Vitelki Zoltán

Magyar trió veszi át a Diósgyőr szakmai munkáját

Feltöltve: 2015, december 14 - 12:47

A csakfoci.hu információi szerint egy hazai edzőtrió veheti át a menesztett Bekő Balázs helyett a DVTK csapatának szakmai irányítását. A volt szövetségi kapitány, Egervári Sándor mellett egy korábbi válogatott labdarúgó, Pisont István és egy diósgyőri ikon, a kispadon tavasszal már dolgozó Vitelki Zoltán felelhet majd a játékosok felkészítéséért.

Kondás: "10-15 ponttal több lehetne", Diósgyőr: "Nekem csapat kell" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 31 - 22:04

Vegyes érzésekkel búcsúzik a Diósgyőr edzője, Vitelki Zoltán, aki szeretne hamarosan újra edzőként dolgozni, akár Miskolcon, akár máshol. Garami József egyelőre nem kívánt beszélni a folytatásról, kiemelte viszont az MTK egyik nagy tehetségét, Vogyicskát, akire szerinte szép jövő vár. Kondás Elemér 10-15 elvesztegetett pontról beszélt az egész idényt értékelve, a Loki otthonában 5-0-ra kikapó fiatal győri csapat szakvezetője a vereség ellenére dicsérte játékosait, és edzőkollégáit is, akik hónapok óta dolgoztak a búcsúzó ETO-nál fizetés nélkül. Edzői értékelések.

Videó: Veretlenül távozik a Diósgyőr edzője

Feltöltve: 2015, május 31 - 21:36

Az MTK elleni vasárnapi sikerrel (1-0) zárta az NB I-es idényét a Diósgyőr, a győztes gólt Bacsa Patrik szerezte. Vitelki Zoltán vezetőedző 4 sikerrel és 1 döntetlennel a háta mögött mond búcsút a DVTK első csapatának. Az MLSZ TV összefoglalója.

Miriuta már elbúcsúzott az ETO-tól - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 31 - 13:04

Az utolsó két mérkőzéséhez érkezett az OTP Bank Liga idei szezonja. A Vitelki Zoltánnal szárnyaló Diósgyőr a már biztos bronzérmes MTK-t fogadja. A Debrecen pedig a fiataljaival felálló Győri ETO-val mérkőzik. Miriuta László, a győriek vezetőedzője abban bízik, hogy a zöld-fehérek pár éven belül újra NB I-esek lesznek. A Loki mindenképpen győzelemmel búcsúztatná a bajnokságot.

"Őrült meccs volt, de ennyi gólt nem vártam"; Miriuta Tarsolynak mondott köszönetet és búcsúzott - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 23 - 22:05

Nebojsa Vignjevic előzetesen is sok gólra számított a Puskás Akadémia ellen, de kilenc találatot ő sem várt az általa őrültnek titulált meccstől. Miriuta László köszönetet mondott Tarsoly Csabának, amiért Győrbe hozta őt, ugyanakkor a szakember elárulta, kilencven százalék, hogy távozik Magyarországról, idehaza csak az ETO-nál, a Fradinál, vagy a Vidinél lenne vezetőedző. Mátyus János Gratulált a Diósgyőrnek, míg Vitelki Zoltán külön megemlítette győztes góllal bemutatkozó fiatal újoncát, Boros Gábort.

Kondás megdöbbent Storck döntésén, Miriutát sajnálta a Diósgyőr edzője - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 17 - 22:13

Kondás Elemér burkolt kritikát fogalmazott meg az U20-as vb-keretbe be nem került, a Pápa ellen duplázó fiatal debreceni csatár, Balogh Norbert ügyében, ahogy a Loki szakvezetője fogalmazott, ők is megdöbbentek a csatár kihagyásán, "de nyilván megvan ennek a felelőse, az, aki döntött". Vitelki Zoltán együttérzését fejezte ki győri kollégája, Miriuta Vasile felé, aki az NB III-ba tartó Győri ETO-val kell, hogy küzdjön a bajnoki végjátékban. A győri szakember az 1-4 ellenére játékosait is dicsérte, és azt mondta, csak a szurkolók miatt maradt a kispadon. Edzői értékelések.

Az ETO hátradöntött ülésekkel készül a Diósgyőr-meccsre - ezt várják az edzők

Feltöltve: 2015, május 17 - 12:50

Az OTP Bank Liga 28. fordulójából két mérkőzést rendeznek vasárnap. A már biztos NB III-as Győri ETO a Diósgyőr vendége lesz. Miriuta László szerint nekik már nincs veszítenivalójuk, míg Vitelki Zoltán úgy gondolja, hogy a győri játékosok vannak annyira profik, hogy teljes mértékben oda tegyék magukat a jövőjük miatt. A Debrecen-Pápa meccs előtt Kondás Elemér kötelező győzelemről beszél, míg a pápaiak meglepetésben bíznak.

"Felébredni a Csipkerózsika-álomból" - Miriuta már nem tudna úgy örülni a 3 pontnak - edzőik

Feltöltve: 2015, május 9 - 12:03

Négy találkozót rendeznek szombaton az OTP Bank Liga 27. fordulójában: Artner Tamás szerint a Dunaújvárosnak meg kell tartania a jelenlegi pozícióját, Vitelki pedig úgy akar visszatérni Miskolcra, hogy a következő körben még több néző kilátogasson a stadionba. Miriuta győzni akar a Haladás ellen, de a három pontnak már tudnának úgy örülni mint eddig, Mészöly Géza pedig felébresztené Csipkerózsika-álmából a csapatát. Bekő Balázs nem számít könnyű meccsre a Honvéd ellen, Jarniék pedig a győzelemre játszanak majd a Pápa ellen. Ezt várják az edzők.

NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.

A Loki elhalasztaná a Vidi ünneplését, Artnert nem zavarja meg a Haladás - edzőik

Feltöltve: 2015, május 2 - 11:40

Már a hétvégén bajnok lehet a Videoton, amennyiben legyőzi a Debrecent, és a Fradi botlik vasárnap a Pécs ellen, ezt azonban Kondás Elemér csapata szeretné megakadályozni. Bekő Balázs egy olyan MTK-ra számít, amely játssza a futballt, míg Benczés Miklós és Mátyus János is a három pontot célozza meg. Vitelki szerint a Diósgyőrnek mentálisan kell erősnek lennie, Artnert pedig nem zavarja meg, hogy korábbi csapata, a Haladás ellen kell helyt állnia. Edzői nyilatkozatok.

5 meccs, 5 győzelem a Diósgyőr új edzőnek célja

Feltöltve: 2015, április 29 - 13:26

Bemutatták Diósgyőrben Vitelki Zoltánt a gárda új vezetőedzőjeként. Az együttest az idény végéig irányító szakember kifejtette, maximalista, így csak azt tudja megjelölni célként, hogy nyerjék meg az összes hátralévő találkozójukat.

Diósgyőr: Menesztették Szivicset, megvan az utód is - már hivatalos

Feltöltve: 2015, április 28 - 14:17

A csakfoci.hu információi szerint nem marad a Diósgyőr élén a szezon végéig Szivics Tomiszláv. Honlapunk úgy tudja, hogy az elmúlt napok eseményei miatt távozik a klubtól a vezetőedző, értesüléseink szerint akár már ma bejelenthetik Szivics távozását. A helyét Vitelki Zoltán veheti át ideiglenesen. Nem sokkal ezelőtt a klub hivatalosan is megerősítette a hírünket, és bejelentette az edzőváltást.

"Diósgyőrben nagyon eltalálták ezt a spanyolos stílust" - így készül az ősz meglepetéscsapata

Feltöltve: 2012, február 10 - 19:01

Két veretlen edzőmeccsen vannak túl a diósgyőri futballisták Törökországban, a Belekben, kitűnő körülmények között készülő DVTK kapcsán már írtunk a spanyol Fernando bemutatkozásáról, a két találkozóról, most testközelből néztük meg a csapatot a szálláshelyén. A pepsifoci.hu-nak három diósgyőri beszélt a felkészülésről és eddigi tapasztalatairól, így Tisza Tibortól megtudhattuk, miért is jött be neki nagyon az új, spanyolos stílus, hogy az ős-DVTK-s Vitelki Zoltánnak miért új az, hogy ilyen helyen készülhetnek, és az is kiderült, miért olyan nehéz manapság bekerülni a Diósgyőr kezdőcsapatába.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel