Jámbor János

Vasas: "Már a bennmaradást követő első napon megkaptuk a figyelmeztetést"

Feltöltve: 2016, május 2 - 16:49

Jámbor János angyalföldi főtámogató a Vasas hivatalos honlapján értékelte csapata bravúros körülmények között kiharcolt bennmaradását az NB I-ben. Mint elmondta, a klub és annak vezetésének öröme nem felhőtlen amiatt, ahogyan a piros-kékek teljesítményét "kívülről" értékelték, a jövőt tekintve viszont optimisták és bíznak abban, hogy a sok fiatal játékossal a keretükben jövőre már eredményesebben szerepelnek és már korábban bebiztosítják a bennmaradást.

Vasas: Jámbort tulajdonossá tennék - 1 milliárdot kaphatnak stadionrekonstrukcióra

Feltöltve: 2014, április 16 - 21:19

A tervek szerint kéthavonta tartanak szurkolói ankétot a jövőben a Vasasnál, a legutóbbi alkalmon a felnőtt labdarúgás, ezen belül Jámbor János szerepvállalása, valamint a stadionkérdés volt a két fő téma. Az alábbiakban az eseményről tudósító vasassc.hu beszámolójából idézünk.

Vasas: Közös közleményt adott ki Jámbor és Markovits

Feltöltve: 2014, március 19 - 22:23

A közelmúltbeli nyilatkozatok kapcsán közös közleményt adott ki Markovits László, a Vasas elnöke, illetve a futballcsapat főtámogatója, Jámbor János. Íme, a Vasas honlapján megjelent közlemény teljes szövege, amelyet változtatás nélkül közlünk.

Jámbor segíthet a szakadék szélén álló Egernek

Feltöltve: 2014, február 13 - 11:37

Egy egri szurkolói portál szerint felmerült a lehetősége annak, hogy Jámbor János "visszatérjen" Egerbe, legalábbis mutatkozik arra egy elvi esély, hogy az üzletember - aki támogatóként nemrég tért vissza a Vasashoz - a nehéz helyzetben lévő és várhatóan az NB III tavaszi idényét vállalni képtelen hevesi klubot, mint az angyalföldiek fiókcsapatát segítse a nyártól.

Vasas: Jámbor januártól újra kiemelt szerepet vállal - elnöki bejelentés

Feltöltve: 2013, december 12 - 22:49

A Vasas elnöke, Markovits László bejelentette, hogy Jámbor János újra szerepet vállal az angyalföldi klubnál.

Megint Jámbor lehet a Vasas tulajdonosa - 250-300 millió a "beugró"

Feltöltve: 2013, december 6 - 09:51

A német többségi tulajdonos, Michael Budzinski kiszállásával újra nehéz helyzetbe kerülhetne a Vasas, de a jelek szerint akár napokon belül új és biztonságos hátteret tudnak kialakítani Angyalföldön, többek között a korábbi mecénás, Jámbor János visszatérésével. A legutóbb Egerben szerepet vállalt üzletembernek és társainak az NB II-ben 250-300 milliós büdzsével kell számolniuk, de mint azt Markovits László, a Vasas SC elnöke elmondta, az NB I-ben ennél magasabb költségvetéssel kell kalkulálni. Jámbor öt év után térhet vissza a Fáy utcába.

Ismert futballbefektetővel tárgyalt az MTK

Feltöltve: 2013, október 8 - 16:41

A csakfoci.hu információi szerint magyar befektetővel tárgyalt az utóbbi időszakban az MTK: felmerült annak a lehetősége, hogy Jámbor János szerepet vállaljon a kék-fehéreknél. Mint ismert, az MTK már nyáron is befektetőt keresett, míg a korábban a Vasasnál és Egerben is megfordult üzletember nem titkolta, elképzelhető, hogy szerepet vállalna még a magyar futballban. Hiába volt azonban mindkét fél részéről szándék a közös munkára, nem született megállapodás. Jámbor bizalmasa, Vancsa Miklós szerint az üzletember "egészséges irigykedéssel" tekint olyan klubokra, amelyek az Egerrel ellentétben segítséget kaptak, ez pedig nem feltétlenül erősíti a visszatérési szándékát a hazai labdarúgásba.

Vasas: Nemet mondtak Jámbor visszatérésére a németek

Feltöltve: 2013, június 20 - 19:00

Markovits László, a labdarúgó-csapatot működtető gazdasági társaságban kisebbségi tulajdonos Vasas SC elnöke elmondta, kezdeményezte Jámbor János visszatérését a Fáy utcába, a német befektetők ugyanakkor nemet mondtak arra.

Megerősítették: Jámbor tisztességből a szezon végéig marad Egerben

Feltöltve: 2013, február 6 - 19:19

Takarékossági programmal, emberségből és a tisztesség miatt még marad Jámbor János főtámogató az Egri FC-nél, számol be a klub hivatalos honlapja, megerősítve a csakfoci.hu két nappal ezelőtti hírét.

Jámbor kivonulhat Egerből - presztízsből végigcsinálja a tavaszt

Feltöltve: 2013, február 4 - 19:19

A csakfoci.hu információi szerint Jámbor János kedden fontost döntést közöl a környezetével az egri futball jövőjének ügyében: az üzletember a folytatásban nem kívánja kiemelten támogatni az egri klubot, ez pedig gyakorlatilag megpecsételheti az újonc bentmaradási reményeit. Úgy tudjuk, Jámbor nem hagyja cserben az egri klubot, a tavaszt még végigcsinálja az együttessel, de nyártól átadja az egyesület finanszírozását másnak. Jámbor döntését egyetlen dolog változtathatja meg, ha a világítás kiépítésének elkezdéséhez szükséges előleg folyósításra kerülne az építtető céghez, de erre már csak egészen minimális esély van. A szükséges összeg átutalására már csak egyetlen nap áll rendelkezésre.

Eger: Jámborban már felmerült, hogy ne adjon több pénzt

Feltöltve: 2013, január 17 - 21:04

Sok múlik a világítás kiépítésén Egerben. Nem csak a csapat bentmaradása szempontjából lehet kulcskérdés a stadion fejlesztése, olyan hangok is akadnak, hogy Jámbor János főtámogatót is elbizonytalaníthatja a patthelyzet a jövőbeli szponzorációt illetően. A klub honlapján az üzletember úgy nyilatkozott, rengeteg probléma merül fel nap mint nap az egri labdarúgás terén, nem csak a világítással kapcsolatban, és az is megfordult a fejében az elmúlt hónapokban, hogy visszalép a támogatói szereptől, ami végzetes lenne az EFC-re nézve. Ugyanakkor Eger városa 1 milliárd forintot kaphat hamarosan a létesítmények fejlesztésére.

A Diósgyőr útjára lépett az Eger

Feltöltve: 2012, május 31 - 18:36

26 év után jutott fel újra az NB I-be az Eger a hétvégi bajnoki forduló során. A klub óriási sikerében egy páratlan menetelésnek is óriási szerepe volt, ezzel a teljesítménnyel pedig az Egri FC például a Diósgyőr és a Pápa útjára lépett. Az elmúlt évek újoncait összeköti ugyanis az a jelenség, hogy mindhárman úgy kerültek fel, hogy ősszel még tetemes hátrányuk volt, olykor még a dobogó elérése is kockázatosnak tűnt, a tavasz végére azonban olyan sorozatot tudtak felmutatni, ami egészen ritka a labdarúgásban.

NB II: Egy esélyes elárulta, vállalják az NB I-et

Feltöltve: 2012, május 3 - 21:14

Az Eger NB II-es együttesét támogató Jámbor János egyértelműsítette, hogy feljutás esetén vállalnák az élvonalat. A sportvezető a Vasas-csatorna elnevezésű blognak nyilatkozott, ahol a Vasasról is beszélt.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel