Lapszemle

Az angol focival robbantana a TV2 két új sportcsatornája - sajtóhír

Feltöltve: 2016, május 13 - 12:52

Sportadókat is indíthat a TV2 – értesült a Népszabadság. A napilap információi szerint Andy Vajna csatornája már licitál az angol futballbajnokság közvetítési jogára. Lapszemle.

100 milliót kaszált az MLSZ a válogatott meccsével

Feltöltve: 2016, március 29 - 09:57

Kasszasiker lett a magyar futballválogatott Horvátország ellen 1-1-re végződött felkészülési mérkőzése - írja a Blikk cikkében. Lapszemle.

Vidi: Rudolf állandóan sérültet jelentett, 3 milliót keresett - Bors

Feltöltve: 2016, március 17 - 11:48

A Bors cikkében annak járt utána, miért nem látogathatja Rudolf Gergely szerda óta a Videoton első és második csapatának edzését sem. Lapszemle.

Nagyon rossz állapotban van Verebes, a Mágus - lapszemle

Feltöltve: 2016, március 3 - 16:47

Rossz hír: kiderült, hogy Verebes József súlyos tüdőbetegségben szenved. Az MTK és a Győr legendás futballtrénere rengeteget fogyott, szédülésre, étvágytalanságra, gyengeségre panaszkodott. Azóta már több vizsgálatot elvégeztek, ám továbbra sincs jobban a mesteredző. A Blikk cikke, lapszemle.

Megdöbbentő: Így csaltak ki 500 dollárt Kabát Pétertől

Feltöltve: 2016, február 18 - 10:48

Közel 140 ezer forintot csaltak ki számítógépes hackerek Kabát Pétertől, az Újpest rutinos csatárától. A focista fájljait egy "zsarolóvírus" támadta meg – írja a Bors. Lapszemle.

1 milliót is kereshet havonta egy magyar focibíró - lapszemle

Feltöltve: 2016, január 31 - 16:31

Sokszor hálátlan hivatás, mégis sokan vágynak játékvezetői karrierre. Itthon egy profi játékvezető havi keresete átlagosan egymillió forint. A Bors cikke, lapszemle.

Nyilasit rohammentővel vitték kórházba - csokimérgezést kapott

Feltöltve: 2016, január 14 - 11:35

Az utcán lett rosszul a focilegenda, miután gyors egymásutánban felfalt vagy tizenkét szelet csokoládét. A Bors cikke, lapszemle.

Ennyit keresett az MLSZ az Eb-re jutással - lapszemle

Feltöltve: 2016, január 4 - 13:56

Amíg a futballválogatott a pályán ért el hatalmas dia­dalt az Európa-bajnoki kvalifikációval, addig a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kasszasikert aratott, mintegy 4,42 milliárdos bevételt könyvelhetett el - írja a blikk.hu.

20 ezer magyar szurkoló is lehet az Eb-n - lapszemle

Feltöltve: 2015, november 23 - 10:31

Akár húszezer magyar szurkoló kísérheti a labdarúgó-csapatot az Eb-re, meccsenként még úgy is 50-60 ezer forintba kerülhet a kiruccanás, ha nagyon spórolnak a szurkolók - írja a hvg.hu a Magyar Nemzet cikkére hivatkozva. Lapszemle.

Kötelező tananyag lehet a foci Magyarországon

Feltöltve: 2015, november 8 - 14:49

Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere egy módosítási előterjesztést nyújtott be a kerettantervhez, aminek értelmében a labdarúgás bekerülne az általános és középiskolai tantervbe mint kötelező tananyag. Az Origo cikke, lapszemle.

Nyilasi is távozhat Storck válogatott stábjából - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 30 - 09:56

A Blikknek több, neve elhallgatását kérő, a honi futballszövetséghez (MLSZ) közel álló forrás is megerősítette, Nyilasi Tibor nem folytatja tanácsadói munkáját a nemzeti csapat mellett. Lapszemle.

1 milliárd fölött kereshet a magyar válogatott az Eb-re jutással - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 20 - 09:44

A dicsőség mellett anyagilag is jól járnak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, ha kiharcolják az Európa-bajnoki részvételt – írja a Blikk. Lapszemle.

Befenyítették az Újpest-szurkolók a csapatot és Vignjevicet - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 18 - 20:47

"Balhéval végződött az Újpest paksi vendégjátéka a labdarúgó-NB I 12. fordulójában" - fogalmaz a Blikk cikkében. Lapszemle.

Őszinték az írek: "Nincs olyan ember, aki ne a magyarokat akarná"

Feltöltve: 2015, október 15 - 21:40

A magyar válogatott kiemeltként várja a pótselejtezők vasárnapi sorsolását, azonban még így is van olyan ellenfél, amely igencsak megnehezíthetné a mieink Európa-bajnokságra történő kijutását. Írországban például azért imádkoznak, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány csapatát kapják, ugyanis úgy vélik, a mieinknek Bogdán Ádámon kívül nincsen topbajnokságban jegyzett játékosuk, továbbá egyértelműen mi vagyunk a leggyengébb válogatott a kapható ellenfelek közül, az pedig, hogy Észak-Írországot sem tudtuk legyőzni, még inkább bizakodásra ad okot számukra.

150 milliót bukik az MLSZ a zárt kapus meccsen - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 4 - 12:31

Amekkora kasszasiker volt a román meccs a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ), akkora bukás lesz a Feröer-szigetek elleni. A szervezet 150 millió forintos bevételre tett szert csak a belépőkből a szeptember 4-i, Romániával szembeni Európa-bajnoki selejtezőn – írja a blikk.hu.

Dzsudzsák 9 milliárdos debreceni üzletházba fektetett be - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 1 - 10:27

Dzsudzsák Balázsnak, a magyar fociválogatott csapatkapitányának egy kilencmilliárdos debreceni üzletházban vannak érdekeltségei - írja a borsonline.hu.

Jenei szerint Bödét játszatni kellett volna, a 3. hely a papírforma - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 6 - 13:06

A korábbi román és magyar szövetségi kapitány, Jenei Imre szerint Böde Dánielt már csak azért is játszatni kellett volna a Groupama Arénában a románok ellen, mivel a 20.000 nézőnek vélhetően legalább a háromnegyede ferencvárosi érzelmű volt, ami külön is feldobta volna a csatárt. A BEK-győztes szakember úgy véli, a papírforma alapján a magyar válogatott harmadik lesz csoportjában. Lapszemle rovatunkban a Bors cikkét ajánljuk.

Magyarország nem az a csapat, amelytől félnünk kellene - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 10:50

Elégedetlenek a románok a magyar válogatott ellen elért döntetlen után, összességében azonban úgy vélik, jó úton járnak afelé, hogy ott legyenek a 2016-os Európa-bajnokságon. Az egyik cikk szerint két, egymást jól ismerő háziasszony harcolt egymással, akik kínosan vigyáztak rá, hogy le ne törjön a körmük, egy másik beszámoló a saját szurkolói miatt szégyenkezik, továbbá Király Gábor híres mackónadrágja előtt is leborulnak. Megszólalt az egyik játékos is, aki elmondta, nehezebb meccsre számítottak, és Magyarország szerinte nem az a csapat, amelytől félniük kellene, míg egy másik megszólaló Storckot kritizálja, aki úgy festett, mint aki már az Oktoberfestre készül.

Az MLSZ nem bünteti a sz@rozást - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 14:07

"Habár a csapatokat előszeretettel büntetgeti az MLSZ a nyomdafestéket nem tűrő lelátói rigmusok miatt, ezúttal Böde Dániel és Pető Tamás is megússza, hogy ország-világ előtt trágárkodott" - fogalmaz a Bors cikkében. Lapszemle.

Törőcsik András élete végéig ápolásra szorul - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 25 - 09:37

Továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van és gyógyul Törőcsik András - írja a Blikk.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel