Bodnár László

NB II: Bodnár máris megsérült

Feltöltve: 2014, február 23 - 11:47

A Kisvárda lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését a tavaszi bajnoki rajt előtt, melyen 0-0-s döntetlent ért el a szlovák Bardejov ellen. A találkozón megsérült Bodnár László, aki a héten írt alá az NB II-es együtteshez.

108 válogatottság az NB II-ben: Bodnárral lett teljes nemzeti tizenegy

Feltöltve: 2014, február 20 - 20:08

Bodnár László hosszú idő után újra csapatot talált magának, az egykoron a nemzeti együttesben is megfordult bekk az NB II-es Kisvárdánál folytatja pályafutását. A másodosztály mezőnyét végigböngészve így már össze lehet szedni egy csapatra való volt válogatott futballistát, pár éve ez a tizenegy ebben az összetételben alighanem az élvonalban sem vallott volna szégyent. A gárda tagjai együtt összesen 368 évesek és 108 válogatottsággal büszkélkedhetnek.

A hazatérő légiósok többsége csalódást keltett az NB I-ben - értékelés

Feltöltve: 2013, június 13 - 11:09

Több mint egy csapatra való játékos tért haza az idei szezon során külföldről az NB I-be. Természetes reakció, hogy aki hosszabb-rövidebb ideig külföldi bajnokságokban futballozott, attól a szurkolók meghatározó, sőt kimagasló teljesítményt várnak idehaza. Utólag azonban megállapítható, hogy ennek nagyon kevesen tudtak eleget tenni a hazatérő játékosok közül, üde színfolt azért akadt, a csakfoci.hu által megkérdezett szakértő Kádárt Tamást és Juhász Rolandot állította példaként. Cikkünkben összesítettük a hazatérők teljesítményét az NB I-ben, az általunk megkérdezett Kovács Zoltán arról is beszélt, miért lehet nehéz itthon kimagasló teljesítményt nyújtania egy korábbi légiósnak.

Bodnár csak fél évre tervez az NB II-ben

Feltöltve: 2013, március 8 - 15:08

A hosszú idő után Nyíregyházára visszatért Bodnár László örül a jó kezdésnek, de szerinte még idő kell a megfelelő egység kialakulásához. A válogatott bekk elmondta, nem riad meg a rájuk nehezedő nyomástól sem, és kiharcolná az NB I-es tagságot együttesével.

Bodnár: "Ha egész nap fejen állok, akkor sem szólhat senki semmit"

Feltöltve: 2013, február 14 - 18:16

A téli átigazolási szezon egyik meglepetése volt Bodnár László Pécsről történő távozása illetve Nyíregyházára igazolása. A 46-szoros válogatott védő a csakfoci.hu-nak elmondta, miért választotta az NB II-es együttest , illetve arról is beszélt, hogy egy esetleges külföldi szerződés nem volt számára opció az idén. Bodnár a szabadidejében továbbra is foglalkozik zenével, az pedig nem érdekli, ha őt emiatt támadják.

Bodnár: Én behívnám magam a válogatottba

Feltöltve: 2012, szeptember 28 - 13:10

A válogatott a sorozatos kiesők után egyre vékonyabb a szélső védők pozíciójában, Bodnár László, a PMFC-Matias játékosa ennek kapcsán elmondta, ő készen állna a bevetésre, sőt ha rajta múlna, bizony beválogatná saját magát. A labdarúgó a pepsifoci.hu-nak azt is hozzátette, magának már nem kell bizonyítania, és reménykedik benne, hogy Egervári Sándor is bizalmat szavaz neki.

Rudolf és társai: egy csapatnyi magyar újra az NB I-ben

Feltöltve: 2012, szeptember 13 - 13:28

Rudolf Gergely a legújabb nagy visszatérő az NB I-ben, a támadó egy évnyi szenvedés után döntött a hazatérés mellett. Nem ő az egyetlen, aki az elmúlt bő másfél év során úgy látta jobbnak, ideje idehaza folytatni. Némileg megváltozott a trend: amíg korábban sokan kiszerződtek, addig az utóbbi időszakban feltűnően sok neves játékos igazolt a magyar bajnokságba. Akadtak, akik több évnyi légióskodás után költöztek vissza, arra is volt viszont példa, hogy hosszú ideje külföldre vágyó labdarúgók jöttek haza "postafordultával". Alábbi összeállításunkban a 11 legnagyobb visszhangot kiváltó hazatérőt szedtük csokorba: felidéztük, ki miért döntött az NB I mellett, azt is megvizsgáltuk, kinél lehet mindez átmeneti, és ki az, aki végleg itthon maradhat.

Bodnár: "Úgy éltem, mint egy civil" - újra válogatott lenne

Feltöltve: 2012, június 30 - 14:46

Nagy halat fogott a PMFC az átigazolási szezonban Bodnár László megszerzésével, a korábbi válogatott hátvéd a pepsifoci.hu-nak elmondta, korábban volt ajánlata például a Bundesliga II-ből, de azt nem fogadta el, Pécsen ellenben eddig kitűnően érzi magát. A védő arról is beszélt a Blikknek, hogy újra visszaverekedné magát a nemzeti csapatba is.

Bodnár a Pécset választotta a Bundesliga II helyett

Feltöltve: 2012, június 28 - 18:51

Bodnár László ma egy plusz egy éves szerződést kötött a Péccsel. A megegyezést követően a pepsifoci.hu-nak elmondta: mehetett volna egy Bundesliga II-es csapathoz, de nem akart mindenáron újra légiósnak állni. A korábbi válogatott jobbhátvéd úgy érzi, maximálisan megfelelő szerződést kötött a PMFC-vel.

Bodnár László aláírt a Pécshez

Feltöltve: 2012, június 28 - 10:14

A Pécs labdarúgócsapatához igazolt Bodnár László korábbi válogatott játékos. A mecsekaljai klub csütörtöki tájékoztatása szerint a nemzeti együttesben 46-szor szerepelt védő, aki az egész előző szezont kihagyta, egy plusz egy évre írt alá.

Bodnár Pécsen játszaná be magát a válogatottba

Feltöltve: 2012, június 27 - 12:30

Az utolsó simítások vannak már csak hátra Bodnár László ügyében Pécsett. A futballista elmondta, nagyon reméli, hogy a napokban pont kerül az ügy végére, és azt is hozzátette, célja, hogy visszaverekedje magát a válogatottba.

Bodnár nagyon közel az NB I-es visszatéréshez

Feltöltve: 2012, június 26 - 08:44

Bodnár László közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a magyar futball vérkeringésébe, a labdarúgóval kapcsolatban Elbert Gábor, a PMFC-Matias ügyvezetője úgy fogalmazott, jó esély van arra, hogy megállapodjanak vele. A csatársorba a kaposvári Miroslav Grumic a kiszemelt, aki szívesen is igazolna Baranyába, az ő esetében ugyanakkor még a Kaposvárral is meg kell állapodni.

Bodnár sportágat vált, hogy focizhasson

Feltöltve: 2012, április 13 - 13:45

A jövő heti, szentpétervári nemzetközi tornára készülő magyar strandlabdarúgó-válogatott keretében két meglepetésvendég is helyet kapott: a nagypályáról ismert válogatott játékos, Bodnár László, a Debrecen, a Dinamo és az Arszenal Kijev, a Roda és a Salzburg korábbi, jelenleg csapat nélküli futballistája, valamint az egykori ferencvárosi Schultz Levente is ott lesz Oroszországban.

Fradi: Mi a helyzet Gyepessel és Bodnárral?

Feltöltve: 2012, március 9 - 11:14

A Ferencvárossal az utóbbi hetekben két korábbi válogatott futballistát is szóba hoztak, de Bodnár László és Gyepes Gábor sem mondhatja magát jelen pillanatban a zöld-fehérek játékosának. A két ügyről Nagy Tamás edző beszélt a DigiSport Reggeli Start c. műsorában.

Kubatov: A Fradi nem foglalkozik Bodnárral

Feltöltve: 2012, február 27 - 11:06

Kubatov Gábor, az FTC elnöke saját Facebook-oldalán reagált a Bodnár Lászlót a csapattal összeboronáló, meg nem erősített hírekre. Mint arról beszámoltunk, információink szerint nincsen szó arról, hogy szerződtetnék a bekket, és erősen erre utal Kubatov reakciója is.

Fradi: Meglepő lenne Bodnár leigazolása - így áll az ügy

Feltöltve: 2012, február 27 - 09:40

A hétvégén újra felerősödtek azok a híresztelések, amelyek szerint Bodnár László a Ferencvárosban folytathatja pályafutását. Ennek ellentmond, hogy Üllői úti forrásaink szerint a néhány héttel ezelőtti, a bekk és Détári Lajos között lezajlott beszélgetés óta a felek között tárgyalásra nem került sor, így a futballista nagy valószínűséggel nem lesz a zöld-fehérek játékosa.

Bodnár még a Fradiba igazolhat a Blikk szerint

Feltöltve: 2012, február 26 - 22:18

Hivatalosan meg nem erősített lapinformációk szerint Bodnár László a Ferencvárosban folytathatja pályafutását. A Blikk, illetve a focinews.com szurkolói portál is úgy értesült, hogy a korábbi válogatott jobbhátvéd zöld-fehérbe öltözésére igen jó esély van, utóbbi szerint szóban meg is egyezett már az FTC-vel.

Bodnár a Föld körül: 15 csapat, amely nem igazolta le - krónika

Feltöltve: 2012, február 10 - 13:05

Egészen különleges bő másfél évet tudhat maga mögött Bodnár László: a magyar válogatott jobbhátvéd Debrecenből történt 2010-es távozása óta ugyan Salzburgba visszatérhetett öt hónap erejéig, ám a rövid kitérőt leszámítva a bombagóljairól is ismert bekk a mai napig keresi új csapatát, legutóbb pár napja a román Gaz Metan Mediasnál is hiába járt próbajátékon. A pepsifoci.hu cikkében végig kísérte Bodnár különleges világ körüli útját, Dubaitól Sheffielden át Győrig, és megnéztük mely csapatoknál merült fel a játékos szerződtetése, és hogy végül melyik 15 gárda nem igazolta le a nemzeti csapat mezét 26-szor magára öltő futballistát.

Fradi: Ígéretes érkezőt jelentettek be, Bodnárral nem tárgyaltak

Feltöltve: 2011, december 30 - 10:16

Hazajött a Fradi - így kommentálta Orosz Pál vezérigazgató azt a tényt, hogy a klub visszavásárolta az angoloktól az FTC Zrt. részvényeinek 99 százalékát. A zöld-fehérek elöljárója a Magyar Hírlapnak arról is beszélt, ő maga nem tárgyalt Bodnár Lászlóval, Svájcból viszont érkezik a klubhoz az a Busai Attila, aki tagja volt az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett együttesnek.

Bodnár felvette a kapcsolatot Détárival: "A Fradi-tábor hamar elfogadna"

Feltöltve: 2011, december 23 - 17:49

Bodnár László az elmúlt félévben csapat nélkül volt, könnyen lehet azonban, hogy a karácsony új szerződést hoz a válogatott védőnek. Bodnár a pepsifoci.hu-nak elmondta: Katarból három klub érdeklődik iránta, szaúd-arábiai lehetősége is van, míg itthon a Fradiban is el tudná magát képzelni, és egy közvetítő útján már felvette a kapcsolatot Détári Lajossal.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel