Edzői várakozások

NB I: A Vasasnál "csakazértis" hangulat van, a Puskás nem engedheti meg magának - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2016, április 30 - 12:23

Michael Oenning szerint csapata "csakazértis" hangulatban készül az utolsó meccsre, míg a Puskás Akadémia vezetőedzője szerint csapatának kockáztatnia kell majd, a Honvéd pedig alighanem meglepetéssel készül majd. Szombathelyen Fradi-verésre készülnek, míg a Videoton a második helyről szeretne Európa Ligába-jutni. Edzői nyilatkozatok.

NB I: Mindkét edző ugyanazt mondja a sorsdöntő meccs előtt

Feltöltve: 2016, április 23 - 13:09

Michael Oenning és Szíjjártó István is a tiszta fej fontosságát emelte ki a Vasas-Puskás Akadémia mérkőzés előtt, amely alighanem nagyban dönt arról, melyik csapat maradhat majd bent az élvonalban. A derbi előtt pedig mindkét oldalon hangsúlyozták, nem számít egyik csapat aktuális formája sem, más dönt majd a Ferencváros-Újpest találkozón.

NB I: Célfotó és élet-halál meccs a bennmaradásért - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2016, április 16 - 13:19

A dobogó és a kiesés szempontjából is több érdekes mérkőzésre kerül sor szombaton az OTP Bank Ligában. A Debrecen-Újpest találkozón a győztes nagy lépést tehet az érem felé, míg a Videotonnak Pakson kellene ahhoz nyernie, hogy tartani tudja a lépést a riválisokkal. A Puskás Akadémia-Békéscsaba meccs vesztese közelebb kerül az NB II-höz. Edzői várakozások:

A Vasas bizonyítana, Casoni jól kezdene, Jarniék nem félnek senkitől - rajtol az NB I

Feltöltve: 2015, július 18 - 15:38

Szombaton négy mérkőzéssel kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2015/2016-os szezonja. Csertői Aurél nagyon nehéz meccsre számít az Újpest ellen, Bekő Balázs szerint a DVTK rutinosabb a Vasasnál, ennek ellenére Szanyó Károlyék bebizonyítanák, hogy nem véletlen jutottak fel. László Csaba otthon tartaná a három pontot, Roberti Jarni azonban amondó, a Puskás Akadémia senki ellen sem ijed meg, így az MTK ellen sem fognak. A címvédő Videoton a Honvédhoz látogat, Bernard Casoni pedig a kettős terhelés miatt jól akarja kezdeni a bajnokságot.

Mátyus: Azt szeretném, ha mindenki rólunk beszélne; Garami szerint már bajnok a Vidi - edzőik

Feltöltve: 2015, március 14 - 13:02

Nem kevesebb, mint 6 találkozót rendeznek az NB I szombati játéknapján, amelyek közül több mérkőzés is komoly izgalmakat hozhat. Az MTK a Videotonnal csap össze, Carrillo szerint azonban a rangadó nem dönt a bajnoki címről, Garami József ellenben úgy véli, a fehérváriak már megnyerték a bajnokságot. Mátyus szeretné, ha a találkozó után az ő csapatáról beszélnének, Thomas Doll szerint viszont elég csak a saját játékukat játszaniuk a sikerhez. Benczés Miklósék újra visszatérnének a győztes útra, míg Dobos Barnáék a Kecskemét ellen kezdenék meg a felzárkózást. Kondás Elemér a pálya miatt aggódik a Haladás ellen, míg Csertői Aurél szerint már nincsenek könnyű meccsek az NB I-ben, így az Újpest elleni sem lesz az. Edzői nyilatkozatok.

"Betonbunker lesz a várban" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, augusztus 17 - 12:57

Vasárnap három mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 4. fordulója. A játéknap rangadóján az ETO a Ferencvárost fogadja. Horváth Ferenc az első igazi nagy meccsére készül győri edzőként hazai pályán. Thomas Doll abban bízik, hogy a Fradi olyan teljesítményre lesz képes, mint a Chelsea ellen. A Haladásnak nem lesz könnyű dolga a Péccsel, Artner Tamás leginkább azt sajnálja, hogy Radó Andrásra sérülés miatt nem számíthat, míg Véber György szerint a PMFC egyértelműen nyerni megy Szombathelyre. Szivics Tomiszláv úgy gondolja: a Diósgyőr ellenfele egy betonbunkert játszó KTE lesz, Bekő Balázs pedig azt várja, hogy végre összeálljon a védekezésük.

"Véber szerint kezdetlegesek az Újpest kontrái" - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, augusztus 9 - 12:43

Szombaton öt mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga 3. fordulójában. A nap rangadóján a Videoton az ETO-t fogadja. Joan Carillo a Vidi vezetőedzője abban bízik, hogy a meccs után is 100 százalékosak maradnak. Horváth Ferenc arról beszélt, hogy a győriek Fehérváron is támadni fognak. Mátyus János azt várja: a Lombard a KTE ellen is olyan fegyelmezett lesz, mint volt a Fradi legyőzésekor, ugyanakkor Bekő Balázsék nyerni mennek Pápára. Véber György Újpest-verésre készül, Nebojsa Vignjevics szerint még erősödniük kell, de a szakember úgy látja, így is nyerhetnek Pécsett.

Horváth Ferenc teniszezne a Honvéd ellen - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, augusztus 3 - 12:21

A gyenge rajt ellenére Mátyus János bízik benne, hogy a Lombard Pápa elkaphatja a Ferencvárost. Thomas Doll szerint csapata akkor lehet eredményes, ha sokkal kevesebb labdát veszít el, mint tette azt az első fordulóban. Horváth Ferenc, a győriek mestere erősebbnek látja a mostani Honvédot a tavaszinál és arra készül, hogy visszavegye az adogatást. Szivics Tomiszláv úgy érzi: az EL-mérkőzések sokat kivettek csapatából, ezért az Újpest elleni összecsapás előtt óvatosnak kell lenniük. Nebojsa Vignjevics arra készül, hogy kiveszik a játékból a DVTK gyors labdarúgóit.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel