Mosonmagyaróvár

NB III: Újabb bajnoki cím a Fradinak, itt vannak a feljutók - eredmények, tabellák

Feltöltve: 2016, június 6 - 08:36

Véget értek vasárnap az NB III három csoportjának küzdelmei is.

NB III: Fradi-veréssel jutott fel egy csapat, 3000 szurkoló Diósgyőrben, 10 gólos meccs - eredmények

Feltöltve: 2016, május 15 - 20:20

Újabb feljutó kilétére derült fény az NB III-ban, a Mosonmagyaróvár az FTC listavezető második csapatának 1-0-s legyőzésével biztosította helyét a másodosztályban nyugaton. Presztízsmeccsen, mintegy 3000 szurkolót előtt győzött a DVTK II csapatának otthonában a Nyíregyháza, így nagy lépést tett a keleti bajnoki cím felé. Az RKSK győzött a nap leggólgazdagabb meccsén, Király Botond triplájával verte a Loki második csapatát 8-2-re. Újpesten elmaradt a meccs. A 31. forduló vasárnapi eredményei, tabellák.

Videó: Szenzációs gólt lőtt a félpályáról a volt NB I-es csatár

Feltöltve: 2016, február 16 - 14:21

Remekül sikerült Magasföldi József bemutatkozása a Mosonmagyaróvár csapatában. A volt NB I-es támadó egyrészt triplázott, másrészt az egyik gólját pont a félpályáról szerezte. Az óváriak 6–2-re győzték le a Puskás Akadémia második csapatát. Nézd meg a gólt a Mosonmagyaróvári városi TV felvételén.

Az NB III-ban tér vissza a rasszizmus miatt eltiltott edző

Feltöltve: 2015, június 9 - 17:43

Megvált az NB III Nyugati csoportjában szereplő Futura Mosonmagyaróvár Tiba Zoltán edzőtől. A helyét Vágó Attila veszi át, akit tavaly rasszizmus miatt egy évre eltiltott az MLSZ.

Játékosokat keres az NB II-be igyekvő csapat - jelentkezz

Feltöltve: 2013, július 13 - 11:57

Ambiciózus csapat, stabil NB III-as tagság, majd feljutás az NB II-be - ezek a biztos háttérrel rendelkező MTE 1904 Mosonmagyaróvár rövidtávú tervei. A vezetés Pro licences edző gondjaira bízta a határszéli együttest és várja azon sikerre éhes fiatalok jelentkezését, akik az NB I-be vagy akár külföldre vezető úton jó állomásnak tartanák a csapatot. (x)

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel