Henning Berg

Lengyel edzőt igazolt a Vidi

Feltöltve: 2016, június 2 - 16:19

Kazimierz Sokolowski csatlakozott a Videoton szakmai stábjához, a lengyel szakember a Legia csapatánál is együtt dolgozott Henning Berggel.

Vidi: Berg megtartotta az első edzést - Ausztriába utazik a csapat

Feltöltve: 2016, június 1 - 18:00

Szerdán volt a Videoton nyári szünet utáni első edzése, immár Henning Berg vezetésével.

A bajnoki címért jött a Vidi új edzője: "Jó, hogy 0 pontról kezdünk, mint a Fradi"

Feltöltve: 2016, május 27 - 12:07

Legfontosabb céljának a bajnoki cím megszerzését, a Magyar Kupa elhódítását, valamint a sikeres nemzetközi szereplést nevezte meg Henning Berg, a Videoton FC nemrégiben kinevezett norvég vezetőedzője. A szakember Norvégia kiejtéséhez is gratulált a magyar válogatottnak, elmondta, hogy a "jó dolog" az lesz a következő szezonban, hogy ők is 0 pontról kezdenek, mint a címvédő FTC, és szeretnének ezúttal versenyben lenni a zöldekkel. Az átigazolási tervek kapcsán annyit mondott Berg, hogy megvannak a kiszemeltjeik, tárgyalnak is velük, de megegyezés még nem történt egyikük ügyében sem.

A magyar fociból jönnek a norvég Vidi-edző segítői

Feltöltve: 2016, május 10 - 09:05

A csakfoci.hu információi szerint annak ellenére, hogy a norvég Henning Berg lesz a Videoton új vezetőedzője, a stábba nem külföldről jönnek új szakemberek, Berg kapusedzője és erőnléti edzője is a magyar fociból érkezik majd Fehérvárra.

3 sztori, amit a Vidi új edzőjéről tudni kell - videó, fotók

Feltöltve: 2016, május 6 - 12:24

Csütörtökön jelentette be a Videoton, hogy kétéves szerződést kötött a norvég vezetőedzővel, Henning Berggel, aki a nyolcadik külföldi tréner a klub történetében, és aki érdekes pályán jutott el végül Fehérvárig. Az egykori BL-győztes védő komoly sikerekkel néhány kudarccal is kikövezett útját kíséri végig a csakfoci.hu alábbi cikkében, Berg karrierjének eddigi legfontosabb állomásait és három érdekes sztorit is felidézve, Manchestertől Varsóig.

Ezért és így lett Berg a Vidi edzője

Feltöltve: 2016, május 5 - 18:37

Henning Berg érkezését csütörtökön hivatalosan is bejelentette a Videoton FC. A játékosként BL-győztes, edzőként lengyel bajnok és kupagyőztes szakember két szezonra szóló szerződést kötött klubbal. Berg kiválasztását komoly háttérmunka előzte meg, az alábbiakban azt vesszük sorra, hogyan jutott el a norvég szakember az NB I ezüstérmesének kispadjáig.

Bejelentették: Egy BL-győztes lett a Videoton új edzője

Feltöltve: 2016, május 5 - 10:30

A Videoton hivatalosan is bejelentette, hogy az a norvég Henning Berg lett az új vezetőedző Fehérváron, aki játékosként Bajnokok Ligáját is nyert a Manchester Uniteddel, edzőként pedig a Legia Varsóval érte el eddigi legnagyobb eredményeit, 2014-ben bajnokságot, 2015-ben pedig kupát nyert a fővárosiakkal. A 46 éves szakember két szezonra szóló szerződést kötött az OTP Bank Liga második helyén végzett, így az Európa Ligában induló klubbal.

Ő lehet a Vidi új edzője - még fizeti a volt klubja, angol csapatok is keresték

Feltöltve: 2016, április 25 - 09:04

Lengyel lapértesülések szerint a Legia Varsó is jól járna, ha volt edzője, a norvég Henning Berg a Videotonhoz szerződne, ugyanis abban a pillanatban, ha aláírna Fehérvárra, már nem kellene folyósítani neki eddigi juttatását. A beszámolók szerint angol klubok is hívták az egykori BL-győztes játékost, aki a várható európai kvalifikáció ellenére távozó Horváth Ferencet pótolhatja a Vidi kispadján.

Kiakadtak a lapító Celtic-re a BL-ből kigolyózott lengyelek

Feltöltve: 2014, augusztus 10 - 12:10

Alaposan megorroltak a skót Celtic-re Lengyelországban, miután a skótok telefonhívásaikra és e-mailjeikre sem reagáltak azután, hogy az UEFA egy játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt a zöld-fehéreket juttatta tovább az egyébként összesítésben 6-1-re nyerő, lengyel bajnok Legia Varsó helyett a BL 3. selejtezőköréből. A Legia fellebbez és a végsőkig hajlandó elmenni igazáért, a szövetség elnöke szerint a skótoknak sportszerűen át kellett volna engedniük a helyüket.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel