Nagy Dániel

A korábbi Fradi-játékos fontos gólt szerzett Németországban - videó

Feltöltve: 2016, május 21 - 09:43

Fontos gólt szerzett Nagy Dániel, a Ferencváros korábbi játékosa tegnap a Würzburgerger Kickers - Duisburg osztályozó párharc első mérkőzésén. Az ő góljával nyert 2-0-ra a csapata, ezzel nagyon közel került a Würzburg a másodosztályhoz. Ez volt a szezonbeli első találata a magyar játékosnak.

Németországba igazolt a Fradi középpályása - hivatalos

Feltöltve: 2015, június 21 - 16:29

Két éves szerződést kötött a német harmadosztályú Würzburger Kickers a Ferencváros 24 éves középpályásával, Nagy Dániellel, aki mindössze egy év után távozik a zöld-fehérektől. A Fradi nagy reményekkel igazolta le tavaly a játékost, aki azonban nem tudott alapemberré válni a Magyar Kupa-győztes gárdában, 11 NB I-es meccs és jobbára epizódszerepek jutottak neki.

A Fradi Németországból igazolt magyar játékost - videó

Feltöltve: 2014, május 29 - 12:12

A Ferencváros vezetősége ma újabb labdarúgóval állapodott meg: a 23 esztendős Nagy Dániel aláírta szerződését, így a Fradinál folytatja pályafutását. A középpályás legutóbb a Bundesliga III-ban szereplő Osnabrück labdarúgója volt.

Király 11-es párbajban juttatta tovább csapatát, duplázott a magyar légiós

Feltöltve: 2013, augusztus 2 - 22:34

A Német Kupában Király Gábor két büntetőt is hárított a 120 perces mérkőzés után, az 1860 München így továbbjutott. Nagy Dániel két gólt szerzett a 3-0-ra győztes Osnabrückben.

"Nem az edző az akadálya a Haladás sikeres szereplésének"

Feltöltve: 2012, november 8 - 16:39

Nagy Dániel, a Haladás 27 éves középpályása felépült sérüléséből, és amondó: a hátralévő bajnokikon muszáj visszahozni az elszórt pontokat. A középpályást meglepte, hogy vezetőedzőjük, Artner Tamás felajánlotta lemondását, de örül a maradásának.

Sérülést okozott, emiatt nem játszhat a Haladás legdrágább játékosa

Feltöltve: 2012, augusztus 26 - 14:33

Váratlanul az NB II-es csapatba küldte Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője a klub rekordigazolásaként a télen 20 millió forintért érkező Kulcsár Kornélt. A fiatal játékos korábban maga is bevallotta, hogy nem mindig folytatott sportszerű életmódot, de Szombathelyre érkezésekor fogadkozott, hogy szakít majd ezzel - ezért is kapták fel többen a fejüket fenti a hírre. Artner Tamás vezetőedző a pepsifoci.hu-nak elmondta, Kulcsár nem ezért, hanem egy felelőtlen megmozdulásáért került a második csapatba.

5-6 Vidi-játékos távozhat - értük versenyezhet az NB I

Feltöltve: 2012, június 7 - 12:12

Az egy évvel ezelőtti történésekkel ellentétben idén nem várható akkora átalakulás a Videotonnál. A fehérvári keret erősségét jól jellemzi, hogy több olyan játékos is akad a klubnál, aki jelenlegi csapatánál kevesebb lehetőséghez jut, a hazai mezőny döntő részének azonban komoly erősítést jelentene. Honlapunk azt vizsgálta meg, kik lehetnek azok a Vidi-játékosok, akik ősztől máshol folytatják a pályafutásukat - akár kölcsönben, akár végleg.

Nem érdemes eligazolni a Viditől - mérlegen a bajnokcsapat távozói

Feltöltve: 2012, május 17 - 13:34

Az idei szezon egyik slágertémája volt a Videoton játékoskeretének jelentős átalakulása, hiszen a fehérváriaknál lecserélődött a bajnoki címet megszerző együttes jelentős része. Volt, akire Paulo Sousa nem számított, volt, aki magától akart menni, olyanok is akadtak, akik csak ideiglenesen kerültek távol a klubtól. A pepsifoci.hu azt vizsgálta meg a szezon végeztével, hogy a korábbi távozók sorsa hogyan is alakult a Vidi utáni életüket követően, buktak vagy nyertek a váltással.

NB I: Szonda helyett extra edzések - így "törnék be" a problémás tehetséget

Feltöltve: 2012, február 19 - 14:43

Bár Sisa Tibor Kaposváron igen érdekes módszerekkel ellenőrizte játékosait, így a saját bevallása szerint is éjszakázó Kulcsár Kornélt is, a középpályás új mestere, a szombathelyi Artner Tamás nem tervezi, hogy hasonló eszközökhöz nyúl. A vasiak vezetőedzője inkább arra készül, hogy pluszedzésekkel kösse le a télen igazolt labdarúgó felesleges energiáit.

Nagyon közel két komoly igazoláshoz a Haladás

Feltöltve: 2012, január 23 - 13:36

Két új igazolás bejelentéséhez került igen közel a Haladás. A klub honlapjának beszámolója szerint Nagy Dánielt már csak egy orvosi vizsgálat választja el a klubcserétől, a kaposvári Kulcsár Kornél ügyében pedig ezen felül néhány apró részlet szorul tisztázásra.

A Vidi 150 milliót fizet és játékost is ad a Haladás fiataljáért - lapértesülés

Feltöltve: 2012, január 12 - 20:13

Félmillió euróért, az esetleges továbbértékesítésből származó bevétel 25 százalékáért, valamint Nagy Dánielért cserében a Videotonhoz szerződik a Haladás támadója, Kovács István - írja a haladas.hu. Tóth Miklós ügyvezető a portál megkeresésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az információt.

A Vidiből is igazolna a Haladás

Feltöltve: 2012, január 10 - 15:17

Bori Gábor, Kulcsár Kornél, és Nagy Dániel is szerepel a Szombathelyi Haladás téli kívánságlistáján. Minderről az ügyvezető, Tóth Miklós beszélt a haladas.hu-nak, ahol elmondta azt is, Nagy esetleges megszerzése nem lenne feltétlenül része a Kovács István-féle csereügyletnek. Rózsa és Radó aláírt, Tóth Péter és Iszlai még nem.

Az Újpest edzője megcáfolt egy átigazolási pletykát

Feltöltve: 2012, január 9 - 17:18

Az Újpesttel hírbe hozott Ibrahima Sidibe nem lesz a lilák játékosa, az viszont tény, hogy a vezetőedző lehetséges erősítéseket tartalmazó listáján ott szerepel a mellőzött fehérvári szélső, Nagy Dániel neve is - mondta Zoran Szpisljak a pepsifoci.hu-nak.

NB I: A furcsa válogatott, ahonnan mi biztos igazolnánk

Feltöltve: 2011, december 20 - 17:56

A montenegrói válogatott kapus, aki kivédte a Wembleyben az angolok szemét, a Vidiben viszont gyakorlatilag végigkispadozta az őszt. Vagy a Loki légiósa, aki alapemberként kezdte az idényt, azóta viszont már szerződése sincsen a klubnál. Nem éppen sikersztorik, és nem egyedülálló történetek az NB I-ben. A pepsifoci.hu összeállított egy nevük és múltjuk alapján sokkal többre hivatott "álomcsapatot" az eddig eltelt 17 fordulóban legkevesebbet foglalkoztatott futballistákból. Megvizsgáltuk azt is, hogyan lehetne változtatni megnyugtatónak távolról sem nevezhető helyzetükön, így megnéztük, hol lehetne esetleg más színekben is elképzelni őket, hogy a tavaszuk más legyen, mint az őszük.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel