büntetések

Nagyon megbüntettek négy román klubot - durva pontlevonások

Feltöltve: 2016, május 26 - 09:20

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) pontlevonással sújtotta a CFR Cluj, az ASA Targu Mures, a Petrolul Ploiesti és a Rapid Bucuresti csapatát pénzügyi szabálytalanságok miatt.

MLSZ: Bekőt eltiltották - 3 NB III-as csapat fizethet

Feltöltve: 2016, május 24 - 17:17

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 24-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

MLSZ: Fizet a Diósgyőr, az MTK és a Tatabánya is - a ZTE edzőjét eltiltották

Feltöltve: 2016, május 18 - 17:23

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 18-i ülésén több NB II-es és NB III-as csapatot is megbüntetett. A legtöbbet - 300 ezer forintot - a harmadosztályú Tatabányának kell fizetnie szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért. Mihalecz István, az NB I-re hajtó ZTE vezetőedzője egy meccses eltiltást kapott.

MLSZ: 5 klub összesen 700 ezret fizet

Feltöltve: 2016, május 3 - 17:58

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága május 3-i ülésén öt NB I-es klubot sújtott pénzbüntetéssel. A legtöbbet, 300 ezer forintot, a Haladásnak kell fizetnie szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, az ellenfél és más sportszervezetek szidalmazásáért, valamint a különböző tárgyak játéktérre dobásáért.

MLSZ: Torghelle és Laczkó 6-6 mecset kapott - az Újpest 500 ezret fizet

Feltöltve: 2016, április 27 - 09:28

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 26-i ülésén súlyos büntetésekről hozott döntéseket. Az előző fordulóban kiállított Torghelle Sándor, valamint Laczkó Zsolt is egyaránt 6-6 meccset kénytelen kihagyni. Pénzbüntetést kapott a Ferencváros, a Diósgyőr, a Békéscsaba, a Debrecen és az Újpest is. A lilák fizetik a legtöbbet, 500 ezer forintot, mivel a derbin pirotechnikai eszközöket használtak és huhogtak.

Már csak egy NB I-es klub előzi meg az ETO-t - így büntették a csapatokat

Feltöltve: 2016, április 13 - 14:27

A hétvégi balhé után a Győri ETO a második legtöbbet büntetett klub jelenleg a magyar labdarúgásban. Az összesítést egyébként magasan vezeti az Újpest, amelynek több, mint háromszor akkora összeget kellett a szövetség kasszájába befizetnie, mint a második helyen álló ETO-nak és a Debrecennek.

Durva: Az Újpest annyi büntetést kapott, mint a teljes NB I összesen

Feltöltve: 2015, december 16 - 11:49

Az Újpestet csaknem annyira büntették az ősz során, mint az összes többi NB I-es klubot. A lilák közel 6 millió forintot voltak kénytelenek befizetni szurkolói rendbontások miatt a szövetség kasszájába, és ellenük indult a legtöbb eljárás is.

Idén már közel 5 millióra büntették az Újpestet: "Nem gondoljuk, hogy az MLSZ pikkelne ránk"

Feltöltve: 2015, szeptember 16 - 15:30

Az Újpest újabb 2 milliós büntetést kapott az MLSZ-től, így immár 4,8 milliónál jár az idei szezonban, ami rekordnak számít. Roderick Duchatelet, a klub tulajdonosa már a legutóbbi bírságnak sem örült és a kártevő szurkolókat szeretnék kizárni az újpesti mérkőzésekről.

Rommá büntetik az NB III-ban az ETO-t és a Nyíregyházát, az NB I-ben az Újpest vezet

Feltöltve: 2015, augusztus 19 - 15:48

A legtöbb alkalommal eddig az NB III-ba sorolt Nyíregyházát büntette meg az idei szezonban a szövetség fegyelmi bizottsága, de összesítésben a legtöbb szankciót az Újpest kapta, megelőzve a Debrecent, de a Szparihoz hasonlóan harmadosztályba száműzött ETO-t is szinte hétről hétre megbírságolják.

Az MLSZ eltiltotta Casonit

Feltöltve: 2015, augusztus 18 - 16:39

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) augusztus 18-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

MLSZ: Öngyújtót dobáló edzőt tiltottak el - büntetések

Feltöltve: 2014, november 18 - 19:01

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága november 18-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

Fradi: "Végzetes lenne a tenyérfelismerő rendszer visszavonása" - meghallgatáson az UEFA-nál

Feltöltve: 2014, szeptember 2 - 12:22

A Sport TV Mai helyzet című műsorában dr. Berzeviczy Attila, a Ferencváros igazgatótanácsának elnöke beszélt arról, mit tesznek majd, és mit szeretnének elérni az UEFA-nál a szeptemberi személyes meghallgatáson.

MLSZ: Most csak egy NB I-es edző kapott pénzbüntetést

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 15:40

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 19-i ülésen az alábbi határozatokat hozta. A szurkolói rendzavarásokkal kapcsolatos ügyekben a FEB csütörtökön dönt.

A Fradi, a Loki és az Újpest is fizet

Feltöltve: 2014, július 29 - 18:21

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) súlyos pénzbüntetésekkel sújtotta a csapatokat az OTP Bank Liga 1. fordulójában történt szurkolói rendbontások miatt. A legtöbbet a Pécs, a Ferencváros és a Debrecen fizetheti. A FEB július 29-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel