Dobos Barna

Óriási a baj a Dunaújvárosnál - veszélybe került a tavaszi indulás

Feltöltve: 2016, január 16 - 14:52

A Dunaújváros szombaton nem állt ki a Vasas elleni edzőmeccsen. Ennek oka az együttes vezetőedzője, Dobos Barna szerint az, hogy rendkívül feszülté vált a hangulat az együttesen belül, mivel jelenleg nincs a csapatnak szponzora, a játékosok felé pedig komoly tartozásokat halmozott fel a klub. Emiatt nagyon nagy veszélybe került az együttes tavaszi indulása az NB II-ben.

NB II: Egy év után visszaülhet a régi edző a kispadra

Feltöltve: 2016, január 2 - 11:03

Házon belül oldhatják meg Artner Tamás pótlását Dunaújvárosban - erről Sallói István beszélt, aki szerint most a legfontosabb a klub helyzetének stabilizálása.

A Vidi edzője a pályát és a labdát is okolta, a csapatát nem - értékelések

Feltöltve: 2015, március 21 - 21:53

Joan Carrillo, a Videoton mestere szerint a pálya és a labda sem segítette csapatát a Puskás Akadémia otthonában. Robert Jarni úgy érezte, hogy néhány játékosa elhitte, hogy máris megvan a bentmaradás, Lengyel Ferenc a bírót korholta, Mátyus János ambivalens érzéseket emlegetett, Marco Rossi pedig amondó, hogy 15 napja elveszítette volna a Honvéd a mostani találkozót. Vasile Miriuta leszögezte, olyan nincs, hogy Győrben ne legyen foci. Edzői értékelések.

Egervári és Horváth Ferenc is jelölt Dunaújvárosban: Sportigazgatót és edzőt is keresnek

Feltöltve: 2015, március 18 - 21:42

Sportigazgatót és vezetőedzőt is keres a Dunaújváros PASE klubvezetése, a mindkét posztot jelenleg is betöltő Dobos Barna számolt be minderről sajtó képviselőinek. Honlapunk úgy tudja, Egervári Sándor és Horváth Ferenc neve is felvetődött az NB I újoncánál.

Rossi: "Lehet, hogy idióta vagyok, és a játékosok is mind azok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, március 14 - 23:28

Érdekes megjegyzést tett Marco Rossi a Honvéd Puskás Akadémia elleni meccsét követően. Az olasz azt mondta, lehet, ő és játékosai egyaránt idióták, de a kispesti klubot képviselik, így arra kérte a drukkereket, hogy támogassák őket. Thomas Doll szerint az átütőerő hiányzott a Fradiból Nyíregyházán, Nebojsa Vignjevic úgy véli, hogyha továbbra is ilyen harmatosak lesznek a támadások befejezésében, sok jóra nem számíthatnak, Kondás Elemér pedig elismerte, hogy megérdemelt vereséget szenvedtek Szombathelyen. Edzői nyilatkozatok.

Mátyus: Azt szeretném, ha mindenki rólunk beszélne; Garami szerint már bajnok a Vidi - edzőik

Feltöltve: 2015, március 14 - 13:02

Nem kevesebb, mint 6 találkozót rendeznek az NB I szombati játéknapján, amelyek közül több mérkőzés is komoly izgalmakat hozhat. Az MTK a Videotonnal csap össze, Carrillo szerint azonban a rangadó nem dönt a bajnoki címről, Garami József ellenben úgy véli, a fehérváriak már megnyerték a bajnokságot. Mátyus szeretné, ha a találkozó után az ő csapatáról beszélnének, Thomas Doll szerint viszont elég csak a saját játékukat játszaniuk a sikerhez. Benczés Miklósék újra visszatérnének a győztes útra, míg Dobos Barnáék a Kecskemét ellen kezdenék meg a felzárkózást. Kondás Elemér a pálya miatt aggódik a Haladás ellen, míg Csertői Aurél szerint már nincsenek könnyű meccsek az NB I-ben, így az Újpest elleni sem lesz az. Edzői nyilatkozatok.

Szivics üzent: "Minek kell történnie, hogy észrevegyék?"; Doll: "Gera és Hajnal volt a kulcs" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, március 7 - 22:42

Szivics Tomiszláv nem is annyira burkolt üzenetet küldött - vélhetően a diósgyőri klubvezetésnek - a kecskeméti mérkőzés lefújását követően, amikor arról beszélt, valakinek észre kellene vennie, hogy belső védő nélkül nem lehet sikereket elérni. Thomas Doll Gera Zoltán és Hajnal Tamás játékát emelte ki a Győri ETO elleni 3-0-s legyőzése után, míg Vasile Miriuta arról beszélt, van még három-négy hónapja arra, hogy csapatot építsen.

Miriuta: "El kell hinni, hogy legyőzhető a Fradi" - Szivics bunkerfutballt vár

Feltöltve: 2015, március 7 - 12:59

Thomas Doll, a Ferencváros mestere szerint nyílt mérkőzést játszik csapata a Győri ETO-val szombaton délután az NB I-ben. A vendégeket irányító Vasile Miriuta amondó, az a legfontosabb, hogy elhiggyék, legyőzhető az FTC. Szivics Tomiszláv kecskeméti bunkerfutballt jár, Robert Jarni BL-döntőben vezeti csapatát a Haladás ellen, Mátyus János pedig megígérte, hogy nem adják fel előre a Videoton elleni összecsapást. Beharangozó.

Miriuta: "Nyerni fogunk a Vidi ellen" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, március 1 - 14:26

Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 18. fordulója. Miriuta Vasile biztos benne, hogy az ETO legyőzi a Videotont. Joan Carillo úgy érzi, nagyon nehéz dolguk lesz Győrben. Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője szerint a Fradi ellen már az egy pont is siker lenne számukra. Thomas Doll, pedig abban bízik, hogy kevés hibával játszanak és ellenfelük nem tudja majd lekontrázni őket.

Szentes: "Vége a böjtnek"; Miriuta: "Tavasszal top fitt lesz az ETO" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, december 6 - 23:24

Vasile Miriuta szerint együttese már 4-0 vezethetett volna a Honvéd ellen, amelynek edzője, Csábi József úgy vélekedett, a győri vezető gól számukra szakmailag veszélyessé tette a meccset. Miriuta fizikális csúcsformát ígért tavaszra. Joan Carrillo kiemelte, hogy a listavezető Videoton FC mindössze hat gólt kapott eddig, míg Szentes Lázár azért is örült annak, hogy a Haladás vezető találatával és győzelmével véget ért egy böjt, mivel így lőtávolon belül maradtak számukra az előttük lévők.

Jarni: Ha előre tudnám, hogy nyerünk-e, már lottómilliomos lennék - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, december 6 - 12:16

Az OTP Bank Liga 17., és egyben évzáró fordulójában 5 találkozót rendeznek a szombati játéknapon. Csábi József kiszámíthatatlan meccsre számít az ETO ellen, amelyen az a csapat fog nyerni, amelyiknek erősebb lesz az akarata. A Dunaújváros és a Videoton a hétközi Ligakupa-meccs után újra találkozik egymással, Carrillo pedig a győzelmet karácsonyi ajándékként adná a szurkolóknak. Robert Jarni a szurkolók segítségét kérte a Puskás Akadémia ellen, azonban lottómilliomos lenne, ha meg tudná mondani, nyerni fognak-e majd. Bekő Balázs szerint megtévesztő a Haladás helyezése, Mátyus szerint pedig minőségi különbség van a Paks javára, ezt azonban megpróbálják eltüntetni. Edzői nyilatkozatok.

Csábi: "A télen rendezni kell a sorokat" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, november 28 - 22:50

A gól nélkül véget ért Dunaújváros-Honvéd találkozót követően Csábi József elégedetlen volt a megszerzett egy ponttal, annak ellenére győzelmet érdemelt volna együttese szerinte, hogy a leggyengébb játékot látta együttesétől, mióta ő az edző. A szakember szerint rendet kell rakni a fejekben és a télen rendezik majd a sorokat. A hazaiak részéről Dobos Barna is a kihagyott helyzetek miatt volt bosszús.

0 pont, de ég és föld a különbség az NB I pénteki fellépői között - beharangozó

Feltöltve: 2014, november 28 - 16:49

Eddigi négy hazai meccsén nem talált legyőzőre az ősz nagyobbik részében idegenben futballozó Dunaújváros, és a jó formába került újonccsapat a Honvéd ellen is folytatná sorozatát, Dobos Barna szerint ki-ki meccs következik a kispestiekkel. A két és fél hónapja, illetve 8 mérkőzés óta nyeretlen piros-feketék edzője, Csábi József szerint leginkább a legutóbbi, pápai pontvesztés volt fájó, arra készülnek, hogy javítanak a hozzájuk hasonlóan 12 ponttal álló újonc ellen.

NB I: Mindkét edzőt felhúzta ugyanaz a bíró - nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, november 22 - 23:50

Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr mestere az MTK legyőzését követően azt mondta, meg kell ünnepelniük, hogy négy nekifutás után végre sikerült nyerni a kék-fehérek és Garami József ellen. A Lombard Pápát irányító Lengyel Ferenc amondó, több országban és több pályán nem kiállítás az, amiért játékosa, Waltner Róbert piros lapot kapott a Honvéd ellen, de a kispestieket irányító Csábi József is megemlítette, hogy a bíró belenyúlt a meccsbe a késői tizenegyessel. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: Elég a döntetlenekből, ideje legyőznünk az MTK-t - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 22 - 11:57

Az OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat játéknapján öt találkozót rendeznek az NB I-ben. A legizgalmasabbnak az MTK-Diósgyőr összecsapás ígérkezik, amelyet Tomiszláv Szivics nagyon vár, ugyanis szeret Garami József ellen meccselni, és úgy véli, igazi hatpontos mérkőzés lesz, de mindenképpen nyerni akarnak. Csertői szerint csak magukkal kell foglalkozniuk a Dunaújváros ellen, és akkor meglehet a siker, Benczés Miklós nehéz találkozóra számít a Haladás ellen, Mátyus Jánosnak a sok sérülttel kell megküzdenie a Pécs elleni meccs előtt, míg Lengyel Ferenc szerint a Honvéd jobb erőkből áll csapatánál, és ideges mérkőzésre számít. Edzői nyilatkozatok.

NB I: "Idő kérdése volt, hogy mikor rúgunk gólt" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, november 8 - 23:26

Sem Joan Carrillo, sem Bekő Balázs nem volt elégedetlen a látottakkal a Kecskemét és a Videoton döntetlenjét követően, ugyanígy Benczés Miklós és Nebojsa Vignjevic sem marasztalta el saját csapatát. Csertői Aurél a paksiak sikere után úgy értékelt, idő kérdése volt, hogy mikor találnak be, és azzal el is döntötték a Lombard elleni összecsapást. Kondás Elemér a Loki őszi betegségének tüneteit fedezte fel ezúttal is, Dobos Barna pedig egy kihagyott ziccer miatt kesergett. Edzői nyilatkozatok.

NB I: Mélyvénás trombózissal kezelik a Fraditól érkezett középpályást

Feltöltve: 2014, november 8 - 11:21

A Dunaújváros együttesébe a nyáron a Ferencvárostól érkezett Józsi György, aki korábban csapatkapitány is volt a zöld-fehéreknél. A futballistát a dunaújvárosiakat irányító Dobos Barna elmondása szerint mélyvénás trombózissal kezelik.

Doll: "Valamiért képtelenek vagyunk gólt lőni" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2014, november 1 - 23:25

Thomas Doll, a Ferencváros mestere úgy értékelte a Paks elleni 0-0-t, hogy csapata valamiért nem tud gólt lőni a visszaálló ellenfeleknek. Szivics Tomiszláv megemlítette, hogy akkor kapott gólt a Diósgyőr Győrben, amikor azt hitte, ők fognak lőni, a pápai Kovács László pedig amondó, fejben szétestek arról, hogy emberelőnybe kerültek. Edzői nyilatkozatok.

Doll: "Javulni kell"; Csertői bravúrra készül - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 1 - 10:47

Az OTP Bank Liga szombati találkozói előtt Thomas Doll egyértelműsítette, bár együttese kivívta a továbbjutást Kispesten a Honvéd ellenében, javulnia kell teljesítményüknek. A túloldalon Csertői Aurél elmondta, tisztában vannak azzal, hogy nem esélyesként lépnek pályára a Groupama Arénában, ennek ellenére pontot, pontokat szeretnének szerezni a Fradi otthonában.

Véber: A szurkolók engem gyaláztak, Szivics: Nekünk ez a hazai pálya - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, október 25 - 22:25

Véber György szerint a tulajdonosnak kell majd döntenie róla, a Pécs szakvezetője szerint a mérkőzés utolsó tíz percében a mögötte lévő szurkolók folyamatosan őt gyalázták. Szivics Tomiszláv szerint sem a piros, sem a 11-es nem volt jogos, de szavai szerint úgy tűnik, a DVTK-nak ez jelenti a hazai pályát. Csertői szerint a Videoton megérdemelten nyert, mert csapata előrejátékban "kevés" volt.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel