Orbán Viktor

Orbán szerint a válogatott után a magyar klubfoci is sikeres lesz

Feltöltve: 2016, május 16 - 20:05

A Puskás Suzuki Kupa döntője után Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozott a magyar futballról.

Orbán Viktor és Csányi Sándor a FIFA elnökével tárgyalt

Feltöltve: 2016, május 2 - 19:00

Országházi dolgozószobájában fogadta Orbán Viktor miniszterelnök hétfő este Gianni Infantinót, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökét - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Orbán: Nincs semmi meglepő az ellenszenvben, mégiscsak én alapítottam a Puskás Akadémiát

Feltöltve: 2016, április 30 - 13:59

A Puskás Akadémiát alapító Orbán Viktor miniszterelnök szerint nincs semmi meglepő abban, hogy sokan a felcsúti csapat kiesését akarják, amelyben az is közrejátszik, hogy sokan hozzá kötik a klubot. Véleménye szerint ha a PAFC kevesebb ponttal zárja a szezont, akkor megérdemli a kiesést, a Honvéd-szurkolók ellenérzéseit pedig megérti a Puskás név miatt.

Átadták a Diósgyőr 900 milliós edzőközpontját - Orbán megvédte a beruházásokat

Feltöltve: 2016, április 10 - 17:10

A sport és az önbecsülés fontosságáról beszélt Orbán Viktor a Diósgyőri Vasgyárak Testgyakorló Köre (DVTK) új edzőközpontjának átadásán Miskolcon, a diósgyőri labdarúgóstadion szomszédságában megépült edzőközpont átadásán vasárnap.

Elbúcsúztatta az évet a Puskás Akadémia

Feltöltve: 2015, december 19 - 14:08

A hagyományoknak megfelelően tanár-diák futballmérkőzéssel, majd ünnepélyes gálaesttel zárta az évet a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia. Az évzáró végén átadták a Pancho Arénában kialakított Makovecz-kerengőt, amelyben Makovecz Imre Kossuth-díjas építésznek az arénáról készített tervei láthatóak, emléket állítva ezzel az építőművésznek és csodálatra méltó munkásságának.

Pelé gratulált Orbán Viktornak a Puskás Akadémiához

Feltöltve: 2015, november 22 - 11:43

Pelé, a brazilok legendás labdarúgója reméli, hogy a Puskás Akadémia sok tehetséggel gazdagítja a magyar labdarúgást.

Reagált az UEFA: nem lesz halasztás, gyászszünettel kezdődnek a meccsek

Feltöltve: 2015, november 14 - 14:49

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közleményben reagált a péntek este Párizsban történt terrortámadásokra. A szervezet minden elkövetkezendő mérkőzésre gyászszünetet rendelt el, a játékosok pedig fekete karszalagot viselnek majd a találkozókon. A halasztásról szóló híreket az UEFA nem erősítette meg, így gyakorlatilag biztosra vehető, hogy megrendezésre kerülnek az Eb-pótselejtezők, így a magyar-norvég is.

Magyar-norvég: Az UEFA döntésére várunk - folyik az egyeztetés

Feltöltve: 2015, november 14 - 13:02

Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozata szerint az UEFA döntésétől függ, hogyan kerül megrendezésre a Magyarország-Norvégia pótselejtező vasárnap. Az egyeztetések már megkezdődtek, az MLSZ és a Belügyminisztérium bevonásával. Az UEFA azóta közleményt adott ki, amely alapján minden bizonnyal megrendezésre kerül a találkozó.

Orbán Viktor streamen nézte a norvég-magyart - a nap fotója

Feltöltve: 2015, november 13 - 12:58

Orbán Viktor miniszterelnök a vallettai európai uniós csúcson tartózkodik, így nem tudta a helyszínen követni a norvég-magyar pótselejtezőt. Más megoldást talált Máltán - derült ki Facebook-oldalának fotójáról.

Matyi Dezső kifakadt: "Nehéz lesz elszámolni a lelkiismeretükkel" - hétfőn teríti a kártyákat

Feltöltve: 2015, május 29 - 22:15

A PMFC-Matias tulajdonosa, Matyi Dezső nyilatkozott az MTVA-nak, ahol az MLSZ döntését (miszerint nem kaptak NB I-es licencet), illetve a szövetség elöljáróit is kritizálta. A tulajdonos a miniszterelnöknek is címzett egy mondatot.

A polgármester szerint erős marad a Vidi - Orbán Viktor fontos bejelentést tett

Feltöltve: 2015, május 26 - 14:52

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere szerint a város "biztosítja az infrastrukturális kereteket" a bajnok Videoton labdarúgócsapatának, ugyanakkor a szakmai munkába nem szólnak bele a Bajnokok Ligájában induló klubnál.

Orbán: Csányi programja radikálisabb, mint az 5 évvel ezelőtti

Feltöltve: 2015, április 6 - 20:44

Orbán Viktor szerint fontos feladat, hogy az akadémiák által kinevelt fiatal futballisták a jövőben több szerepet kapjanak az élvonalbeli csapatokban. A miniszterelnök így üdvözölte azokat a programpontokat, amelyeket Csányi Sándor vázolt fel az MLSZ közgyűlésén.

Orbán: "Az akadémiák létezése normális körülmények között szükségtelen lenne"

Feltöltve: 2015, március 26 - 22:03

Orbán Viktor szerint a labdarúgó-akadémiák révén elkezdődött a magyar felnőtt futballnál jobb színvonalú utánpótlás-nevelés és jó esély kínálkozik a világ élvonalához való felzárkózásra.

Orbán az MLSZ új német sportigazgatójával nézett meccset - fotó

Feltöltve: 2015, március 21 - 17:12

Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója az MLSZ új német sportigazgatója, Bernd Storck valamint a szövetség alelnöke, Berzi Sándor társaságában nézte meg a felcsútiak Videoton elleni bajnokiját (0-0).

Orbán Viktor: "Számíthat rám a Vasas-család"

Feltöltve: 2015, március 3 - 17:03

"Ahogyan korábban, továbbra is számíthatnak rám a Vasas-családot érintő kérdésekben. Hamarosan tárgyalni fogok Markovits Lászlóval, a Vasas SC elnökével az aktuális ügyekről" - írta kedden Orbán Viktor miniszterelnök a Vasas Szurkolói Klub elnökének küldött válaszlevelében, amelyről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője adott tájékoztatást az MTI-nek.

Levélben válaszoltak Orbán Viktornak a Vasas szurkolói

Feltöltve: 2015, március 3 - 11:47

Válaszoltak a Vasas szurkolói Orbán Viktornak, aki megemlítette egy napokban megjelent interjúban, hogy a Puskás Akadémia angyalföldiek elleni összecsapásain rendszeresen ordenáré módon küldik el melegebb éghajlatra. A piros-kékek hívei családbarát közegre törekszenek és szeretettel várják a miniszterelnököt a meccsekre.

Orbán: Magyar vb-stadion épülhet Oroszországban

Feltöltve: 2015, február 19 - 11:38

Az Orbán Viktor-Vlagyimir Putyin magyar-orosz találkozón arról is tárgyaltak a felek, hogy egy magyar beruházó építheti fel a 2018-as oroszországi futball-vb egyik stadionját – erről egy háttérbeszélgetésen beszélt a miniszterelnök a Világgazdaság cikke szerint.

Orbán levele: Buzánszky mindenkinek példát mutatott

Feltöltve: 2015, január 15 - 23:28

Buzánszky Jenő kitartásával, alázatával, őszinteségével és hazaszeretetével mindannyiunk számára példát mutatott - írta Orbán Viktor miniszterelnök az elhunyt legendás futballista családjának címzett levelében. A levelet a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján hozták nyilvánosságra.

Orbán: "Az átvilágítás után változtattunk a Puskás Akadémia működésén"

Feltöltve: 2014, december 31 - 09:50

Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója karácsonyi köszöntőjében kitért a Double Pass által elvégzett átvilágításra is. Mint mondta, vannak olyan megállapítások, amivel nem értenek egyet, de bőven vannak olyan pontok, amiben igazat adnak a szakértőknek.

Ezt üzente Orbán Viktor Dárdainak

Feltöltve: 2014, december 10 - 10:40

Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán, röviden üzent Dárdai Pálnak, miután kiderült, hogy a Berlinben élő és dolgozó tréner újabb egy évig, az Eb-selejtezők végéig marad a magyar válogatott kispadján.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel