Fradi-sas

Eldőlt: Ilyen lesz az új Fradi-sas - fotó

Feltöltve: 2016, június 3 - 20:17

Pénteken lezárult a szavazás, egy erdélyi fiatalember, Nagy Tamás terve kapta a legtöbb voksot a Fradi-sas kabala tervpályázaton, a klub hivatalos Facebook-oldalán.

Ők nyertek a Fradi-sas pályázaton - a nap fotója

Feltöltve: 2016, április 29 - 17:58

Véget ért a Fradi-sas pályázat gyermekrajz szakasza, innen az alábbi két művet választották ki a Ferencvárosnál. Amellett, hogy a győztesek jutalmat kapnak, rajzaik továbbléptek a következő fázisba, amikor már a felnőtt pályázók, a két győztes pályamű jellegzetes vonásait akár egybegyúrva, akár külön-külön figyelembe véve készíthetik el az új és "gyermekbarát" Fradi-sas terveit. Május 29-ig lehet pályázni majd.

Jön az új Fradi-sas

Feltöltve: 2016, március 23 - 15:53

A Ferencvárosi Torna Club nyilvános pályázatot hirdet a klub sportolóinak évszázados szárnyalását jelképező Fradi-sas kabalafigura gyermekbarát jelmezének megtervezésére.

A nap fotói: Lecsapott a Fradi-sas a Groupama Arénára

Feltöltve: 2015, november 1 - 15:43

A Vasas elleni bajnoki mérkőzésen debütált a Groupama Arénában a Fradi-sas. Nézd meg a fradi.hu fotóit.

"Történelmi pillanat lesz" - leszáll a Fradi-sas a stadionban

Feltöltve: 2015, október 31 - 10:55

A szombati, Vasas elleni bajnoki mérkőzés előtt láthatják a szurkolók először a ferencvárosi klub élő jelképét, a Fradi Sast, amint keresztbe repül a pályán.

A kupameccsen debütált az új Fradi-sas - videó

Feltöltve: 2015, október 29 - 20:44

A Csákvár elleni Magyar Kupa-mérkőzésen repült először élesben a Groupama Arénában a Ferencváros új kabalaállata, a Fradi-sas (a Magyar Lelátó videója).

Így néz ki a kifejlődött Fradi Sas - fotó

Feltöltve: 2015, augusztus 20 - 20:20

A Ferencváros új kabalaállatának teljesen kifejlődött a tollazata, így már a Groupama Aréna légkörére készülhet oktatójával. Szabó László visegrádi solymász adott helyzetjelentést a fradi.hu-nak.

A nap fotója: Cseperedő fióka már a Fradi-sas

Feltöltve: 2015, június 28 - 13:25

Május közepén kelt ki tojásából a Ferencvárosi Torna Club új, élő kabalaállata. A kis Fradi Sassal - amely fajtáját tekintve egy szirti sas az ilyenkor megszokottak szerint napról-napra erősödik, fejlődik, készül az életre.

Videó: Gólt ollózott az új Fradi-sas Dibusznak

Feltöltve: 2015, április 24 - 16:31

Az új Fradi-sas is részt vett a Ferencváros edzésén. A kabalafigura dekázott, trükközött és gólt is ollózott Dibusz Dénesnek. A Fradi Média videója.

Videó: Élő Fradi-sas is lesz, de még nem született meg

Feltöltve: 2015, április 23 - 14:18

Hamarosan egy igazi, saját, élő sast kap a Ferencvárosi Torna Club. A kis fióka egyelőre még meg sem született, de Szabó László solymász segítségével a fradi.hu bemutatta, hogy milyen lesz a Ferencváros élő kabalaállata. Igaz, a videóban - illusztrációként - sólyom és ölyv is megjelenik.

Videó: Az új Fradi-sas a Népligetben járt

Feltöltve: 2015, április 23 - 09:36

A Népligetben található edzőközpontban és sportcentrumban járt a Ferencváros nemrégiben bemutatott és nagy visszhangot kiváltott kabalafigurája. A Fradi Média videója.

Gedeon és a Fradi-sas együtt mennek a Fábry showba

Feltöltve: 2015, április 14 - 16:13

Több kabalafigura is szerepel majd vendégként Fábry Sándor csütörtöki showműsorában a Duna TV-n. Gedeon, a Fradi-sas és a kispesti oroszlán együtt jelennek meg a műsorban.

Több mint 20 ezren lesznek a derbin - megvédték az új Fradi-sast

Feltöltve: 2015, április 10 - 15:24

Már több mint 20 ezer jegyet eladtak a Ferencváros-Újpest rangadóra, amelyre a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában, vasárnap kerül sor.

A Diósgyőré a legjobb kabalafigura - így szavaztak a szurkolók

Feltöltve: 2015, április 8 - 15:01

Olvasóink szavazatai alapján a diósgyőri lovag lett az NB I legjobb kabalafigurája. A miskolciak képviselője a fehérvári rókát, Stoplit utasította maga mögé a voksoláson, a harmadik helyre pedig az új Fradi-sas futott be.

Kubatov: "Az ultrák eljátszották a bizalmamat" - marad az új Fradi-sas

Feltöltve: 2015, április 8 - 12:23

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Rádió Q vendégeként válaszolt a klub kapcsán meglévő, legégetőbb kérdésekre: a vénaszkennerről, az új Fradi-sasról, a nézőszámról, a csapat céljairól, az esetleges állami pénzekről és számos más témáról. Az alábbiakban gyakorlatilag a teljes beszélgetés olvasható szerkesztett formában, az elhangzottakat témák szerint rendeztük.

A nap fotói: Ilyen lett az új Fradi-sas

Feltöltve: 2015, április 2 - 14:14

A Ferencváros ma sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a csapat új kabaláját, a modern Fradi-sast. Nektek, hogy tetszik?

Fradi: "Nyugdíjba" megy a régi Fradi-sas - jön az új

Feltöltve: 2015, március 26 - 14:47

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű szurkolói csoport Facebook oldalán közölte, hogy elküldték a Fradi-sast, mivel a szurkolók, új modernebb sasra vágynak.

Kistesót kapott a Fradi-sas szobor - fotók

Feltöltve: 2014, október 15 - 14:53

A Ferencváros népligeti sporttelepén felállították a Groupama Arénánál található sasszobor kistestvérét.

A nap fotója: Lenyűgöző lesz a monumentális Fradi-sas kivilágítva

Feltöltve: 2014, május 12 - 13:07

Egy grandiózus, 8 méter magas, 16 méter széles sas lesz majd látható az új Fradi-stadion előtt. A mű rozsdamentes acéllemezekből és zártszelvényekből készül.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel