Kertész Tamás

Nagy verseny indulhat a leggólerősebb hazai csatárokért - ők lehetnek az átigazolási szezon meglepetései

Feltöltve: 2016, május 31 - 08:31

Az NB I és NB II legjobb góllövőit ismeri a közvélemény, honlapunk azonban megnézte, hogy a harmadosztályban kik a leggólerősebbek. Itt is találunk ismerős neveket, például Király Botondét, aki már négyszer (!) triplázott ebben a szezonban és fiatal kora ellenére NB I-es múlttal rendelkezik, de Kertész Tamást vagy Pölöskey Pétert sem kell bemutatni a szurkolóknak. Az átigazolási szezonban minden bizonnyal nagy lesz a kereslet irántuk.

A Békéscsaba leigazolta korábbi házi gólkirályát

Feltöltve: 2015, július 29 - 18:16

Ismét Békéscsabán folytatja pályafutását Kertész Tamás, tavaly ősszel házi gólkirály volt, aztán viszont sérülése miatt nem volt bevethető. Most fél évre kerülhet ismét a lilákhoz.

Az abszolút gólkirály Békéscsabán folytatja

Feltöltve: 2014, július 16 - 19:08

A csakfoci.hu információi szerint kölcsönben Békéscsabán folytatja pályafutását a három legmagasabb osztály abszolút gólkirálya, a 25 találattal zárt Kertész Tamás. Úgy tudjuk, a feljutásról adminisztrációs hiba miatt lemaradt Létavértesnél szerepelt támadóval szerződést hosszabbított a Loki, majd kölcsönadta a lila-fehéreknek, ahol a csatár korábbi edzője, Zoran Szpisljak irányít.

A Lokiból gyúrná fel magát az NB I-hez a Békéscsaba

Feltöltve: 2014, június 6 - 17:21

Komoly erősítéseket tervez a Békéscsaba együttese: a csakfoci.hu információi szerint négy, a DVSC, illetve a Loki fiókcsapata, a Létavértes kötelékébe tartozó játékost is szeretne kölcsönben a Viharsarokba vinni a lilák új vezetőedzője, Zoran Szpisljak. Úgy tudjuk, Spitzmüller István, Ferenczi János, Kovács Ádám, illetve a három legmagasabb magyar osztály abszolút gólkirálya, Kertész Tamás a szerb szakember kiszemeltje.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel