Kovács Zoltán

Lengyel edzőt igazolt a Vidi

Feltöltve: 2016, június 2 - 16:19

Kazimierz Sokolowski csatlakozott a Videoton szakmai stábjához, a lengyel szakember a Legia csapatánál is együtt dolgozott Henning Berggel.

A Liverpooltól igazolt edzőt a Vidi

Feltöltve: 2016, május 30 - 17:01

Brockhauser István után újabb szakemberrel bővült a Vidi szakmai stábja, miután csatlakozott a klubhoz Liam Anderson is, aki az elmúlt három szezonban a Liverpool FC első csapata mellett dolgozott - írja a vidi.hu.

"Nagy dobásra készül a Videoton" - interjú Kovács Zoltánnal

Feltöltve: 2016, május 20 - 12:20

Egy "nagy dobásra" és meglepetésre is készül a Videoton az átigazolási piacon, külföldről csak minőségi játékosokat hozna, de itthonról is erősítene, amennyire lehetséges a jelen piaci körülmények között - árulta el Kovács Zoltán fehérvári sportigazgató a csakfoci.hu-nak. Szóba került az is, miért vert 21 pontot a Ferencváros a Videotonra, hogy a fehérváriak mai állapotukban mire mennének a BATE ellen, hogy kit akartak leigazolni a Premier League-ből, de a vezető nyilatkozott az új trénerről, a norvég Henning Bergről is. Kovács elmondta, miért nem tart attól, hogy a Vidi ezúttal is felsül majd úgy a külföldi edzővel, mint egy éve a francia Casonival. Interjú.

Újpesti legenda után a Fradiból jön sportigazgató a Vasas Akadémiára

Feltöltve: 2016, május 10 - 18:01

A csakfoci.hu információi szerint Szekeres Tamás lesz a Vasas Kubala Akadémiájának sportigazgatója. Mint ismert, tavaly nyáron rövid ideig Kovács Zoltán töltötte be ezt a pozíciót, majd a Videotonhoz való távozása után márciusig nem volt sportigazgatója az akadémiának.

Vidi: "Ez nem papírforma második hely volt"

Feltöltve: 2016, május 4 - 11:36

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója értékelte a szezont.

Lipcsei és Kovács Zoltán a kaliforniai magyarok ellen

Feltöltve: 2016, április 27 - 12:00

Csongrádi Ferenc, a Disztl testvérek, Lipcsei Péter, Telek, Lisztes, Fehér Csaba, Sebők Vilmos. Csucsánszky, Dragóner, Keller, Egressy, Kovács Zoltán… s még folytathatnánk azok sorát, akik április 30. és május 7. között pályára léphetnek a hazánkban túrázó San Francisco Hungarians amerikai-magyar futballcsapat ellen.

Vidi: Rudolffal szerződést bontottak

Feltöltve: 2016, március 21 - 14:26

A Videoton és a 31 éves Rudolf Gergely közös megegyezéssel bontott szerződést. A támadó 2015 júliusában igazolt Székesfehérvárra, az elmúlt 8 hónapban 9 tétmeccsen lépett pályára az első csapatban, gólt nem szerzett. A támadó a klubvezetés döntése értelmében március 16-án került ki a keretből, azóta sem az első, sem a második csapat edzéseit nem látogathatta.

Vidi: "Volt olyan csapat, amely többet ajánlott Kleinheislerért"

Feltöltve: 2016, január 23 - 15:56

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán elmondta, volt olyan együttes, amely a Werder Bremennél is több pénz ajánlott Kleinheisler Lászlóért, de ilyen esetekben az is fontos, hogy mindenki számára megtalálják a jó megoldást. A fehérváriak vezetője nem zárta ki, hogy lesznek még érkezők és távozók is, de az erősítések terén a minőséget, és nem a mennyiséget veszik figyelembe.

Vidi: Így maradhat a helyén Horváth Ferenc

Feltöltve: 2015, december 29 - 13:58

Kovács Zoltán szerint a bajnoki címvédő jelenlegi kerete is alkalmas arra, hogy újra nemzetközi kupaindulást érő helyen végezzen az OTP Bank Ligában. A Videoton sportigazgatója elárulta, minek kell ahhoz történnie, hogy a szezon után is Horváth Ferenc maradhasson a Videoton vezetőedzője.

Megszavazták az év sportvezetőjét, a Vidinél az átigazolások, a Fradinál a BL volt a téma - ez történt ma

Feltöltve: 2015, december 23 - 20:07

Annyira elfoglalt vagy, hogy csak öt perced van átnézni a nap legfontosabb híreit? Az alábbi összeállításban a mai nap kiemelkedő fontosságú eseményeit gyűjtöttük egy csokorba Számodra. És ha kedvet csináltunk, szánj rá még ötöt további írásainkra!

Vidi: "Az ezüstérem és a kupagyőzelem a cél" - csak külföldi csatárt érdemes igazolni

Feltöltve: 2015, december 23 - 16:01

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán szerint a csapat célja nem lehet más tavasszal, mint megszerezni a 2. helyet a bajnokságban, továbbá a Magyar Kupát is szeretnék majd elhódítani. Egy csatárt mindenképpen igazolni akarnak a télen, de csak külföldi labdarúgó jöhet szóba Nemanja Nikolics pótlásaként. Gyurcsó Ádám helyettesét szintén meg kell találnia a Vidinek, a sportvezető viszont nem bánná, ha a szélső végül mégsem hagyná el a klubot, a nem hosszabbító Kleinheisler László értékesítésén pedig továbbra is dolgoznak.

Kovács Zoltán a Vidi őszéről: "Egy gyenge klub belerokkant volna ebbe"

Feltöltve: 2015, december 20 - 10:31

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója beszélt az elmúlt négy hónapról, a hatalmas formajavulásról, átigazolási tervekről és a januári felkészülésről is. A vezető szerint egyre jobban játszott a Vidi, a legjobban pedig a Ferencváros ellen elveszített bajnoki mérkőzésen. Az igazgató úgy véli, a csapat nagyon jól reagált az új edző stílusára, kiegyensúlyozottabbá váltak a játékosok, és ennek az eredményét láthatjuk most.

Kulcsjátékos távozik a Viditől a télen: "Nagyon kedvező szerződést kínáltunk neki, egy másik bajnokságba igazolhat"

Feltöltve: 2015, december 11 - 15:06

Hivatalossá vált Gyurcsó Ádám téli távozása a Videoton csapatától, a klubhonlap is közölte a válogatott szélső eligazolásának tényét. Kovács Zoltán sportigazgató elmondása szerint bár kedvező ajánlatot tettek Gyurcsónak, a játékos váltani kíván, és minden bizonnyal külföldre igazol. A támadó szerint ez a legjobb pillanat arra, hogy légiósként is kipróbálja magát.

Vidi: Gyurcsó maradása kérdéses, januárban bemutatnák az új Nikolicsot

Feltöltve: 2015, december 4 - 13:38

A Videoton sportigazgatója, Kovács Zoltán elmondta, kemény téli felkészülés áll a csapat előtt, mivel az együttesnek be kell pótolnia a nyáron kimaradt alapozást. A fehérváriak egy befejező csatárt mindenképpen igazolnának a téli átigazolási szezon során, Kleinheisler László ügyében keresik a megoldást, Gyurcsó Ádámmal pedig folyamatosan egyeztetnek a decemberben lejáró szerződésének meghosszabbítása érdekében.

Vidi: Ilyet még senki nem csinált a magyar fociban

Feltöltve: 2015, november 20 - 13:28

Magyarországon egyedülálló kezdeményezést indított a Videoton az utánpótlás-nevelésért, Mentorprogram néven.

Horváth: "Egy meccsre is vállaltam volna"; Továbbra is külföldi edzőben gondolkodnak

Feltöltve: 2015, október 7 - 13:40

A Videoton szerda kora délután hivatalosan is bemutatta az újonnan kinevezett vezetőedzőjét, Horváth Ferencet. A tréner egy napra is elvállalta volna a felkérést, a célja pedig az, hogy sikerüljön összekovácsolni a csapatot, és elinduljanak az európai kupák valamelyikében. Kovács Zoltán sportigazgató hozzátette, elsősorban külföldi edzőben gondolkodtak, Horváthnak pedig összességében nem lesz egyszerű feladata, ha oda akar érni a dobogóra a csapattal, továbbá elmondta, Pető Tamás az edzői stáb tagja marad.

Vidi: Egervári volt segítője fontos pozíciót kapott

Feltöltve: 2015, október 1 - 11:04

Az a Kenyeres Imre lett a Videoton utánpótlás-sportigazgatója, aki 2010 és 2013 között Egervári Sándor szövetségi kapitány segítőjeként a magyar válogatott másodedzője volt, legutóbb pedig a Puskás Akadémia utánpótlás-csapatait felügyelte szekcióvezetőként.

Kovács Zoltán: 5, Szanyó: 3 - kiütéssel nyert az Újpest-öregfiúk

Feltöltve: 2015, szeptember 30 - 12:32

Az Újpest öregfiúk csapata 9-0-ra legyőzte az ESMTK-t az NB I-es bajnokság 5. fordulójában.

Ilyen edzőt akar a Vidi - közel voltak egy Premier League-s csatárhoz

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 16:47

Kovács Zoltán, a Videoton nemrégiben kinevezett sportigazgatója elárulta, nagyon közel jártak ahhoz, hogy a Vidibe csábítsanak egy csatárt a Premier League-ből. Ez végül nem sikerült, de még van esély arra, hogy új támadó csatlakozzon a kerethez. Az igazgató beszélt az új edző személyéről is.

Újpesten berobbant védőt is igazolt a Vidi

Feltöltve: 2015, augusztus 30 - 22:57

A visszatérő és 2 évre aláíró Stopira mellett a tavasszal még Újpesten futballozó Loic Nego, a Charlton Athletic francia jobbhátvédje is a Videotonnál folytatja pályafutását, az U19-es Európa-bajnok játékos is vasárnap írt alá Fehérváron.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel