szurkolói kártya

Csányi: Az MLSZ le tud mondani a szurkolói kártyáról - elégedetlen a nézőszámokkal

Feltöltve: 2016, május 6 - 13:40

Nézőszámban és az utánpótlás területén kell a legnagyobbat fejlődnie a magyar labdarúgásnak Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint, aki a szövetség pénteken, Telkiben megtartotta éves rendes közgyűlésén szólalt fel. Hozzátette: vizsgálják annak az okait, hogy miért alacsony a mérkőzések látogatottsága, és elismerte, hogy a szurkolói kártya nem állta ki az idő próbáját, de míg a kártyáról az MLSZ le tud mondani, a jegyvásárlók személyi azonosításáról azonban nem.

Eldőlt: Kötelező lesz a szurkolói kártya a kupadöntőben

Feltöltve: 2016, április 20 - 16:11

Hétfőtől egységesen 8600-8600 jegyet válthatnak az Újpest és a Ferencváros szurkolói az idényzáró szuperrangadóra, a május 7-i kupadöntőre. A két klub döntésének értelmében a szurkolók számára erre a mérkőzésre kötelező lesz a szurkolói kártya használata.

NB I: Eltörölnék a buszoztatást, a klubokra bíznák a kártya és a regisztráció alkalmazását

Feltöltve: 2015, november 24 - 20:37

Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, Kósa Lajos szerint a sporttörvénynek a testület által kezdeményezett módosítása esetén könnyebbé válik az NB I-es labdarúgó-mérkőzésekre járás - írja az MTI.

Orosz: Nem csodálkozom, hogy Radó minket választott - ezért maradt a kártya

Feltöltve: 2015, július 16 - 14:31

A Ferencváros vezérigazgatója, Orosz Pál az M1 Ma reggel című műsorában beszélt az MLSZ által újonnan bevezetett légióskorlátozásról, amellyel kapcsolatban elmondta, hogy a klub nem elsődleges szempontként veszi figyelembe az új szabályozást. A vezető Radó András megszerzéséhez hozzátette, nem csodálkozik, hogy őket választotta, de emellett még beszélt arról is, miért marad a szurkolói kártya a zöld-fehéreknél, továbbá említést tett Mateos helyzetéről, az Európa-liga esélyekről és az esetleges erősítésekről is.

Nem kell szurkolói kártya a Fradi-pályára - egy szektorba

Feltöltve: 2015, július 15 - 20:24

A mai napon tárgyalóasztalhoz ült a DVTK és az FTC vezetősége a jövő hétvégi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban, amelynek eredményeképpen a hazai nézőkkel szemben, a DVTK drukkerek számára nem kötelező a szurkolói kártya használata a Groupama Arénában sem.

A Puskás Akadémia meccseihez sem lesz szükség szurkolói kártyára

Feltöltve: 2015, július 3 - 21:25

A Puskás Akadémia a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a jövőben szurkolói kártya nélkül is látogathatóak lesznek a csapat mérkőzései. A Felcsúti együttesnél azonban elégedettek a rendszer működésével, így továbbra is javasolják annak használatát.

A Vasasnál sem lesz kötelező a szurkolói kártya

Feltöltve: 2015, július 3 - 19:47

Több klub után az NB I-be frissen feljutó Vasas is bejelentette, hogy a jövőben a csapat mérkőzéseinek látogatásához nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát.

A Fradi nem tágít: Kötelező marad a kártya a szurkolóknak

Feltöltve: 2015, július 3 - 18:16

A klubkártya használata ezentúl is kötelező az FTC mérkőzéseire – jelentette be a zöld-fehér klub hivatalos honlapján. A kártya az eddigiekhez hasonlóképp a klub, a 2015/2016 bajnoki szezon hazai és idegenbeli NB I-es mérkőzésein, Magyar Kupa-mérkőzésein, valamint minden nemzetközi meccsen és egyéb hivatalos mérkőzésen, barátságos találkozón kötelező lesz. Emellett Szurkolói Kódexet is felállít a Fradi.

Eldőlt: Újpesten sem lesz kötelező a szurkolói kártya

Feltöltve: 2015, július 3 - 13:24

Az Újpest FC közleményben reagált az MLSZ, a napokban tett bejelentésére, és jelezte: nem lesz kötelező a szurkolói kártya használata a lilák hazai mérkőzésein.

Diósgyőrben sem kell szurkolói kártya

Feltöltve: 2015, július 2 - 12:37

A DVTK vezetése úgy határozott, hogy a 2015/2016-os bajnokságban a Diósgyőr hazai mérkőzései klubkártya nélkül látogathatók.

Bejelentették: A Haladásnál sem kell a kártya a szurkolóknak

Feltöltve: 2015, július 2 - 10:43

A következő bajnokságban klubkártya nélkül is látogathatóak a Szombathelyi Swietelsky-Haladás hazai találkozói.

"Az MLSZ elment a falig a szurkolói kártya ügyben"

Feltöltve: 2015, július 1 - 21:45

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) "elment a falig" a szurkolói kártya kérdésében azzal, hogy a következő szezontól nem tette kötelezővé a klubok számára annak használatát.

Loki: Az ultrák akkor sem térnek vissza, ha nem lesz kötelező a szurkolói kártya

Feltöltve: 2015, július 1 - 15:19

Az MLSZ ma bejelentette, hogy az OTP Bank Liga 2015/2016-os szezonjában a bizalom jeleként és a futballban szereplők nagyobb felelősségvállalása mellett opcionálissá teszi a szurkolói kártya használatát, azaz a klubok maguk dönthetik el, hogy továbbra is érvényben hagyják-e annak kötelező jellegét. Több klub már döntött, a Videotonnál nem lesz kötelező a kártya, mint ahogy a Honvédnál sem, Debrecenben még nem tudják, de a Loki-ultrák semmiképp nem térnek vissza a stadionba.

A Videotonnál nem lesz kötelező a szurkolói kártya

Feltöltve: 2015, július 1 - 13:59

A Videoton a Sóstói Stadionban, az elmúlt idényhez hasonlóan, továbbra sem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát - írja a vidi.hu.

Fordulat: Nem lesz kötelező a szurkolói kártya

Feltöltve: 2015, július 1 - 09:24

Az MLSZ szezon előtti értékelésében a szövetség elnöke, Csányi Sándor elmondta, a bizalom jeleként és a futballban szereplők nagyobb felelősségvállalása mellett a következő szezontól opcionálissá teszi a szurkolói kártya használatát, azaz a klubok maguk dönthetik el, hogy továbbra is érvényben hagyják-e annak kötelező jellegét. Ezen felül a válogatott mérkőzéseken sem lesz kötelező annak használata, egy év múlva azonban felülvizsgálják a helyzetet.

A Juventusnál jártak az MLSZ képviselői

Feltöltve: 2015, május 16 - 10:45

Az MLSZ által biztonsági szakemberekből összeállított delegáció múlt héten a Bajnokok Ligája-döntőbe jutott Juventus stadionjában járt, hogy biztonsági és mérkőzésrendezési szempontból tanulmányozza az olasz klub otthonát. A 10 fős küldöttség a Cagliari elleni bajnoki találkozót tekintette meg, amely a beszámoló szerint hasznos tapasztalatokkal járt. A stadionban biztonságban szurkolhatnak a családok, és habár kezdetben ott sem fogadták örömmel a szurkolói kártya bevezetését, az ultrák idővel megértették, hogy szükség van rá, így a magyar mérkőzésekhez hasonlóan kizárólag csak ennek birtokában lehet jegyet venni a hazai találkozókra.

Fradi: Mától több mint 700 helyen kedvezményesen vásárolhatnak a szurkolói kártya tulajdonosai

Feltöltve: 2015, április 28 - 12:37

AZ FTC ígéretéhez híven április 28-án 12 órától működik a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer, mellyel számos helyen kedvezményesen vásárolhatnak a drukkerek.

Olcsóbb lesz a benzin annak, akinek MLSZ-kártyája van

Feltöltve: 2015, április 22 - 14:29

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Labdarúgó-szövetség és a MOL, így a jövőben a futballkártyával rendelkezők kedvezményeket vehetnek igénybe a társaság töltőállomásain.

"Buszozzunk együtt oda!" - Az újpesti polgármester újabb levele Csányinak

Feltöltve: 2015, március 21 - 14:44

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt újabb levelet írt Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének, akivel a közelmúltban üzentek egymásnak.

Mostantól Diósgyőrben is csak szurkolói kártyával lehet meccsre menni

Feltöltve: 2015, március 10 - 10:33

A Diósgyőr következő, Pécs elleni hazai mérkőzését már csak szurkolói kártyával lehet megtekinteni, miután véget ért a "türelmi időszak".

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel