Szentes Lázár

Bölönit kirúgták - Szentes is távozhat

Feltöltve: 2015, november 29 - 15:21

Bölöni Lászlóval szerződést bontott a szaúd-arábiai al-Ittihad.

Szentes Lázár 6 hét után távozik Gyirmótról

Feltöltve: 2015, július 20 - 17:30

Szentes Lázár június 6.-i kinevezése után másfél hónappal távozik az NB II-es Gyirmót szakmai igazgatói posztjáról. A korábbi válogatott futballista – aki tavasszal még a Haladás kispadján is ült – Szaúd-Arábiában vállalt munkát, Bölöni László stábjában nyílik lehetősége dolgozni az Al Ittihad FC csapatánál.

Szentes: Tudom, mi kell a Gyirmót NB I-be juttatásához

Feltöltve: 2015, június 10 - 15:54

A Győri ETO-nál is felmerült Szentes Lázár neve, a szakember pedig Gyirmóton egyértelműen a feljutást célozza meg a csapattal. A tréner a Kisalföldnek arról is beszélt, tudja, mi kell ennek eléréséhez, és kitért arra is, hogy pontosan tudja az évek tapasztalataiból, hogy hol vannak a korlátai.

Szentes lett a Gyirmót szakmai igazgatója - hivatalos

Feltöltve: 2015, június 6 - 13:19

A Gyirmót FC vezetősége új szakmai koncepció mellett létre hozta a szakmai igazgató státuszt. A szakmai igazgató feladata az első csapat és a teljes utánpótlás szakmai irányítása és felügyelete.

Gyirmót: Pintér, Egervári vagy Szentes - lapinformáció

Feltöltve: 2015, június 6 - 13:02

Mint ismert, Sisa Tibor távozott az NB II harmadik helyén végzett Gyirmót kispadjáról. A győri klub vezetői szakmai igazgatót keresnek.

Szentes: "Most is bemennék a fradisták közé, legfeljebb mindkét vesémet lerúgnák"

Feltöltve: 2015, április 28 - 08:27

A hardver fejlesztése miatt történelmi esély előtt áll a magyar labdarúgás, a szoftver, a játékosanyag viszont csak egy Commodore 64-esnek felel meg - mondta Szentes Lázár a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában. Személyiségéről a Haladástól a gyakorlatban távozott tréner elmondta, nem fél senkitől és semmitől, tartja magát az elveihez, így az őt korábban bántalmazó ferencvárosi szurkolók közé is bemenne. Maximum mindkét veséjét lerúgnák, nem csak az egyiket - tette hozzá. A tréner arról is beszélt, hogy Szombathelyen nagyon durva hatalmi harcokba csöppent, és a magyar közeg bajait is érintette.

Visszahívták a Szentes által kirúgott edzőt

Feltöltve: 2015, április 24 - 10:05

Ismét Jakab Csaba készíti fel a Haladás kapusait. A kapusedzőt Szentes Lázár küldte el télen.

"Szándékosan belerúgott a csapattársába" - Szentes ezért rakott ki két játékost a keretből

Feltöltve: 2015, április 20 - 15:09

Ahogy arról már beszámoltunk, Szentes Lázárral szerződést bontott a Haladás. A leköszönő szakember sajtótájékoztatóján többek között azt is elmondta, hogy miért rakta ki a keretből Fehér Zoltánt és Iszlai Bencét.

Kirúgta Szentes Lázárt a Haladás - hivatalos

Feltöltve: 2015, április 20 - 14:18

A Ferencvárostól elszenvedett 3-0-s vereséget követően távozik a Haladás kispadjáról Szentes Lázár. A szakember a klub rendkívüli sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a mai napon a klub szerződést bontott vele - írja a haladas.hu. A tréner az idény közben vette át a gárda irányítását Artner Tamástól, de nem tudta kivezetni az együttest az alsóházból. A szombathelyiek jelenleg csak azért nem állnak kiesőhelyen, mert több győzelmük van, mint a Lombard Pápának.

Pintér és Mészöly is jelölt lehet Szentes helyére - lapinformáció

Feltöltve: 2015, április 20 - 12:36

Ahogy arról már beszámoltunk, a Haladás ma rendkívüli taggyűlést tart, ahol az edzőkérdés is terítékre kerül. A sajtóban több név is felmerült, mint Szentes Lázár lehetséges utódjáé.

Hétfőn kirúghatja a Haladás Szentes Lázárt

Feltöltve: 2015, április 19 - 21:59

"Távozik Szentes Lázár?" címmel jelent meg cikk a Haladás hivatalos honlapján, amely szerint a szombathelyi klubnál hétfőn rendkívüli taggyűlést tartanak, a szakvezető pedig sajtótájékoztatóra hívta meg az újságírókat.

A Fradi simán verte a Haladást - Szentes elmenekült

Feltöltve: 2015, április 18 - 17:53

Simán, 3-0-ra nyert a Ferencváros Szombathelyen. A két együttes egy pillanatig sem volt azonos súlycsoportban, Böde duplázott és Varga is betalált. Szentes Lázár zárt helyre "ment" a félidőben a drukkerek haragja elől.

Haladás: Két alapembert kitett Szentes a keretből - társaik elleni fegyelmi vétség miatt

Feltöltve: 2015, április 18 - 11:06

A Haladás két futballistája, Fehér Zoltán és Iszlai Bence határozatlan ideig kikerült a csapat felnőtt keretéből.

Háborúba megy a Pécs, Szentes munkavállalói jogát súlyosan korlátozták - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, április 18 - 10:18

Az OTP Bank Liga szombati találkozói előtt Szentes Lázár a Ferencváros elleni bajnokira készülve elmondta, nem lihegték túl a Videoton FC elleni vereséget, a Ferencváros ellen nem fogják feladni. A Haladás edzője szerint ugyanakkor súlyosan korlátozták munkavállalói jogait a kiállítása miatti büntetéssel. Thomas Doll a koncentrációra hívta fel a figyelmet, míg a Honvéd ellen készülő Pécs vezetőedzője, Robert Jarni nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, háborúba mennek szombaton.

"A Fradi ellen 0-3-nál sem szabad feladni" - ezt üzenték a vezetők Szentesnek

Feltöltve: 2015, április 15 - 19:41

Ahogy arról már beszámoltunk, Szentes Lázár maradt a Haladás vezetőedzője. Tóth Miklós ügyvezető Halmosi Péterrel is egyeztetett.

Szentest nem rúgták ki

Feltöltve: 2015, április 15 - 17:04

Szerda délután a Haladás vezetőedzője, Szentes Lázár elmondta véleményét a Videoton elleni 7-0-s vereséggel kapcsolatban. Úgy tűnik, meggyőzte a vezetőket, mivel nincs váltás, továbbra is Szentes a vezetőedző.

Fradi-Újpest: Dulakodásért kapott eltiltást Doll és Vignjevic segítője

Feltöltve: 2015, április 14 - 18:00

Szentes Lázár, a Haladás vezetőedzője, Sándor Tamás, a DVSC másodedzője, illetve Máté Csaba, az FTC, és Zoran Campara, az Újpest szakmai stábjának tagja is eltiltást kapott az MLSZ Fegyelmi Bizottságának keddi ülésén, utóbbi 2 meccsen pihenhet, az indoklás szerint azért, mert az ellenfél kispadjánál dulakodott Mátéval. Az Fradi a derbi miatt 200 ezer forintos büntetést is kapott. A Ferencvárost a múlt heti kupameccsen szidalmazó szolnoki drukkerek is kiváltottak egy 50 ezres csekket, a Vidi 100 ezret fizet. A szombathelyi Martinezt és Branescut a játékvezetői jelentés alapján meszelték el. Horváth Ferenc (SZTK) a bíróval szembeni viselkedéséért súlyos pénzbüntetést kapott. Egy futsalos "büd@s pesti cig@nyok" kifejezése 4 hónapot ért.

Szentes a 0-7 után: "Aki ebben részt vett, annak kuss van"

Feltöltve: 2015, április 12 - 21:29

Joan Carrillo a szerencsefaktort is emlegette, miután a Videoton 7-0-ra kiütötte a Haladást az OTP Bank Liga 23. fordulójának zárómeccsén, de természetesen nagyon elégedett volt a spanyol tréner. Szentes Lázár érthetően nem, és keményen fogalmazott, amikor szó esett arról, kinek a felelőssége a fehérvári zakó, ugyanakkor azt nem értette a szakvezető, miért küldte el a padtól Farkas Ádám játékvezető.

Újpesten a pszichológiai korlátoktól félnek a Vidi-meccsen - ezt várják a főszereplők

Feltöltve: 2015, április 5 - 12:20

Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank 22. fordulója. A kiesési rangadón a Haladás a Honvédot fogadja. Szentes Lázár, a szombathelyiek vezetőedzője szerint a válogatott mérkőzése miatti bajnoki szünetben nem tudtak megfelelően készülni. Kemenes Szabolcs úgy látja, hogy számukra az év mérkőzése következik. A Vidi nyerni szeretne Újpesten, míg a lilák pszichológiai korlátokról beszélnek.

Szentes: "Edző tervez, csapat végez" - Csertői sejtelmesen nyilatkozott

Feltöltve: 2015, március 20 - 22:39

A Haladás a forduló nyitómérkőzésén 2-1-re győzött a Paks otthonában az NB I pénteki játéknapján. A hazaiak vezetőedzője, Csertői Aurél sejtelmesen nyilatkozott a lefújást követően, szerinte ugyanis vannak érdekességek a magyar fociban, ha viszont így fociznak, annak örülni kell, a végén pedig kitért a játékvezető ténykedésére irányuló kérdés alól. Szentes Lázár szerint nem így tervezték a találkozót, de örülni kell a sikernek, és egy klasszikussal is élt. Edzői nyilatkozatok.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel