Mátyus János

Mátyusnak a Nyíregyházával sikerült az, ami a Fradival nem

Feltöltve: 2016, május 22 - 12:25

A Nyíregyháza az RKSK 3-0-s legyőzésével matematikailag is megnyerte az NB III Keleti csoportját és ezzel bajnok lett. Mátyus János, a nyírségiek vezetőedzője először szerzett bajnoki címet.

Mátyusék megkapták az NB II-es licenszet

Feltöltve: 2016, április 27 - 18:44

Nincs akadálya, hogy a Nyíregyháza a következő szezontól az NB II-ben szerepelhessen.

MK: Mátyus szerint illúzió, hogy a Szpari kerete elsőosztályú

Feltöltve: 2016, március 1 - 22:39

A Debrecen a Magyar Kupában 5-0-ra legyőzte a Nyíregyházát, amelyet követően Kondás Elemér elégedetten értékelte csapata teljesítményét. Mátyus János szerint nagy különbség volt a csapatok között, az pedig eddig is illúzió volt, hogy a Szpari kerete megütné az első osztály szintjét.

Mátyusnak hiányérzete van a rajt előtt

Feltöltve: 2016, február 8 - 14:46

Hivatalosan is bemutatta új játékosait a Nyíregyháza Spartacus. A klub ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót.

Hat góllal verte német ellenfelét a Nyíregyháza

Feltöltve: 2016, január 29 - 21:00

A tavaly az első osztályból a harmadikba száműzött Nyíregyháza is Törökországban edzőtáborozik. Ma fölényes győzelmet arattak.

Körömgyulladás, fogyás, térdműtét - sok a sérült Mátyuséknál

Feltöltve: 2016, január 18 - 18:42

Az NB III-as Nyíregyháza együttesénél több meghatározó játékos is sérüléssel bajlódik.

MLSZ: 5 meccsre tiltották el a Fradi játékosát

Feltöltve: 2015, október 29 - 18:51

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Ferencváros - Csákvár Magyar Kupa-mérkőzésen kiállított Csilus Ádámot szándékos ütés miatt komoly, 5 mérkőzésre szóló eltiltással büntette. A kupacsapatok közül két edzőt is eltiltottak, egy gárda pedig 50 ezer forintot fizet. Fegyelmi határozatok.

Mátyus: Nekünk nem jött jól a Vasas edzőváltása

Feltöltve: 2015, október 20 - 13:04

Szerdán az NB III-as Nyíregyháza a Vasast fogadja a Magyar Kupában. Mátyus János, a hazaiak vezetőedzője bizakodó, de annak nem örül, hogy pont a találkozó előtt váltott edzőt az angyalföldi csapat.

Mátyusék győzelemmel kezdtek az NB III-ban

Feltöltve: 2015, augusztus 3 - 12:45

Az NB III első fordulójában 2700 néző előtt a Nyíregyháza 2-0-ra legyőzte a DVSC DEAC-ot.

Mátyus szlovák támadója a cseh élvonalban kötött ki

Feltöltve: 2015, július 13 - 14:36

A cseh I. ligába most feljutott Sigma Olomouc egy évre megszerezte Juraj Halenárt, aki tavasszal még a Nyíregyháza játékosa volt.

Bombaerős lesz a Nyíregyháza NB III-as csapata

Feltöltve: 2015, június 24 - 15:55

Megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Nyíregyháza Spartacus, amely az ismert okok miatt az NB III-ban indul.

Nyíregyháza: A héten minden játékossal leülnek tárgyalni

Feltöltve: 2015, június 10 - 11:05

A héten szeretne a tavaszi keret valamennyi játékosával tárgyalni a Nyíregyháza Spartacus vezetése. Mátyus János vezetőedző abban bízik, rövidesen kiderül, kikkel dolgozhat együtt, ehhez az MLSZ hivatalos levelére várnak, amelyből kiderülne, hogy valóban az NB III-ban kell-e indulnia a Szparinak.

Mátyus marad a Nyíregyháza edzője az NB III-ban is

Feltöltve: 2015, június 1 - 22:12

Révész Bálint tulajdonos biztosan marad és kitart a klub mellett, bármelyik osztályban játszik is az NB I-ből licencproblémái miatt kizárt Nyíregyháza Spartacus. Hasonlóan tesz Mátyus János vezetőedző is - jelentették be hétfőn.

Mátyus és az Oscar-díj átadó; Jarni: "Nehéz megemészteni" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 29 - 21:57

Mátyus János szerint az eredmény másodlagos volt a Nyíregyháza pécsi találkozóján, a szakember az utolsó forduló alkalmával, a szakember egyben köszönetet mondott a Nyíregyháza tulajdonosának, igazgatójának, a dolgozóknak, a játékosoknak és a szurkolóknak. Mátyus egyben reményét fejezte ki, hogy mindkét klub NB I-es maradhat jövőre. Robert Jarni elmondta, nem is igazán tudja, milyen okok miatt nem kapták meg az licencet, a horvát trénernek ugyanakkor nehéz megemésztenie a jelenlegi szituációt.

Pécs: "Nem akarnak látni minket a magyar futballban" - 17 oldalas indoklást kaptak az MLSZ-től

Feltöltve: 2015, május 29 - 19:30

A Pécsi klub 17 oldalas indoklást kapott az MLSZ-től, amelyben a szövetség részletezi, miért nem kapták meg a licencet. A klub hétfőre ígért tájékoztatást minderről.

"15 éve nem volt ilyen rend nálunk" - méltányossági kérelmet nyújt be a Szpari az MLSZ-hez

Feltöltve: 2015, május 27 - 14:57

Mint ismert, a Nyíregyháza Spartacus sem kapott másodfokon licencet, így jelen állás szerint nem indulhat el a következő NB I-es bajnokságban. A szabolcsi klubnál azonban nem hagyják annyiban a negatív döntést: méltányossági kérelmet nyújtanak be az MLSZ-hez, de ha az sem elég, jogi útra terelik az ügyet. Brekk János klubmenedzser szerint soha nem volt ekkora rend a Szparinál az elmúlt 15 évben, mint most van, Mátyus János vezetőedző pedig a játékosait sajnálja, akik a pályán mindent megtettek és kiharcolták a bennmaradást.

Mátyus és Rossi is ugyanarra a válogatott védőre hajt

Feltöltve: 2015, május 26 - 13:54

Több magyar klub is vinné Laczkó Zsoltot Kecskemétről. Úgy tudjuk, jelenleg a legkitartóbb érdeklődő a Nyíregyháza és a Honvéd, de a baloldali védő neve korábban Diósgyőrben is felmerült már.

"Őrült meccs volt, de ennyi gólt nem vártam"; Miriuta Tarsolynak mondott köszönetet és búcsúzott - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 23 - 22:05

Nebojsa Vignjevic előzetesen is sok gólra számított a Puskás Akadémia ellen, de kilenc találatot ő sem várt az általa őrültnek titulált meccstől. Miriuta László köszönetet mondott Tarsoly Csabának, amiért Győrbe hozta őt, ugyanakkor a szakember elárulta, kilencven százalék, hogy távozik Magyarországról, idehaza csak az ETO-nál, a Fradinál, vagy a Vidinél lenne vezetőedző. Mátyus János Gratulált a Diósgyőrnek, míg Vitelki Zoltán külön megemlítette győztes góllal bemutatkozó fiatal újoncát, Boros Gábort.

Mészöly: "Óriási nap ez az életemben"; Mátyus: "Érdekes dolgok történtek" - edzőik

Feltöltve: 2015, május 15 - 21:28

Mészöly Géza szerint a játékukban már az első félidőben is benne volt az, ami a másodikban kijött, a Haladás fordított és 3-1-re nyert a Nyíregyháza ellen az OTP Bank Liga találkozóján. A szombathelyiek trénere élete egyik óriási napjának nevezte a péntekit, míg Mátyus János nem kívánt bővebb elemzésbe belemenni, gratulált saját csapatának, ugyanakkor hozzátette, történtek érdekes dolgok a pályán.

Mátyus: Sok mindenről beszélhetnék, de még nem vagyok a magyar foci reformere - edzőik

Feltöltve: 2015, május 8 - 21:37

Mátyus János saját csapatának is gratulált a 4-2-re győztes Újpest elleni meccset követően, a Nyíregyháza trénere szerint nem túl gyakori, hogy egy ilyen arányú vereség után is éltessék a szurkolók a csapatot. Mátyus ugyanakkor tett egy elsőre nehezen megfejthetőnek tűnő kijelentést is. Nebojsa Vignjevic és Garami József is elégedetten nyugtázta saját együttese győzelmét, míg Benczés Miklós megérdemeltnek nevezte az MTK sikerét.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel