán is.

Kolumbiai játékos az Újpestben - a FIFA-ra várnak még

Feltöltve: 2014, február 18 - 19:29

Az Újpest hivatalosan is leigazolta a kolumbiai balhátvédet, Darwin Andradét. A 23 éves játékos a belga Sint-Truidentől érkezik a lilákhoz fél évre, kölcsönben, miután a törökországi edzőtáborban lejátszott két felkészülési mérkőzésén meggyőzte az edzői stábot, hogy erősítést jelenthet az érkezése a tavaszra. Korábban beszámoltunk arról, hogy Andrade klubváltása nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz, mivel hazája egyik csapata is "magáénak vallja", de úgy értesültünk, hogy a védő szerződést bontott otthon, így már csak a FIFA-ra és a légiós játékengedélyére kell várnia az Újpestnek.

Újpest: Botrányt kavart hazájában a kiszemelt - FIFA-ügy lehet belőle

Feltöltve: 2014, február 13 - 11:47

Kedd óta az Újpesttel készül és a dán Bröndby elleni szerdai edzőmeccsen (1-3) szerepet is kapott a kolumbiai Darwin Andrade. A 23 éves hátvéd kapcsán hazájában jelent meg egy cikk, amely szerint a játékos papíron a Millonarios csapatához kellett volna, hogy kerüljön, de úgy tűnik, hogy Andrade útvonalat váltott és "külföldre" igazolhat - méghozzá klubja szerint engedély nélkül. A La Equidad elnöke elmondása szerint a FIFA-hoz fordulhat, ha a napok óta eltűnt játékos nem jelentkezik náluk, mivel szerinte a védő szerződése 2015-ig szól kolumbiai klubjánál, és egyoldalúan nem is bontható fel a kontraktus.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel