George F. Hemingway

Hemingway: "A Fradi és a Vidi után a Puskásé a legjobb keret" - nem lesz prémium a felcsútiak legyőzéséért

Feltöltve: 2016, április 28 - 19:24

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elmondása szerint a kispestiek nem akarnak beleszólni a bajnokság alakulásába, így a csapat a Puskás Akadémia ellen is olyan keményen fog hajtani, mint a többi mérkőzésen. A klubvezető nem oszt külön prémiumot a felcsútiak esetleges legyőzéséért, valamint amondó, a Ferencváros és a Videoton után a PAFC rendelkezik a legjobb játékosállománnyal idehaza.

MLSZ: A Fradi, az Újpest és a DVTK is fizet - megduplázták a Fradi-játékos eltiltását

Feltöltve: 2016, március 8 - 18:19

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az OTP Bank Liga 23. fordulóját követően az Újpestet 150 ezer forint, míg a Ferencvárost, a DVTK-t és a Honvédot 100 ezer forint büntetés megfizetésére kötelezte szurkolói viselkedése miatt. A Fradi labdarúgójának, Florian Trinksnek az eltiltását 4 mérkőzésre növelték, George Hemingway írásbeli megrovását pedig hatályában hagyta a szövetség.

"Kikérjük magunknak" - a Haladás visszaszólt Hemingway-nek

Feltöltve: 2016, február 20 - 11:10

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a péntek reggel megjelent írásában keményen nekiment a legutóbbi kispesti bajnokit vezető Andó-Szabó Sándornak. Hemingway a játékvezetőt okolja a vereségért, bár nem kíméli játékosait sem.

Hemingway kifakadt a bíróra: "Elvett a Honvédtól 6 millió forintot"

Feltöltve: 2016, február 19 - 12:00

A Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a péntek reggel megjelent írásában keményen nekiment a legutóbbi kispesti bajnokit vezető Andó-Szabó Sándornak. Hemingway a játékvezetőt okolja a vereségért, bár nem kíméli játékosait sem.

Honvéd: Rossi háromból háromra és az Európa Ligára készül

Feltöltve: 2016, február 8 - 16:10

A Honvéd megtartotta a szokásos, évad előtti sajtótájékoztatóját. Az eseményen megjelent George F. Hemingway, tulajdonos, Marco Rossi vezetőedző, Cosimo Inguscio pályaedző, míg a játékosok közül Botka Endre, valamint az új igazolások, Nagy Sándor, Eppel Márton, Kadima Kabungu.

Hemingway: "12 csapatnál többet a magyar valóság nem tart el"

Feltöltve: 2016, január 22 - 22:20

George F. Hemingway ma reggel a DIGI Sport, Reggel Start című műsorának vendége volt. A Honvéd tulajdonosa az aktualitásokról beszélt.

Hemingway: "A huligánok, gengszterek nem lesznek a stadionok urai" - kizárt a regisztráció eltörlése

Feltöltve: 2015, november 27 - 13:47

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa szerint az MLSZ nem fogja engedni, hogy "a huligánok, a gengszterek legyenek a stadionok urai - erről a stadionokban történő "rendrakás" kapcsán beszélt a Sport TV Mai helyzet című műsorában. Hemingway szerint muszáj feltételhez kötni a szurkolók belépését a stadionokba, legyen az kártya vagy regisztráció, és szerinte ennek a rendszerét már egyik klub sem akarja eltörölni.

Hemingway: "Ha annyi pénzem lenne, mint a Fradinak, mindig bajnok lennék"

Feltöltve: 2015, szeptember 25 - 14:31

George F. Hemingway szerint "úgy könnyű" kiemelkedni a bajnokságból, ahogy a Ferencváros teszi, ennyi pénzből ő is minden évben bajnokot csinálna a Budapest Honvédból, amelynek a költségvetése csak a 9-10. az NB I-ben a tulajdonos elmondása szerint. Az üzletember beszélt arról is, miért nem igazoltak még csatárt, mikor kezdődhet meg az új stadion építése, és hogy kirúgná-e Marco Rossit, ha nem végeznek a kispestiek az első hat hely valamelyikén.

Nemet mondott a Vidi és a Fradi is Hemingwaynek: "Nagy hiba az MLSZ döntése"

Feltöltve: 2015, július 17 - 17:37

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa kérést intézett a négy, a nemzetközi kupákban indult csapathoz (DVSC, FTC, MTK, Videoton), hogy legalább az egymás elleni mérkőzéseiken a kispestiek is öt légióssal állhassanak ki, ne pedig az új MLSZ-szabályozás szerinti hárommal, de a klubvezető elmondása szerint három klubtól nemleges választ kapott. Hemingway nem helyesli a szerinte a fair play szellemiségét sértő döntést, és azzal sem ért egyet, hogy a több, a stadionokba kilátogató szurkoló reményében az MLSZ kevesebb találkozó televíziós közvetítése mellett voksolt.

Hemingway számára fájó pont a légiósszabály

Feltöltve: 2015, július 14 - 17:27

A legjobb hatba kerülés a Budapest Honvéd célja a labdarúgó OTP Bank Liga szombaton rajtoló 2015/16-os szezonjában George F. Hemingway csapattulajdonos szerint, aki fájó pontnak nevezte az MLSZ által bevezetett légiósszabályt, de emiatt nem kritizálja a szövetséget.

„A Honvéd nem lesz hiéna” - Hemingway az igazolásokról és a hibás döntésekről

Feltöltve: 2015, június 17 - 18:00

George F. Hemingway szerint a Honvédnak stabil középcsapatnak kellett volna lennie az előző szezonban. A klub tulajdonosa elmondta, milyen hibák miatt kellett a kiesés elkerüléséért küzdeniük az utolsó pillanatig. A kispestiek nem akarják hiénaként a döglött oroszlán húsát enni, ugyanakkor a Honvéd első embere abban bízik, hogy az átigazolásoknál nem csinálnak hülyeséget. Hemingway szerint helyes döntés volt Marco Rossitól megválni tavaly tavasszal, mint ahogy az olasz szakember visszahozatalát is jó húzásnak tartja a tulajdonos. Interjú.

Hemingway: Storck személyes bosszú miatt mellőzi a Honvéd játékosait a vb-n

Feltöltve: 2015, június 1 - 09:32

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa szerint Bernd Storck személyes bosszúja, hogy egyetlen kispesti akadémistát sem vitt ki az U20-as világbajnokságra. Az üzletember azt mondta, hogy a német a klub akadémiájának igazgatójával veszett össze.

Hemingway: "Kineveztem két edzőt, akit nem kellett volna" - Csepelre költözhet a Honvéd

Feltöltve: 2015, május 7 - 16:30

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa elégedett a télen érkezett légiósok teljesítményével, de folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több saját nevelésű magyar fiatalt tudjanak a csapatba építeni. A klub első embere a csakfoci.hu-nak azt is elmondta, hogy azért küzdenek még mindig a kiesés elkerüléséért, mert két olyan edzőt is kinevezett a szezonban, akit nem kellett volna. Marco Rossi jövője még kérdéses: a szakvezető szeretne maradni, és az eredményének fényében tárgyalnak is majd vele. A Honvéd új stadionja 5,5 milliárdból épül, 8200 fő befogadására lesz alkalmas és legkésőbb 2017-re elkészül. Az építkezés ideje alatt a csapat Csepelen fogadhatja ellenfeleit.

Angolul válaszolt a lebohócozott Mátyus Hemingway-nek

Feltöltve: 2015, március 2 - 11:27

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa bohócnak nevezte Mátyus Jánost, a Nyíregyháza vezetőedzőjét, mivel a szakember burkoltan azt sugallta korábbi nyilatkozatában, hogy a kispestiek első embere miatt nem halaszthatták el a Paks elleni mérkőzésüket. A nyírségiek szakvezetője a csakfoci.hu-n egy mondatban üzent a tulajdonosnak.

Hemingway: "Mátyus egy egyszerű bohóc" - elmondta, miért rúgta ki Cordellát

Feltöltve: 2015, március 2 - 09:57

Mátyus János egy egyszerű bohóc - többek között így reagált George F. Hemingway kispesti tulajdonos a Digi Sport stúdiójában arra, hogy a Nyíregyháza mestere azzal vádolta, ő intézte el, hogy ne halaszthassák el a Paks elleni meccset. A Honvéd első embere azt is hozzátette, tisztában van vele, hogy a pro licenccel sem észt, sem tisztességet nem osztogatnak. Az üzletember Fabio Cordella eltávolítását az olasz egyik nyilatkozatával indokolta.

Hemingway: "Három olyan centerünk van, mint itthon senkinek" - két fokkal jobb légiósokat igazoltak

Feltöltve: 2015, február 9 - 23:24

A Honvéd bemutatta kilenc új igazolását, melyek közül többen is a két hiányposztra, vagyis a balbekk és a csatár pozíciójába érkeztek. George F. Hemingway, a klub tulajdonosa szerint a most szerződtetett légiósok egy vagy két fokkal magasabb minőséget képviselnek, mint a korábbi erősítések. Honlapunk a Honvéd első emberétől megtudta: tárt karokkal várják az olasz Fabrizio Miccolit, a támadón múlik, hogy csatlakozik-e a kispestiekhez.

Rossi: "Akár 11 kínaival is kiállok, ha kell" - nem új neki az alsóházi harc

Feltöltve: 2015, február 9 - 16:15

Akár 11 kínaival is kiáll, ha az szolgálja a csapat érdekét - többek között ezt mondta hivatalos bemutatását Marco Rossi, a Kispestre visszatért tréner. Az olasz úgy véli, az első tíz tavaszi fordulóban kell megszerezni a túléléshez szükséges pontokat, mert a hajrában ez elég komplikált lehet. George F. Hemingway úgy véli, mindig is jó viszonyt ápoltak Rossival, de hozzátette, amúgy sem szempont egy edző kiválasztásánál a személyes szimpátia.

"100%, hogy lesz 8000 az átlagos nézőszám Kispesten" - Tilos passzolni Hemingway-jel

Feltöltve: 2015, január 26 - 14:05

A Honvédnál 500 és 3000 euró között lehet most keresni, és akik a klubtól elmennek, nem érnek többet ennyinél, azt viszont az idő dönti el, hogy a kispesti klub jár-e jó úton, vagy azok, akik irreális fizetéseket adnak NB I-es játékosoknak - mondta George F. Hemingway. A Bp. Honvéd tulajdonosa a "Tilos passzolni!" rovatban beszélt arról is, miért kerültek távol a bajnoki címtől, elmondta, ő maga sem gondolta volna, hogy ennyi pénzt emészt fel egy élvonalbeli csapat, de azt is elárulta, mely hazai klubok működését tartja követendőnek. Rovatunkból kiderül, a futball terén mire adna magának 10-est és mire 1-est a klubtulajdonos. 20 kérdés és 20 válasz - George F. Hemingway.

Hemingway: "Az 5-6 milliós fizetéseket semmi nem indokolja" - feltételhez kötné a magas béreket

Feltöltve: 2015, január 16 - 09:36

George F. Hemingway támogatná az NB I-ben a bértömeg-sapka kialakítását, amit nem lehetne átlépni. A Honvéd tulajdonosa szerint Magyarországon semmi nem indokolja, hogy 5-6 millió forintot keressenek egyes játékosok. A kispestiek első embere elmondta: csatárt és egy irányító középpályást mindenképpen igazolni fognak, de balhátvéd is jöhetne, Hidvégi Sándort például szívesen látná Honvéd-mezben.

Hemingway a Honvéd átigazolási terveiről: "Pelét is várom, ha felépül"

Feltöltve: 2015, január 13 - 19:49

George F. Hemingway megerősítette, hogy a Honvéd szívesen látná soraiban Hidvégi Sándort, a Ferencváros védőjét, de jelezte, egyelőre érdemi lépés nem történt az ügyben. Alessandro del Piero és Fabrizio Miccoli kapcsán a kispesti klub első embere azt mondta, ő Pelét is szívesen látná, ha felépül, és arra utalt, hogy nem lát nagy esélyt az ilyen kaliberű labdarúgók érkezésére.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel