Pisont István

Újra van Pisont a Honvédban

Feltöltve: 2016, január 28 - 15:17

Pisont Patrikkal, Pisont István 16 éves fiával hároméves szerződést kötött a Honvéd.

Magyar trió veszi át a Diósgyőr szakmai munkáját

Feltöltve: 2015, december 14 - 12:47

A csakfoci.hu információi szerint egy hazai edzőtrió veheti át a menesztett Bekő Balázs helyett a DVTK csapatának szakmai irányítását. A volt szövetségi kapitány, Egervári Sándor mellett egy korábbi válogatott labdarúgó, Pisont István és egy diósgyőri ikon, a kispadon tavasszal már dolgozó Vitelki Zoltán felelhet majd a játékosok felkészítéséért.

Pisont betiltotta a tetkót és a fülbevalót - és beszólt Storcknak

Feltöltve: 2015, július 14 - 16:38

"Bernd Storck szerintem tegye össze a két kezét, és adjon hálát, hogy kimehetett a vébére. Jogosulatlanul járt Új-Zélandon, hiszen semmit nem tett azért, hogy a válogatott eljusson oda" - mondta Pisont István egy interjúban. A korábbi kispesti kedvenc szerint a német szakember eddigi mérlegére nem lehet büszke. Pisont, aki a Deák Bamba Akadémia vezetője lett, elmondta, hogy nála tilos lesz a tetoválás, a fülbevaló és az extrém hajviselet is.

Megvan Pisont új csapata

Feltöltve: 2015, július 12 - 11:56

Pisont István lett a SZAC új szakmai igazgatója, az egyesületet átkeresztelték 1908 SZAC Budapestre és akár hat új pályát is “ajándékozhatnak” a kék-feketék a kerületnek.

Pisont távozik az MLSZ-től - hivatalos

Feltöltve: 2015, április 2 - 17:41

Honlapunk számolt be elsőként arról, hogy a múlt heti, Norvégia elleni felkészülési mérkőzés után Pisont István jelezte a játékosoknak, hogy nem kívánja folytatni a közös munkát, de más feladatot akár vállalna a szövetségnél. Az MLSZ most közleményben tudatta, hogy a szakember egyeztetett Bernd Storck sportigazgatóval, megerősítette elhatározását, és távozik.

Pisont a példátlan lépése után kifakadt: "Csak bambulnak és nem tudnak harcolni a játékosok"

Feltöltve: 2015, március 27 - 19:42

Pisont István kifakadt az U18-as válogatott norvégok elleni veresége után: a szövetségi edző úgy érzi, teljesen fölöslegesen dolgozik a csapattal, mert nem látja viszont a pályán az edzéseken gyakoroltakat. Bár szerinte fejlődött az olaszok elleni 0-6 óta a korosztályos gárda, már sokkal előrébb kellene tartania, és már közölte is a játékosokkal is, hogy nem szeretne tovább ezzel a korosztállyal dolgozni, ugyanakkor maradna az MLSZ kötelékében.

Pisont lemondott: újabb korosztályos válogatott edzője távozik

Feltöltve: 2015, március 26 - 18:34

A csakfoci.hu információi szerint lemondott posztjáról Pisont István, a magyar U18-as válogatott szövetségi edzője a Norvégia ellen 3-1-re elveszített felkészülési mérkőzés után. Egyelőre az MLSZ még nem közölte a hírt, de megkeresésünkre a tréner megerősítette, hogy megtette bejelentését a csapat előtt, ugyanakkor jelezte, hogy feletteseivel még nem egyeztetett. Úgy tűnik tehát, hogy Mihalecz István után újabb, korosztályos csapatot irányító szakember távozik pozíciójából.

U18: Komikus baki és a Fradi-csatár gólja - döntetlen Norvégiával

Feltöltve: 2015, március 24 - 22:41

2-2-s döntetlent játszott a magyar U18-as válogatott Üllőn, a Norvégia elleni, keddi felkészülési mérkőzésén. Pisont István csapata egy ritkán látható öngóllal és egy fiatal Fradi-csatár találatával végzett ikszre a fordulatos mérkőzésen.

MLSZ: Országjáráson a szövetségi edzők

Feltöltve: 2015, február 8 - 12:23

Az U16-os, U17-es és U18-as korosztályos válogatottak szövetségi edzői az elmúlt három hétben végigjárták az utánpótlásképző központokat.

U18-as válogatott: Vereség a Honvéd U21-től

Feltöltve: 2015, február 4 - 17:05

Az 1997-es születésű játékosokból álló U18-as válogatott is megkezdte idei munkáját, Pisont István szövetségi edző Telkibe hívott össze háromnapos összetartást. A Puskás Akadémia és a Ferencváros játékosai külföldi edzőtáborozás miatt nem vettek részt az első idei programon, helyükre olyan fiatalokat hívott meg a stáb, akik korábban nem voltak tagjai a korosztályos válogatottnak, de klubcsapataikban felhívták magukra a figyelmet.

Pisont: Így nincs semmi keresnivalónk az elitkörben

Feltöltve: 2014, november 15 - 17:12

Az U19-es válogatottat irányító Pisont István szerint nem érdemelt továbbjutást a magyar csapat a hazai rendezésű Eb-selejtezőkön, mivel aki olyan hibákat követ el, mint mi, annak semmi keresnivalója az elitkörben. A tréner ezzel együtt gratulált játékosainak és elsősorban a sok hiányzóban látta a kudarc okát.

U19: Benne ragadt az 1-0-ban a válogatott - Pisont

Feltöltve: 2014, november 11 - 00:03

Pisont István szövetségi edző szerint az átütőerő és a hatékonyság hiányzott a magyar U19-es válogatott játékából, ezért játszott végül 1-1-s döntetlent az Azerbajdzsán elleni, hétfői Eb-selejtezőjén.

U19: Furcsa ügy miatt hagyja ki az Eb-selejtezőt a válogatott meghatározó légiósa

Feltöltve: 2014, november 10 - 15:02

Minden bizonnyal egy furcsa félreértés miatt nem lehet ott a ma kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozaton az U19-es válogatott egyik legjobbja, Szántó Tamás. Pisont István szövetségi edző szerint a középpályás lemondta a válogatottságot, mondván, a klubjára akar koncentrálni, ugyanakkor a játékos édesapja szerint erről szó sincs.

Újra nyert Pisont csapata

Feltöltve: 2014, október 30 - 15:09

U18-as válogatottunk a keddi 2-1-es siker után csütörtökön 1-0-ra győzte le a macedón korosztályos együttest Telkiben.

Védőgólokkal nyert a magyar U18-as válogatott

Feltöltve: 2014, október 28 - 21:43

Sallai Roland két gólpasszával és két védőgóllal verte a magyar U18-as válogatott Telkiben 2-1-re a macedón korosztályos csapatot felkészülési mérkőzésen. A "visszavágó" csütörtökön lesz.

U19: Bronzéremért játszhat Pisont válogatottja

Feltöltve: 2014, szeptember 7 - 10:46

Gólnélküli döntetlenre végzett U19-es válogatottunk a belgák elleni mérkőzésen a szabadkai Vilotic-tornán, majd tizenegyesekkel bebiztosította második helyét a csoportban.

Háromból semmi: Újra kikapott az U18-as válogatott

Feltöltve: 2014, augusztus 23 - 17:50

3-0-ra kikapott Japántól az U18-as válogatott a csehországi Jezek-torna utolsó játéknapján, az ötödik helyért játszott mérkőzésen, így a hatcsapatos torna hatodik helyen végzett. Pisont István megbízott szövetségi edző szerint nem csak az eredmények számítanak.

Belefáradt az 1-0-s vezetésbe a magyar U18 - újabb vereség

Feltöltve: 2014, augusztus 21 - 09:58

Bár 1-0-ra még vezetett a félidőben, végül 3-1-s vereséget szenvedett a második játékrészre elfáradó magyar U18-as válogatott az Egyesült Államok csapatától, a csehországi Václav Ježek tornán. A csehek elleni 1-4 után ezúttal is egy erősebb csapat múlta felül a mieinket.

Régi angol focival rúgtak négyet a magyar U18-nak

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 21:28

4-1-re kikapott a magyar U18-as válogatott Csehországtól a Václav Ježek torna első napján rendezett mérkőzésen. Pisont István megbízott szövetségi edző szerint az ellenfél úgy játszott, mint régen az angolok.

U18: Klinsmann fia ellen is játszik majd Pisont csapata

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 17:48

A héten a hagyományos Václav Ježek U18-as tornán vesz részt a Pisont István vezette korosztályos csapat Csehországban.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel