Ante Cacic

Eb 2016: Kihisztizte magát a Liverpool-játékos a válogatottból

Feltöltve: 2016, május 16 - 13:23

Komoly játékerőt képviselő, 27 fős keretet nevezett meg egyelőre előzetes Eb-névsorként Ante Čačić, Horvátország szövetségi kapitánya, aki az előzmények alapján nem meglepő módon elfelejtette meghívni az EL-döntős Liverpool védelmének oszlopát, Dejan Lovrent.

Megfenyegette a kapitányt a Budapesten besértődő Liverpool-játékos

Feltöltve: 2016, április 11 - 08:43

Egyfajta ultimátumot adott Dejan Lovren, a Liverpool védője a horvát szövetségi kapitánynak, Ante Cacicnak, mondván vagy kezdőjátékosnak viszi ki az Európa-bajnokságra, vagy ne is számítson rá a keretben. A két fél még a budapesti felkészülési meccsen veszett össze.

Berágtak a Real Madridnál a magyar-horvát meccs miatt

Feltöltve: 2016, március 28 - 11:39

Spanyol lapértesülések szerint meglehetősen értetlenül fogadták a Real Madridnál, hogy miért kellett 90 percet játszania Luka Modricnak szombaton, a horvát válogatott budapesti mérkőzésén (1-1), mindössze egy héttel a Barcelona elleni El Clásicót megelőzően.

Nehéz meccsre számítanak a horvátok: "Eufórikus hangulatban van a magyar közönség"

Feltöltve: 2016, március 26 - 12:59

A horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ante Cacic és a védője, Domagoj Vida is tisztelettel beszélt a magyar csapatról és a hazai közönségről, azonban mindketten kijelentették: győzni szeretnének a szombati, budapesti barátságos mérkőzésen.

"Most megyünk és megverjük a magyarokat is" - újabb kulcsember eshet ki a horvátoknál

Feltöltve: 2016, március 24 - 10:16

Csapata játékával elégedett volt összességében Ante Cacic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya az Izrael elleni felkészülési találkozót (2-0) követően, amiatt viszont aggódott a magyar válogatott szombati ellenfelének trénere, hogy csapatkapitányát, Darijo Srnát már a szünet előtt le kellett cserélni egy kőkemény jelenetet követően. Cacic figyelmeztette is játékosait és a közvéleményt a sima sikert értékelve, hogy a magyar csapat a szerdainál erősebb rivális lesz. Egyik futballistája ennél optimistább és magabiztosabb volt jóval.

A horvát kapitány: "Magyarország ebben fényévekkel előttünk jár"

Feltöltve: 2016, március 22 - 11:39

Megfelelő minőségű ellenfeleknek tartja a magyar és az izraeli válogatottat is Horvátország szövetségi kapitánya, Ante Cacic, sőt, a szakember szerint a magyar labdarúgás egy dologban fényévekkel jár a horvát előtt. Cacic az Európa-bajnokságig nem kísérleteik, ezúttal sem hívott be újoncot a keretbe, és az is kiderült, milyen mezben játszik majd ellenünk Európa egyik legerősebb csapata.

Nagyra tartja a magyar válogatottat a horvátok kapitánya

Feltöltve: 2016, március 17 - 19:01

Ante Čačić, a horvát válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzés kapcsán az mlsz.hu-nak elmondta: igazi értékmérő lesz csapata számára a március 26-i találkozó.

Megvan a horvátok új szövetségi kapitánya

Feltöltve: 2015, szeptember 23 - 07:30

A Lokomotiva Zagrebet irányító Ante Cacicot nevezték ki a horvát labdarúgó-válogatott élére.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel