Tomiszlav Szivics

Szivics veszi át a szerb aranygenerációt - hivatalos

Feltöltve: 2015, július 31 - 17:48

Immár hivatalos, hogy Tomiszlav Szivics lett a szerb U21-es válogatott edzője.

Szivics veheti át a szerbek világbajnok generációját

Feltöltve: 2015, július 29 - 15:39

Szerb lapértesülések szerint a korábban a Kecskemét, a Paks és a DVTK együttesét is irányító Tomiszlav Szivics lehet a szerb U21-es válogatott edzője, amely a júniusban világbajnokságot nyert U20-as nemzeti együttesre épül majd a jövőben.

"Fölösleges" gólt kapott a Diósgyőr, Jarni és Szivics a második félidővel nem értett egyet - edzőik

Feltöltve: 2015, március 13 - 22:34

Szivics Tomiszláv úgy vélte, az első és a második félidő nagy részében is uralták a játékot, a Diósgyőr-Pécs NB I-es bajnokin, a DVTK trénere ezzel együtt is igazságosnak érzi a 2-2-es végeredményt. Robert Jarni szerint viszont a második félidőben ők diktálták a tempót, a PMFC-Matias szakvezetője elmondta, bár győzni akartak, elégedett a döntetlennel is.

Szivics üzent: "Minek kell történnie, hogy észrevegyék?"; Doll: "Gera és Hajnal volt a kulcs" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, március 7 - 22:42

Szivics Tomiszláv nem is annyira burkolt üzenetet küldött - vélhetően a diósgyőri klubvezetésnek - a kecskeméti mérkőzés lefújását követően, amikor arról beszélt, valakinek észre kellene vennie, hogy belső védő nélkül nem lehet sikereket elérni. Thomas Doll Gera Zoltán és Hajnal Tamás játékát emelte ki a Győri ETO elleni 3-0-s legyőzése után, míg Vasile Miriuta arról beszélt, van még három-négy hónapja arra, hogy csapatot építsen.

"A mai Fradihoz nem kell feltartott kézzel menni"; Szivics kellemetlen meccse - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, október 18 - 10:11

A válogatott szünet után, az OTP Bank Liga 11. fordulójába következik, Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzője a mérkőzés előtt arról beszélt, a pápai mérkőzés számára a kellemetlen kategória. Thomas Doll a gyilkos ösztönt szeretné látni a Fradin, míg Véber György úgy fogalmazott, a mai Ferencváros nem képez olyan játékerőt, amely miatt eleve feltartott kézzel kellene menni a zöld-fehérekhez.

Szivics: "Történelem-mester vagyok"; Doll ezért mérges

Feltöltve: 2014, október 4 - 16:45

A Diósgyőr-Ferencváros mérkőzést követően a két edző röviden értékelte a 2-1-es hazai győzelemmel végződött összecsapást. Szivics Tomiszláv a Diósgyőr Fradival szembeni rossz hazai mérlegére utalva "történelem-mesternek" nevezte el magát örömében, míg Thomas Doll a sok kihasználatlanul maradt lehetőség miatt bosszankodott.

Doll ezt többé nem akarja látni; fellélegeztek, hogy lecserélték a "vörös srácot" - edzőik

Feltöltve: 2014, szeptember 10 - 22:40

A Magyar Kupa szerdai találkozói után Thomas Doll elmondta, az első félidőben látottakkal nem érnének el sikert a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin, a szünet utáni játékkal elégedett volt a Fradi edzője. Urbán Flórián szerint fejben van elsősorban különbség futballistái és a Fradi-játékosok között. Joan Carrillo a Vidi fiatal futballistái jó teljesítménynek örült, a 8-0-ra legyőzött Kunmadaras edzője külön is kiemelte egyiküket.

"Nem akármilyen sorozatban vagyunk" - Szivicsnek kötelező volt a Haladás-meccs

Feltöltve: 2014, augusztus 16 - 11:03

Fárasztó időszakon van túl a DVTK, a klubnál az elmúlt hétre tekintettek vissza, Szivics Tomiszláv, Gosztonyi András és Bognár István ugyanakkor már a vasárnapi bajnoki mérkőzésre is gondolt.

Szivics: Ha más nem mondja ki, kimondom én!

Feltöltve: 2014, augusztus 13 - 22:28

Rendhagyó nyilatkozatot tett a Vasas elleni MK-meccset követően Szivics Tomiszláv a Diósgyőr edzője. A tréner hiányolta az elmúlt időszak diósgyőri eredményei után az elismerést a médiában, miszerint komoly munka folyik Diósgyőrben. A szakember részletesen ki is fejtette, milyen nehéz időszakon ment keresztül együttese az utóbbi időben. Edzőik.

"Ez volt a száz százalék" - Szivics gratulált csapatának

Feltöltve: 2014, július 31 - 22:58

Az FK Krasnodar elleni 1-5-ös vereséget követően gratulált saját csapatának Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr vezetőedzője A tréner meg is indokolta mindezt, mivel meglátása szerint száz százalékot adott ki magából együttese, de a két csapat közti különbséget nem tudta eltüntetni. Szivics kiemelte, két védekező játékosát is lecserélte és támadókat hozott be helyettük, de ez végül nem volt elég.

EL: Fizikai előnyben a Diósgyőr; Szivics: majd kiderül a taktika

Feltöltve: 2014, július 23 - 22:57

A Diósgyőr-Litex Lovecs találkozó előtt Kraszimir Balakov úgy vélekedett, a DVTK előnyben lesz fizikálisan, mivel több idejük volt pihenni a találkozóra. A bolgárok edzője szerint éppen eleget voltak balszerencsések az utóbbi időben, így nem lenne számára akkora meglepetés, ha csapata továbbjutna. Szivics Tomiszláv elárulta, körvonalaiban megvan már az elképzelésük arról a taktikáról, amely sikerre vezethet a bolgárok ellen.

"Nem meglepő a 0-3", "csoda kell a Diósgyőr ellen" - svéd és bolgár visszhangok

Feltöltve: 2014, július 18 - 12:16

Svédországban érthetően lelkendeznek a Göteborg 3-0-s győri sikere után, nem pusztán az eredmény, hanem a mutatott játék okán is. Horváth Ferenc ugyanakkor az egész magyar futball legutóbbi 20 évét emlegette a lefújás után. Bulgáriában úgy vélik, már csoda kell ahhoz, hogy a Litex Lovecs kiüsse a DVTK-t, Szivics Tomiszláv ugyanakkor figyelmeztetett, nagyon komolyan kell venni a visszavágót is.

Eldőlt: Szivics nem ülhet a kispadon az MK-döntőn

Feltöltve: 2014, május 23 - 21:32

Immár biztos, hogy Szivics Tomiszláv nem dirigálhatja a Diósgyőrt a Magyar Kupa vasárnap esti döntőjében, a Puskás Ferenc Stadionban. A DVTK közleménye szerint megérkezett a válasz az MLSZ-től, amelyben nemleges választ adtak a fél évre eltiltott szakember méltányossági kérelmére. Íme a diósgyőri klub közleménye az MLSZ válaszával kapcsolatban.

"Mini-Oscar és költői kérdés az MLSZ-nek; engedetlen 11-es rúgó - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, május 17 - 22:59

Mini-Oscart tartott Horváth Ferenc, amikor megköszönte családja és munkatársai segítségét a Kaposvár elleni 5-0 után. Az ETO vezetőedzője ugyanakkor egy költői kérdést is intézett a szövetség irányába. Kaposváron Selymes Tibor amiatt dohogott, hogy Firtulescu elvette a 11-esnél a labdát Balázs Benjámin elől. Íme a szombat NB I-es meccsek edzői értékelései.

Doll játékosokat bírált: "Ez ahhoz is kevés, hogy a Fradinál maradjanak" - így látták az edzők

Feltöltve: 2014, április 30 - 19:55

Paprikás hangvételű nyilatkozatot tett a lefújást követően Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. A diósgyőri 1-1 után - amely a DVTK továbbjutását eredményezte - a német szakember elmondta, hónapok óta elégedetlen a Fradi támadójátékával, és véleménye szerint a csatársor arculatát a következő idényre meg kell majd változtatni. Doll úgy fogalmazott, hogy amit látott, az ahhoz is kevés, hogy egyes játékosok a Ferencvárosnál maradjanak. Szivics Tomiszláv, szerint az döntött, hogy ők kihasználták az emberelőnyt az első meccsen, a Fradi pedig ezúttal nem.

Artner nem mond le a dobogóról, Gomes ünnepre készül - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2014, április 26 - 11:49

Artner Tamás hangsúlyozta, nem mondott le a Haladás arról, hogy elcsípje a harmadik helyet a bajnokságban, a szombathelyi szakember hozzátette ugyanakkor, nem ők számítanak a legnagyobb esélyesnek. José Gomes igazi fociünnepre számít a Pancho Arénában megrendezésre kerülő PAFC-Videoton FC mérkőzésen. Benczés Miklós szerint ellenfelünk játékosainak válláról lehullt a teher. Edzőik.

Doll kiakadt: Az MLSZ-ben meg kéne fontolni, milyen bírót küldenek - Szivics sajnálja, hogy nem lőttek ötöt

Feltöltve: 2014, április 23 - 20:39

Thomas Doll kritikus hangnemben nyilatkozott a Ferencváros-DVTK mérkőzést vezető Iványi Zoltán teljesítményéről, a tréner szerint az MLSZ-ben meg kéne fontolni, milyen bírót küldenek a meccsre, amikor ilyen nehéz a Fradi sorsolása (6 nap alatt 3 meccs). Szivics Tomiszláv azért volt haragos, mert a 2-1-re győztes Diósgyőr nem lőtt ötöt, a hajrában hatalmas ziccert hibázó Futács Márkót név nélkül ugyan, de elő is vette.

A Fradi-játékosok tudják, Doll mit vár; Véber nem csinált hókuszpókuszt - beharangozó

Feltöltve: 2014, április 12 - 09:52

Thomas Doll arra számít, hogy szombati ellenfelük a védekezésre helyezi majd a hangsúlyt, a Ferencváros német edzője ugyanakkor biztos benne, hogy meglesznek a helyzeteik a Puskás Akadémia ellen. Benczés Miklós Leonardo jó formájára hívta fel a figyelmet a túloldalon. A kiesési rangadó előtt Véber György szerint a Mezőkövesdnek már az öltözőből kijövet éreztetnie kell, hogy csak ők nyerhetnek, míg Csertői Aurél arról beszélt, különböző okokból kifolyólag csapatában több változás is várható.

Doll okosabb játékkal nyerne, Garami nem látja a végét - beharangozó

Feltöltve: 2014, március 29 - 12:27

Thomas Doll hangsúlyozta a Ferencváros-Lombard Pápa bajnoki találkozó előtt, csapata nem engedhet meg magának több ponthullajtást, így okosabb játékkal, és a taktikai utasítások teljes betartásával nyerni kell a Fradinak. Benczés Miklós a Puskás Akadémia trénereként tér vissza Diósgyőrbe, míg Szivics Tomiszláv azt várja együttesétől, hogy ellentmondást nem tűrően nyerjen. Beharangozó.

Horváth Ferenc kiakadt a bírókra: "Emlékkönyvet vezethetnék azokról, akik bocsánatkéréssel tartoznak"

Feltöltve: 2014, március 26 - 21:55

Nem volt megelégedve a bíráskodással Horváth Ferenc, a Győri ETO vezetőedzője, az MTK elleni Magyar Kupa-visszavágón, amelynek végén az MTK jutott tovább. Az ETO trénere úgy fogalmazott, hogy elgondolkodott egy olyan emlékkönyv vezetésén, amelyen azok szerepelnének, akik bocsánatkéréssel tartoznak többhónapos munkájuk tönkretétele miatt. A szakember 11-eseket kért számon a meccset vezetőn.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel