Nyíregyháza Spartacus

Elek nem érti, Szakály miért rúgott oda neki az Eb előtt

Feltöltve: 2016, június 6 - 19:47

Naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legérdekesebb részeit.

A város is segít a Szpari feltámasztásában

Feltöltve: 2015, augusztus 29 - 15:00

Nyíregyháza Önkormányzata szponzori szerződést kötött a Szparival, amelynek értelmében a csapat havi leosztásban összesen 30 millió forintot kap, ha pedig megnyeri az NB III-at, az összeg további 35 millióval kiegészül.

"Nem érdemeltünk többet" - Szivicsék két pontot vesztettek, Rossi szerint gyávák voltak - edzőik

Feltöltve: 2015, február 28 - 22:24

Az OTP Bank Liga szombati játéknapján 5 találkozót rendeztek. A DVTK edzője, Szivics Tomiszláv úgy véli, két pontot vesztettek a Haladás ellen, míg Szentes Lázár szerint szörnyű volt ilyen dadogós pályán játszani. Mátyus szerint megérdemelten győzték le a Honvédot, Marco Rossi pedig amondó, gyáván futballozott csapata. Bekő Balázs szerint tükörsima volt a Pápa elleni meccs, Benczés Miklós pedig úgy véli, megérdemelten kaptak ki a Debrecentől. Nebojsa Vignjevics elmondta, nem érdemeltek többet, és számítottak a szurkolók csalódottságára. Edzői nyilatkozatok.

Mátyusék a becsületükért játszanak, Csertői szerint a pillanatnyi forma dönthet - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, február 21 - 14:07

Ma délután 15 órától kerül megrendezésre a decemberről elhalasztott MVM Paks - Nyíregyháza bajnoki mérkőzés, amelyen a szabályok értelmében csak azok a játékosok léphetnek pályára, akik az ősszel is a csapat tagjai voltak. Emiatt elképzelhető, hogy a Szparinak a kapusait is a mezőnyben kell bevetnie, Mátyus János éppen ezért amondó, szakmailag értékelhetetlen lesz a találkozó. A hazaiak trénere, Csertői Aurél otthon tartaná a három pontot, és szerinte a pillanatnyi forma fog dönteni. Edzői várakozások.

Törteire számíthatnak, a kapusok is mezt kaptak a Szparinál

Feltöltve: 2015, február 20 - 22:24

Szombaton pótolják a 17. fordulóból elmaradt MVM Paks - Nyíregyháza bajnoki találkozót, amelyen a szabályok értelmében csak azok a játékosok léphetnek majd pályára, akik az ősz folyamán is a csapatukat erősítették. A vendégek emiatt nehéz helyzetbe kerültek, így elképzelhető, hogy a kapusokat is a mezőnyben kell bevetnie Mátyus Jánosnak, Törtei Tamás azonban a jelek szerint vállalni tudja majd a játékot.

Jarni: Ha előre tudnám, hogy nyerünk-e, már lottómilliomos lennék - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, december 6 - 12:16

Az OTP Bank Liga 17., és egyben évzáró fordulójában 5 találkozót rendeznek a szombati játéknapon. Csábi József kiszámíthatatlan meccsre számít az ETO ellen, amelyen az a csapat fog nyerni, amelyiknek erősebb lesz az akarata. A Dunaújváros és a Videoton a hétközi Ligakupa-meccs után újra találkozik egymással, Carrillo pedig a győzelmet karácsonyi ajándékként adná a szurkolóknak. Robert Jarni a szurkolók segítségét kérte a Puskás Akadémia ellen, azonban lottómilliomos lenne, ha meg tudná mondani, nyerni fognak-e majd. Bekő Balázs szerint megtévesztő a Haladás helyezése, Mátyus szerint pedig minőségi különbség van a Paks javára, ezt azonban megpróbálják eltüntetni. Edzői nyilatkozatok.

Kondás presztízsmeccsre készül, Miriuta a meccs után Csertőivel sörözne - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, november 30 - 13:19

Két találkozót rendeznek vasárnap az OTP Bank Liga 16. fordulójában. Kondás Elemér presztízsmeccsre készül a Nyíregyháza elleni keleti rangadón, de mindenképpen sikerrel venné a találkozót, Mátyus János pedig a csapata harcosságára helyezné a hangsúlyt és csodát tenne a Debrecen ellen. Miriuta Vasile bemutatkozik a Győri ETO kispadján, és elmondta, jól ismeri egykori csapattársát, Csertői Aurélt, akivel 90 percig nem lesznek barátok, utána azonban megihatnak egy sört. Edzői nyilatkozatok.

Az NB I-et célozta meg a Szpari új trénere

Feltöltve: 2013, március 19 - 12:40

A Nyíregyháza újonnan kinevezett edzője, Lucsánszky Tamás számára nagy kihívást jelent új feladata, de nem érzi, hogy nyomás lenne rajta. A tréner az NB I-be vezetné együttesét.

Az Eger télen még nyeretlen

Feltöltve: 2013, február 7 - 16:02

Az NB I utolsó előtti helyén álló Eger edzőmérkőzésen 1-1-et játszott az NB II-es Nyíregyházával hazai pályán.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel