Mészáros Ferenc

Pintért és Egervárit is kapcsolatba hozták a pécsi kispaddal

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:54

Egy sor szakembert kapcsolatba hozott a Véber György menesztése után megüresedett pécsi kispaddal a bama.hu megyei portál, köztük ott van Pintér Attila és Egervári Sándor, de a Haladástól nemrégiben elküldött Artner Tamás is. A pecsiujsag.hu honlapunkhoz hasonlóan úgy tudja, hogy Prukner László neve is benne van a kalapban, sőt a portál úgy fogalmaz, hogy ő az elsőszámú jelölt.

A magyar foci nem lenne jobb egy bukaresti bravúrtól sem - Véber

Feltöltve: 2014, október 11 - 14:28

Véber György, a PMFC vezetőedzője győzelemmel nem kalkulál Bukarestben, de abban azért bízik, hogy a válogatott egy pontot el tud hozni onnan. Hozzátette, attól sem lesz jobb a futballunk, ha akár nagy bravúrt érünk el. Mészáros Ferenc és Márton Gábor egyaránt óvatosan bizakodó.

Bundaügy: Az Eger edzőjének már tavasszal sok minden gyanús volt

Feltöltve: 2013, július 18 - 16:56

Mészáros Ferenc, az Eger volt mestere elismerte, többször észlelt gyanús eseteket tavaszi edzősködése alatt a Heves megyei csapatnál, amelyek a bundabotrány legújabb fejleményei után új értelmet nyertek. A szakember külön le is ült néhány légióssal és figyelmeztette őket, a pénztelenség ellenére ne adják be a derekukat, és azt is megemlítette, volt olyan labdarúgó, akit hasonló okok miatt elküldtek.

"Ilyet életemben nem láttam" - Mészáros dicsérte a volt egri tulajdonost

Feltöltve: 2013, május 31 - 14:42

Az Eger távozó vezetőedzője, Mészáros Ferenc még sosem tapasztalt olyan állapotokat a magyar futballban, mint tette azt korábbi állomáshelyén. A szakember elmondta, jó véleménnyel van John Marshal korábbi tulajdonosról, de valami nem működött az angol üzletember, illetve a klub másik tulajdonosa között. A szakvezető beszélt arról is, miért távozik a klubtól.

Eger: Pozitív fejlemények - Mészárossal is egyeztetett az új tulajdonos

Feltöltve: 2013, május 24 - 22:24

Egerben biztatóan alakulnak a tárgyalások az új tulajdonossal, a csapat jelen állás szerint biztosan befejezi a bajnokságot, fejlemények vannak a tartozások kiegyenlítésének kérdésében is. Hétvégén Vojtekovszki Csaba irányít, Mészáros Ferenccel még egyeztetnek.

Felmondott az Eger edzője - a csapat kiállhat a Honvéd ellen is

Feltöltve: 2013, május 23 - 17:40

Mészáros Ferenc, az egriek korábbi (?) vezetőedzője a csakfoci.hu-nak elmondta, hogy szombaton a hevesiek pályára lépnek a Honvéd otthonában, de az szinte biztosra vehető, hogy nem ő ül majd a csapat kispadján, mivel felmondott. Egyelőre nincs új tulajdonos és NB II-es licenc sem az OTP Bank Ligából kiesett alakulatnál.

Az eltűnt Mészáros újra bizakodó - akár maradhat is Egerben

Feltöltve: 2013, május 19 - 11:56

A szombati Eger-Újpest találkozón nem ült a kispadon Mészáros Ferenc, a nagyon nehéz helyzetben levő egriek vezetőedzője. Ez akár annak a jele is lehetne, hogy Mészáros feladta az egri szélmalomharcot, ám a szakember még mindig bizakodva tekint a jövőbe. Mészáros Ferenc kedden találkozik az Eger új, titokzatos tulajdonos-jelöltjével.

NB I: "Az edzők rettentően szégyellik magukat, reméljük, a csapat is" - értékelések

Feltöltve: 2013, május 11 - 21:19

Lőrincz Emil, a Pécs mestere szégyelli magát csapata Haladás ellen mutatott játéka miatt és reméli, ezzel a játékosok is így vannak. A másik oldalon Artner Tamás kalapot emelt 22 éves átlagéletkorú együttese előtt. Mészáros Ferenc szerint az Eger két hónapja is reménytelen volt, a pápai Kovács László amondó, nem szabad üvöltözni a futballistákkal, Horváth Ferenc pedig azzal viccelődött, ők sosem kapnak ki, maximum túl rövid egy meccs. Horváth Károly a férfiasságot hiányolta, Marco Rossi az utolsó tíz perc miatt azért bosszankodott az Újpest legyőzése után, Marc Leliévre pedig az egyéni hibákban látta a fiaskó okát.

Szivics 0-3-nál is dicsért; Pintér: Hibák és más körülmények is voltak - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 26 - 22:14

Tomiszlav Szivics, az MVM Paks vezetőedzője 0-3-as állásnál is dicsérte csapatát, mert meg volt elégedve együttese játékával. Szivics elmondta, miért cserélt már a 21. percben – egyébként a tréner mindhárom cseréje gólt szerzett. Pintér Attila is elégedett volt a mutatott játékkal, ugyanakkor a szakember szerint nem követhetnek el olyan hibákat, mint a gólok előtt, példaként azt is megemlítette, hogy nem blokkolták a lövő játékost, illetve nem csináltak időben taktikai faultokat. Pintér Attila hozzátette, voltak más körülmények is, amelyeket nem kívánt részletezni.

"Ez már kemény helyzet" - egy meccset még biztosan vállal az Eger

Feltöltve: 2013, április 25 - 18:36

Mészáros Ferenc vezetőedző a csakfoci.hu megkeresésére úgy fogalmazott, hogy valóban kemény helyzetben van a klub Egerben, és hetek óta felmerül a kérdés, vajon lesz-e meccs azon a hétvégén, de hozzátette, tudomása szerint az önkormányzat segítségének köszönhetően Kecskeméten még pályára lépnek a hétvégén a bajnokságban. Mindeközben a városi önkormányzat képviselője bejelentette, nem utalják át a klubnak, a korábban az egyesület számára támogatásként megítélt összeget.

Rossi a sárga laposokra játszott, a Vidi ellen a maximum is kevés volt - így látták az edzők

Feltöltve: 2013, április 20 - 22:42

Marco Rossi a sok sárga lapot összeszedett kecskeméti védelem ellen próbált taktikát váltani a meccs közben, Horváth Ferenc viszont játékosai démonjait űzné el. A Győri ETO pápai 1-1-es döntetlenje után Pintér Attila úgy vélekedett, hogy a futball visszaadja, mit néha elvesz, most ők jártak rosszul a 90. percben kapott góllal. Zsivóczky Gyulának tetszett, hogy együttese sokat tett a győzelemért, José Gomes nem elégedett a Vidi helyzetkihasználásával, Tomiszlav Szivics pedig arról beszélt, bár mindenki a maximumot adta, a Videoton ellen ez sem volt elég.

Moniz 9 védőt vár, a Haladásnak csak a győzelem jó az MTK-pályán - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, április 13 - 10:09

A Ferencváros-Siófok találkozó előtt Ricardo Moniz arra számít, hogy a vendég Siófokiak megszállják saját tizenhatosukat a Puskás Ferenc Stadionban, amely helyszín Horváth Károly szerint mindkét csapatot feldobja majd. Kondás Elemér óva intett a "lesajnált" Eger lebecsülésétől, míg Artner Tamás egyértelműsítette, csak a győzelem elfogadható az MTK otthonában a számukra.

Eger: Hosszasan beszélgetett az edző és a tulajdonos

Feltöltve: 2013, április 11 - 19:25

Bár 2-0-ra is vezetett az Eger az MVM Paks ellen, végül 2-2-re végződött a találkozó. Mészáros Ferenc, az egriek vezetőedzője elmondta, a meccs után hosszabban beszélt John Marshall tulajdonossal, ami alapján pozitívan tekint a jövőbe.

Szivics: "A meccsről nem lehet úgy beszélni, mint futballról" - értékelések

Feltöltve: 2013, április 10 - 10:52

A Paks ellen elért döntetlen (2-2) után Mészáros Ferenc elmondta, nem látta még ilyen jól játszani együttesét, amely egy őszi formában lévő Németh Norberttel megnyerhette volna a mérkőzést. A tréner azt is kiemelte, John Marshall a támogatásáról biztosította őt. Tomiszlav Szivics szerint gyenge találkozón vannak túl, de a körülmények ismeretében örülniük kell az egy pontnak is.

Eger: Mészáros úttörő gólok miatt egy játékost kirakott a keretből

Feltöltve: 2013, április 9 - 12:22

Egerben személyi következményei is lettek az MTK ellen 3-0-ra elveszített bajnoki mérkőzésnek. Mészáros Ferenc vezetőedző ugyanis kirakta a keretből Szavo Rakovicsot, a csapat szerb védőjét, aki télen igazolt Diósgyőrből az újonchoz.

Hegedűsnek reggelig sem rúgtak volna gólt, a világ egyetlen bírója, aki füllel vezet - edzőik

Feltöltve: 2013, március 30 - 23:58

Az OTP Bank Liga szombati találkozói után Marco Rossi az MTK megsérült kapusát, Hegedűs Lajost dicsérte, akinek eszén nem tudtak túljárni, Garami József csak a győzelemmel volt elégedett, a játékkal nem. Kecskeméten a "világ egyetlen bírója" volt a pályán, aki "füllel vezeti a meccset", míg Mészáros Ferenc szerint elképesztő volt, amit néhány játékosa megengedett magának a Fradi ellen.

Moniz: "Leonardo még csak 60 százalékos" - a Fradi edzője kritizált is

Feltöltve: 2013, március 23 - 22:04

Ricardo Moniz, a Ligakupa döntőjébe jutott Ferencváros vezetőedzője nem volt elégedett csapata játékával az Eger ellen 1-0-ra megnyert visszavágón, a holland elsősorban a tizenhatos környékén hiányolta a kreativitást. A tréner úgy fogalmazott, a helyenként megvillanó Leonardo 60 százalékos állapotban van. Mészáros Ferenc a második félidőre emlékszik vissza szívesebben, és leszögezte, a gárda folyamatosan fejlődik.

Ad hoc igazolásokkal is megcsinálná a "lehetetlent" az Eger

Feltöltve: 2013, március 14 - 09:58

Az Eger szakmai igazgatója, Mészáros Ferenc a Digi Sport kamerái előtt elmondta, "ad hoc" igazolásokkal is fegyelmezett játékra törekedne, és megpróbálná kiharcolni az NB I-es tagság megőrzését, de ez biztosan nem lesz egyszerű. A tréner csak remélni tudja, hogy tavasszal hazaköltözhetnek Vácról.

Eger: Mészáros másfél évre írt alá - később új posztot kaphat

Feltöltve: 2013, március 9 - 15:46

Miután megegyezett az Eger a leváltott Simon Antallal, elhárultak az akadályok Mészáros Ferenc hivatalos kinevezése elől, aki másfél esztendőre szerződött a csapathoz.

Szentes ígéri, megcsinálják, amit kell - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2013, március 9 - 10:54

Az OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati találkozói előtt Szentes Lázár figyelemreméltó ellenfélnek nevezte a hozzájuk látogató Haladást, ugyanakkor a szakember megígérte, megcsinálják, amit kell. A túloldalon Artner Tamás hazai nyomásra számít, ennek ellenére három pontot remél. Garami József a csatároktól vár javulást, míg az Eger kispadján debütáló Mészáros Ferenc azt hangsúlyozta, hogy több játékosától extrára lesz szükség a Videoton ellen.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel