Szanyó Károly

Velük célozhatja meg az NB I-et a Mezőkövesd - a jelöltek

Feltöltve: 2015, december 2 - 11:22

Lezárult az NB II-es bajnokság őszi idénye, a feljutásra vágyó Mezőkövesd egyik legfontosabb feladata pedig az lesz, hogy megtalálja azt a vezetőedzőt, akivel feljebb tud kapaszkodni a csapat a tabellán. Úgy tudjuk, leginkább két fiatal szakemberben gondolkodnak a kövesdieknél.

Kondás mindenképpen meg akarja verni a Fradit; a Paksé a csúcsforma - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, november 28 - 14:09

Kondás Elemér mindenképpen meg akarja szerezni a 3 pontot a Fradi-pályán, míg Thomas Doll szerint ha felkészülten játszanak, nem lesz gond. Bekő Balázs szerint a Paks most a legjobb állapotban lévő csapat, míg Csertői Aurél szerint jobb a Diósgyőr, mint azt a tabella mutatja. Mészöly Géza az Újpest támadósorát emelte ki veszélyforrásként, míg Simon Antal izgatottan várja első hazai meccsét.

Szanyó patinás klub edzője lehet - Kisalföld

Feltöltve: 2015, november 4 - 10:28

A Kisalföld információi szerint Szanyó Károly is jelölt az ETO kispadjára.

Vasas: Szanyót felmentették

Feltöltve: 2015, október 19 - 12:02

A Vasas FC vezetése október 19-i hatállyal felmentett a munkavégzés alól Szanyó Károly edzőt – tájékoztatta a klub hivatalos honlapját Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.

Szanyó: "Nem viselem el, hogy az édesanyámat szidják"

Feltöltve: 2015, október 18 - 09:41

A Vasas nem először szenvedett peches vereséget az NB I-ben. Az angyalföldiek 60 percig jobban futballoztak a Diósgyőrnél, sok helyzetet kidolgoztak, de ezek kimaradtak. Tíz perccel a vége előtt Remili Mohamed révén ráadásul 11-est is hibáztak. A Vasas szurkolói rendkívül elkeseredettek voltak, páran „elővették” Szanyó Károlyt. Az angyalföldiek edzője reagált.

A Vidi lehet olyan jó, mint a Fradi; tükör a Diósgyőrnek - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, október 17 - 12:25

Marco Rossi bízik abban, hogy a Videoton még nem most, ellenük áll össze, mert akkor véleménye szerint Ferencváros szintű csapat a fehérvári. Horváth Ferenc izgul az első meccs előtt. Diósgyőrben megfelelő tükröt tartanának maguk elé a kupakiesés után. Kondás Elemér csapata rúgott góljait kevesli, míg Thomas Doll szerint a válogatott szünet miatt csapata kieshetett a ritmusból. Ezt várják az edzők a 12. fordulótól - a klubhonlapokról szemezgettünk.

Szanyó a sok kihagyott helyzetet sajnálja

Feltöltve: 2015, október 4 - 12:59

Szanyó Károly szerint a Vasas megvalósította azt, amit szeretett volna a Paks ellen, de megint sok helyzetet elpuskáztak.

Doll: "Nem aggódunk a győzelmi sorozatunk miatt"; Rossi szerint a Fradi egy teljesen más szint - edzőik

Feltöltve: 2015, október 3 - 14:16

A Ferencváros 3000. bajnoki mérkőzése előtt Thomas Doll elmondta, tanulniuk kell a múltheti hibáikból, de nem aggódik a csapat győzelmi sorozata miatt, míg Marco Rossi szerint egy meccsen bármi megtörténhet. Kondás Elemér úgy véli, az Újpesttel mindig remek összecsapásokat vívnak, László Csaba pedig figyelemre intette az MTK-t a Békéscsaba elleni meccs előtt. Bekő Balázs a három ponttal lenne csak elégedett a Haladás ellen, míg Mészöly Géza a DVTK támadóira hívta fel a figyelmet. Pető Tamás reméli, hogy a Puskás Akadémia játssza majd a futballt, Robert Jarnit nem téveszti meg a Videoton helyezése, Szanyó Károly két vállra fektetné a Paksot, Csertői Aurél pedig nem szeretne pont nélkül távozni a Vasas otthonából. Edzői várakozások.

Kovács Zoltán: 5, Szanyó: 3 - kiütéssel nyert az Újpest-öregfiúk

Feltöltve: 2015, szeptember 30 - 12:32

Az Újpest öregfiúk csapata 9-0-ra legyőzte az ESMTK-t az NB I-es bajnokság 5. fordulójában.

"A sors igazságtalansága lett volna, ha a Vasas nem szerez pontot" - Szanyó szerint még nem volt ilyen meccsük

Feltöltve: 2015, szeptember 27 - 10:43

A Haladás-Vasas (1-1) mérkőzés után Szanyó Károly, a piros-kékek edzője értékelte a mérkőzést.

"Nem értem, miért féljünk a Fraditól?" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, szeptember 12 - 13:27

A 8. fordulóval folytatódnak az OTP Bank Liga mérkőzései. A nap rangadóját Újpesten rendezik, ahol a Ferencváros vendégszerepel. Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője nem fél a Faraditól, annak ellenére, hogy a zöld-fehérek eddig 100%-osak. Thomas Doll azt szeretné, hogy folytatódjon csapata remek sorozata. A másik fővárosi rangadón a Honvéd a Vasast fogadja. Marco Rossi taktikus, koncentrált és erőszakos játékot vár az övéitől. Szanyó Károly, abban bízik, hogy együttese elindul felfelé. Edzői várakozások.

Bekő: "Elő kell vennünk, hogy tudunk futballozni"; Csertői pontot csenne a Fraditól - edzőik

Feltöltve: 2015, augusztus 29 - 13:57

Mészöly Géza szerint jó diák módjára felészültek a Békéscsabából, Marco Rossi a fürge felcsúti támadóktól tart, Robert Jarni csapata egy cseppet sem fél a Honvédtól, Szanyó Károly a pofon után javítana az MTK ellen, míg László Csaba szerint illene legyőzniük a Vasast a budapesti derbin. Bekő Balázs amondó, égetően szükségük van a pontokra az Újpest ellen, Nebojsa Vigjevic nyílt sisakos Újpest-győzelmet vár Diósgyőrben, Thomas Doll szerint a Fradinak kell lőnie az első gólt, míg Csertői Aurél pontot csenne a Groupama Arénából. Ezt várják az edzők.

Doll: "Nem én vagyok a sztár, hanem a csapat"; "Nagyon érdekes ez az NB I" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, augusztus 22 - 22:57

Thomas Doll elárulta, minek volt köszönhető a Debrecen elleni győzelem, a Fradi trénere elismerte, néha a Debrecen nyomást gyakorolt rájuk. Kondás Elemér ugyanakkor úgy vélte, míg ők kihagyták a helyzeteket, a Fradi a legtöbb lehetőségét értékesítette. Csertői Aurél úgy érezte, saját csapatát zavarta meg a gól, Bekő Balázs örült annak, hogy küzdelemben is azt kapta, amit várt játékosaitól. Nebojsa Vignjevic nem volt elégedett a Haladás elleni egy ponttal és Mészöly Gézának is volt hiányérzete.

Élet-halál meccs jön a DVTK számára, Szanyó megtapsoltatná a Vasast - edzőik

Feltöltve: 2015, augusztus 22 - 14:32

Szombaton öt találkozót rendeznek az OTP Bank Liga 6. fordulójában. A játéknap rangadóján Thomas Doll folytatná a Fradi jó sorozatát a Debrecen ellen, míg Kondás Elemér úgy véli, a legfontosabb feladat, hogy belőjék a helyzeteiket. Bekő Balázs szerint nem jöhetnek haza Paksról üres kézzel, Cserői Aurél élet-halál meccsre számít. Nebojsa Vignjevic kemény meccsre számít a Haladás ellen, Mészöly Géza pedig jó emlékekkel tér vissza a Megyeri útra. Szanyó Károly kiszolgálná a közönséget a Puskás Akadémia ellen, Robert Jarni azonban kizökkentené a Vasast, míg Zoran Spisljak amondó, megérezték a sikert és győznének a Honvéd ellen. Ezt várják az edzők.

DVTK: "Fel kell szántani a pályát!" - A Fradi Torghelléből is felkészült - edzőik

Feltöltve: 2015, augusztus 15 - 15:00

Szombaton rendezik az OTP Bank Liga 5. fordulójának összes találkozóját. Thomas Doll az Örökrangadó előtt egy más stílusú MTK-ra hívta fel a figyelmet, László Csaba nehéz mérkőzésre számít a Fradi ellen, Bekő Balázs szerint fel kell szántaniuk a pályát a Debrecen ellen, míg Kondás Elemért nem téveszti meg a DVTK múltheti veresége. Nebojsa Vignjevic és Marco Rossi is tart az ellenféltől a pesti rangadó előtt, Szanyó Károly átmentené a Vasas jó formáját a Vidi ellen is, Bernard Casoni a hiányzók nélkül is győzelmet vár, Robert Jarni optimista, Zoran Szpisljak egy olyan Puskásra számít, amely játsza futballt, Mészöly Géza szerint a maximum kell a Paks ellen, Csertői Aurél pedig amondó, nem feltartott kézzel utaznak Szombathelyre. Edzői várakozások.

Bekő: "Hétfőn csak azok jöjjenek, akik Diósgyőrben akarnak focizni"; Casoni a bírót emlegette - edzőik

Feltöltve: 2015, augusztus 8 - 22:50

A DVTK kiütéses veresége után Bekő Balázs egyértelműen kijelentette, csak olyanokkal akar hétfőtől együtt dolgozni, akik továbbra is Diósgyőrben akarnak futballozni. László Csaba az ellenfél szurkolóinak is gratulált, Casoni szerint Viníciusnak joga volt ahhoz, hogy a játékvezetőhöz szóljon, Doll eközben a meleg miatt panaszkodott. Vignjevic amondó, ráfizettek arra, hogy várták a félidő végét és ráültek az eredményre, Jarni elégedett az egy ponttal, Szanyó pedig örömét fejezte ki amiatt, hogy az elvégzett munka meghozta a gyümölcsét. Edzői értékelések.

Vasas: Sok a hiányzó, egy 17 éves játékos is ott lehet a Fradi ellen

Feltöltve: 2015, augusztus 1 - 12:32

Sérülések nehezítik a Vasas dolgát a szombat esti, Ferencváros elleni bajnoki találkozó előtt. Szanyó Károly vezetőedző ennek ellenére bízik az elvégzett munkában, és mivel elmondása szerint bátran nyúl a fiatalokhoz, ezúttal Murka Benedek személyében egy 17 éves játékos is ott lesz a kispadon.

Szanyó: "Lila-fehér vér folyik az ereimben, de... "; A Haladás dominálna a Vidi ellen - edzőik

Feltöltve: 2015, július 25 - 14:02

Szombaton négy találkozót rendeznek az OTP Bank Liga 2. fordulójában. Marco Rossi szerint a Honvédnak haladnia kell tovább az úton, László Csaba azonban győzni megy az MTK-val a Bozsik-stadionba. Casoni Rudolfra még nem számíthat, de változtat a csapatán, Mészöly Géza pedig szeretne minél többet dominálni a Vidi ellen. Csertői Aurélt nem téveszti meg, hogy az újoncot fogadják, Spisljak pedig felvenné a kesztyűt a Paks ellen is. Szanyó Károlynak "lila- fehér vér" folyik az ereiben, de attól függetlenül, hogy az Újpest lesz az ellenfél, szeretne hazai pályán győzelemmel bemutatkozni.

A Vasas bizonyítana, Casoni jól kezdene, Jarniék nem félnek senkitől - rajtol az NB I

Feltöltve: 2015, július 18 - 15:38

Szombaton négy mérkőzéssel kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2015/2016-os szezonja. Csertői Aurél nagyon nehéz meccsre számít az Újpest ellen, Bekő Balázs szerint a DVTK rutinosabb a Vasasnál, ennek ellenére Szanyó Károlyék bebizonyítanák, hogy nem véletlen jutottak fel. László Csaba otthon tartaná a három pontot, Roberti Jarni azonban amondó, a Puskás Akadémia senki ellen sem ijed meg, így az MTK ellen sem fognak. A címvédő Videoton a Honvédhoz látogat, Bernard Casoni pedig a kettős terhelés miatt jól akarja kezdeni a bajnokságot.

Vasas: "Fizikálisan jobbak leszünk, csak be kell lőni a helyzeteinket"

Feltöltve: 2015, július 16 - 10:45

Megtartotta szezon előtti szurkolói ankétját a Vasas, amelyen a klub vezetőségén kívül az új játékosok is jelen voltak. Szanyó Károly vezetőedző szerint jó alapozáson van túl a csapat, amely senki ellen nem fog feltett kézzel kiállni, és minden meccsen a győzelemre fog törekedni. A tréner, ahogy a másodosztályban is, úgy az NB I-ben is fizikálisan múlná felül az ellenfeleket, így minden azon múlhat majd, hogy belövik-e vagy befejelik-e a helyzeteket vagy sem.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel