Kubala László

Barca: Suárez még a magyar zseni rekordját is megdöntötte

Feltöltve: 2016, április 25 - 07:28

A spanyol bajnokság történetében a Barcelona uruguayi támadója, Luis Suárez lett az első játékos, aki egymást követő két mérkőzésen mesternégyest szerzett.

Magyar legendáit ünnepelte a Barcelona - fotó, videó!

Feltöltve: 2016, március 8 - 10:46

Teltház előtt mutatták be hétfőn este az FC Barcelona dísztermében Kocsis Tibor: Magyarok a Barcáért című dokumentumfilmjét, amely a klub egykori legendás magyar játékosainak, Kubala Lászlónak, Czibor Zoltánnak és Kocsis Sándornak állít emléket.

C. Ronaldo utolért egy magyar rekordert

Feltöltve: 2014, szeptember 29 - 20:45

Cristiano Ronaldo lett a spanyol bajnokság történetének harmadik játékosa, aki az első hat meccsen tíz gólt szerzett. Előtte a Real Madrid színeiben ez senkinek nem jött össze, a legendás Pahiño a Deportivo színeiben kapta el így a rajtot 1954-ben, előtte egy évvel pedig a Barcelona magyar ikonja, Kubala László.

Mozikban a Barca magyar klasszisairól szóló film

Feltöltve: 2014, május 21 - 16:49

Jövő hét csütörtöktől országosan az art mozikban lesz látható Kocsis Tibor alkotása, a Magyarok a Barcáért című film, amely a katalán sztárcsapat történetében jelentős szerepet betöltött magyar futballistákat mutatja be.

A Barcelona magyar klasszisairól mutat be dokumentumfilmet a Duna

Feltöltve: 2014, március 28 - 19:03

Magyarok a Barcáért címmel hétfő este háromrészes dokumentumfilm-sorozattal jelentkezik a Duna, a sorozat a katalán sztárcsapat történetében jelentős szerepet betöltő magyar futballisták pályafutását, első sorban Kubala Lászlóét mutatja be.

A nap fotója: A Barca magyar legendájának sírjánál járt az U16-os válogatott

Feltöltve: 2013, szeptember 28 - 15:23

A magyar U16-os válogatott a spanyolországi edzőtábor utolsó napján a Nou Campot nézte meg és a stadion szomszédságában található temetőt is meglátogatta, ahol a Barcelona legendás magyar játékosa, Kubala László is nyugszik.

"Betege volt a focinak" - Messi felfedezője is köszöntötte a magyar legendát

Feltöltve: 2012, szeptember 2 - 10:26

A telki 2. Focifesztiválon pályára lépő FC Barcelona és az Espanyol öregfiúk labdarúgócsapatának játékosai szombaton megkoszorúzták Kubala László szobrát a Vasas Fáy utcai sporttelepén.

Magyar focizsenire emlékeznek a FociFesztiválon

Feltöltve: 2012, július 24 - 11:12

2012. július 24-én sajtótájékoztatót tartott a Vasas Kubala Akadémia a II. FociFesztivál szervezőjével közösen, melynek során szakmai partnerséget jelentettek be. Az egész napos foci-fieszta egyik kiemelkedő eseménye, hogy méltóképpen állít emléket a hazánkban szinte elfeledett, a Barcelona játékosaként a 60-as évek egyik legnagyobb futballista-egyéniségének, Kubala Lászlónak.

Felavatták Kubala László szobrát

Feltöltve: 2012, június 15 - 18:44

Öt nappal születésének 85. évfordulója után felavatták Kubala Lászlónak, a Vasas és az FC Barcelona egykori kiváló labdarúgójának bronz mellszobrát a magyar klub Fáy utcai sportcentrumában.

Kubala László nevét viseli a Vasas Labdarúgó Akadémia

Feltöltve: 2011, december 9 - 17:39

Péntektől Kubala Lászlónak, az FC Barcelona egykori legendás játékosának nevét viseli a Vasas Pasaréten és a Fáy utcában működő labdarúgó akadémiája.

BL: Messi behozta a magyar legendát - eredmények

Feltöltve: 2011, szeptember 28 - 22:38

Kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a címvédő Barcelona a BATE otthonában, a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, a duplázó Lionel Messi behozta a katalánok örökranglistáján a szintén 194 gólt szerző Kubala Lászlót. A Chelsea csoportrangadón ikszelt a Valencia otthonában, Tőzsér és Köteles Genkje 2-0-ra kikapott Leverkusenben. Eredmények.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel