fegyelmi

NB II: Nyolc edzőt is eltiltottak - "Klopp nálunk fél évet kapna"

Feltöltve: 2016, május 19 - 13:42

Hihetetlen eltiltás hullám söpört végig az NB II-ben az utolsó 3 hétben. A Fegyelmi Bizottság összesen 14 mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki az elmúlt három fordulót követően a kluboknál dolgozó szakembereknek, stábtagoknak. Mi történik az NB II-ben: bekeményített a fegyelmi bizottság vagy a kispadok viselik nehezen az izgalmakat? Az egyik érintett annyit mondott, hogy hasznos lenne a bajnoki hajrában a második vonalban is a tapasztaltabb játékvezetők bevetésére, míg egy másik szakember szerint Jürgen Kloppot nálunk fél évre tiltanák el.

Eltiltás: A volt Fradi-kapus Torghellét is lenyomta - Várhidi kifakadt

Feltöltve: 2016, május 13 - 14:51

Feltűnően súlyos eltiltást kapott Rigó Gábor, a Tatabánya kapusa, akit kapus létére tiltottak el a héten 7 meccsre. Mindez komoly gondokat okoz a klubnál, hiszen, mint azt Várhidi Péter elmondta, cserekapus nincs a keretben, és most abban bíznak, az utánpótlásból felhozott utód nem sérül meg, mert akkor mezőnyjátékos állhat a kapuba. A korábbi kapitány szerint katasztrófa, ami az NB III-at jellemzi, szerinte a tehetségek halálra vannak ítélve ebben a rendszerben.

A Váci utcától a hármas befutóig - Torghelle TOP-botrányai

Feltöltve: 2016, április 28 - 12:45

Torghelle Sándor rendkívül hosszú, hatmeccses eltiltást kapott kedden a Fegyelmi Bizottságtól. Ezzel egy hosszabb, kiállítás nélküli időszak ért véget a számára, a rutinos csatár az elmúlt időszakban sokkal higgadtabban viselkedett a pályán, mint azt korábban megszokták tőle - egészen eddig az esetig. Torghelle korábbi évei alatt összeszedett néhány, a mostanihoz hasonló piros lapot, karrierje eddig kiállításainak rendre komoly visszhangjai voltak. Felidéztük a legemlékezetesebb eseteket.

"Hat meccses eltiltást azok szoktak kapni, akik bírót akarnak verni"

Feltöltve: 2016, április 28 - 08:50

Ahogy arról szerdán beszámoltunk, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 6 meccsre tiltotta el a hétvégi fordulóban kiállított Laczkó Zsoltot és Torghelle Sándort. A Békéscsaba válogatott labdarúgója a döntés után a csakfoci.hu-nak elmondta, nagyot hibázott, vállalja a felelősséget, de azt várná, hogy a hibázó játékvezetőre nézve is legyen következménye egy-egy tévedésnek, ne csak a csapatokra vagy játékosokra nézve. A hatmeccses eltiltás sokkolta őt, ezért biztosan fellebbezni fog.

8 meccsre eltiltották a Vidi-Fradi kiállított játékosait - videó

Feltöltve: 2016, március 4 - 10:37

Pátkai Máté 4, Asmir Suljic és Florian Trinks pedig 2-2 mérkőzéses eltiltást kapott az MLSZ fegyelmi bizottságától a Videoton-FTC Magyar Kupa-negyeddöntőn kapott piros lapja miatt. Két meccset kell kihagynia a fehérváriak kapusedzőjének, Bíró Imrének is Kassai Viktorék megsértése miatt. Fizetnie is kell a sorozattól búcsúzó Nyíregyházának és a Vidinek.

Ugyanazért fizet az MLSZ-nek a Diósgyőr, az Újpest és a Vidi

Feltöltve: 2016, február 23 - 18:01

Szurkolói rigmusok, az ellenfél vagy épp az MLSZ szidalmazása - három csapatot, a Diósgyőrt, az Újpestet és a Videotont is 100-100 ezer forintra büntette kedden a szövetség fegyelmi bizottsága. Két magyar válogatott játékost tiltottak el.

Nincs kegyelem: Az Újpestnek a rangadón sem lesz edzője

Feltöltve: 2016, február 23 - 15:34

Az Újpest kedden tárgyalás tartását kérte a Magyar Labdarúgó Szövetségtől Nebojsa Vignjevic vezetőedző két mérkőzésre szóló eltiltása ügyében. A fegyelmi tanács tárgyalt és döntött, a szerb szakember eltiltása a DVSC elleni rangadón is érvényben lesz majd, így csak a lelátóról nézheti a tréner a szombati, Megyeri úti csatát.

Egy Fradi-szurkoló fizeti ki a Nagyecsed MLSZ-büntetését

Feltöltve: 2015, október 22 - 15:23

Egy ferencvárosi és egyben szatmári kötődésű vállalkozó vállalta, hogy kifizeti a Nagyecsed 50 ezer forintos büntetését, amelyet az MLSZ szabott ki rá az FTC elleni kupameccsen történtek miatt.

Feketelistán a Diósgyőr edzője: "Sorozatban" tiltja el az MLSZ

Feltöltve: 2015, október 16 - 12:41

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a DVTK Magyar Kupa-kiesése után egy meccsre eltiltotta a diósgyőriek vezetőedzőjét, Bekő Balázst. A tréner az elmúlt évek során különböző okok miatt több, NB III-as, illetve NB I-es mérkőzést is csak a lelátóról nézhetett végig, az utóbbi két szezont tekintve pedig immáron összesen öt élvonalbeli meccsre eltiltás áll a neve mellett, pedig a fiatal szakember nyáron arról beszélt, hogy a jövőben próbál odafigyelni rá, hogy higgadt maradjon.

A Lokit és a Vidit is százezrekre büntette az MLSZ

Feltöltve: 2015, augusztus 13 - 17:15

A DVSC 400, a Videoton 300 ezer forintos büntetést kapott az MLSZ fegyelmi bizottságának csütörtökön nyilvánosságra hozott határozatai alapján. Az indokok között az ellenfél csapatát és szurkolóit gyalázta becsmérlő, megbotránkoztató, valamint politikai tartalmú, más országot hátrányosan megkülönböztető és megbotránkoztató rigmusok szerepeltek. Az NB III-as ETO-nak és Nyíregyházának is fizetnie kell.

Félmilliós Újpest-büntetés: A Fradi és Románia szidalmazása miatt is fizetnek

Feltöltve: 2015, július 28 - 16:36

Bár "a fegyelmi határozatok terén a pozitív tendencia az új idényben is folytatódott" az MLSZ közleménye szerint, a 2. forduló egyetlen érintett mérkőzésén történtek miatt keményen megbüntetett egy csapatot a fegyelmi bizottság. Az Újpest szurkolói viselkedése, a Ferencváros, Románia, illetve az MTK-elnök, Deutsch Tamás szidalmazása miatt fizet félmilliót.

A Pécs félmilliót fizet az utolsó NB I-es meccse miatt - a Fradit is büntették

Feltöltve: 2015, június 2 - 19:40

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén 500 ezer forintra büntette meg a PMFC-t, amely a Nyíregyháza ellen játszotta utolsó NB I-es meccsét, a szövetség szerint több ponton is szabályt sértettek a csapatukat is "eltemető" baranyaiak. A Ferencváros a Videoton elleni kihágások miatt fizet, Bekő Balázs pedig nem ülhet le a következő szezon első meccsén a Diósgyőr kispadjára. Fegyelmi döntések.

Fegyelmi: Fizet a Fradi, az ETO, a Diósgyőr és a Szpari is

Feltöltve: 2015, május 27 - 19:13

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága mai ülésén az alábbi határozatokat hozta:

MLSZ: 400 ezres büntetés egy NB II-es rangadó után, a Fradi is fizet

Feltöltve: 2015, május 12 - 19:49

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a legnagyobb összegű pénzbüntetést a ZTE-Vasas NB II-es rangadó miatt szabta ki a csapatokra keddi ülésén, a hazaiak 250, az angyalföldik 150 ezret fizethetnek. A Ferencváros 100 ezret kell, hogy betegyen a szövetségi kasszába a Loki elleni találkozón történt szurkolói kihágások miatt. Fegyelmi döntések.

Sörrel locsolták le a partjelzőt az NB I-ben - ezért büntetett az MLSZ

Feltöltve: 2015, május 7 - 22:03

Kiderült, pontosan miért büntette meg az MLSZ 100 ezer forintra a PMFC csapatát a Ferencváros elleni bajnoki nyomán lelátói rendzavarások címén. Az egyik asszisztenst sörrel öntötték le a lelátóról, egy sörrel teli pohár illetve egy szotyis zacskó pedig a pálya szélén landolt.

A Fradit szurkolói, Rossit súgás miatt büntette meg az MLSZ

Feltöltve: 2015, május 5 - 17:28

100-100 ezer forintra büntette meg a Pécset és a Ferencvárost is az MLSZ fegyelmi bizottsága a két csapat vasárnapi bajnokiján történtek miatt. Ugyanennyit kell fizetnie Marco Rossinak, a Budapest Honvéd vezetőedzőjének, aki annak ellenére utasításokat adott játékosainak a Paks elleni találkozón, hogy az egy hete kiszabott eltiltását töltötte a lelátón. A keddi fegyelmi határozatok.

MLSZ: Fizet a Fradi és a bírót sértegető Bíró - Rossit eltiltották

Feltöltve: 2015, április 28 - 18:23

A Lombard Pápa tulajdonosa, Bíró Péter 300, a Ferencváros 200 ezer forintot kénytelen befizetni az MLSZ kasszájába, előbbi a játékvezető sértegetése miatt, utóbbi szurkolói kihágásai után. Marco Rossit, a Honvéd olasz edzőjét egy, a szolnoki Tóth Bencét négy meccsre eltiltotta a FEB. A keddi fegyelmi határozatok.

Fradi: Kitiltott szurkolók miatt fizetnek kevesebbet az MLSZ-nek

Feltöltve: 2015, április 21 - 19:11

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén 150 ezer forintra büntette meg a Ferencvárost szurkolói szombathelyi kihágásai miatt, ugyanakkor a derbi után kapott 200 ezres bírságát 100 ezerre csökkentette, miután az FTC azonosította és ki is tiltotta 1 évre petárdát dobáló drukkereit. Az NB II-ben a Siófok egyik játékosa ütésért 4, a csapat orvosa a bírók szidalmazásáért és köpésért 3 meccsre szóló eltiltást kapott. A keddi fegyelmi határozatok.

Fradi-Újpest: Dulakodásért kapott eltiltást Doll és Vignjevic segítője

Feltöltve: 2015, április 14 - 18:00

Szentes Lázár, a Haladás vezetőedzője, Sándor Tamás, a DVSC másodedzője, illetve Máté Csaba, az FTC, és Zoran Campara, az Újpest szakmai stábjának tagja is eltiltást kapott az MLSZ Fegyelmi Bizottságának keddi ülésén, utóbbi 2 meccsen pihenhet, az indoklás szerint azért, mert az ellenfél kispadjánál dulakodott Mátéval. Az Fradi a derbi miatt 200 ezer forintos büntetést is kapott. A Ferencvárost a múlt heti kupameccsen szidalmazó szolnoki drukkerek is kiváltottak egy 50 ezres csekket, a Vidi 100 ezret fizet. A szombathelyi Martinezt és Branescut a játékvezetői jelentés alapján meszelték el. Horváth Ferenc (SZTK) a bíróval szembeni viselkedéséért súlyos pénzbüntetést kapott. Egy futsalos "büd@s pesti cig@nyok" kifejezése 4 hónapot ért.

Köpés miatt tiltották el 3 meccsre a Honvéd legdrágább játékosát

Feltöltve: 2015, március 31 - 17:23

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága három nemzetközi felkészülési meccstől eltiltotta a Budapest Honvéd argentin játékosát, a Galatasaraytól kölcsönkapott Lucas Ontiverót, aki az indoklás szerint leköpte ellenfelét a Dunaszerdahely elleni edzőmeccsen. Fegyelmi határozatok.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel