Usain Bolt

Usain Bolt tovább gyorsítaná Gareth Bale-t

Feltöltve: 2013, szeptember 27 - 06:58

A világ leggyorsabb embere, Usain Bolt kész segíteni Gareth Bale-nek, hogy tovább növelje amúgy sem csekély sebességét. A jamaikai sprinter szívesen tartana külön edzéseket a Real Madrid új szerzeményeket.

Real Madrid: Bale 40 km/h-s sebességgel sprintelt - videó

Feltöltve: 2013, szeptember 19 - 13:03

Gareth Bale, a Real Madrid és a világ legdrágább igazolása 40 km/órás sebességgel sprintelt vasárnap a Villarreal elleni bajnokin egy érdekes statisztikai felmérés szerint. Egy spanyol portál szerint ezzel a végsebességgel a walesi csak 3 km/h-val marad el a világ legjobb sprinterétől, Usain Bolttól.

Usain Boltnál is gyorsabb a Dortmund új igazolása

Feltöltve: 2013, július 14 - 07:28

A Borussia Dortmundhoz újonnan csatlakozó Pierre-Emerick Aubameyang 3,7 másodperc alatt teljesítette a 30 métert, ezzel pedig gyorsabbnak bizonyult Usain Boltnál is. A jamaicai sprinter 2009-ben a 100 m-es világrekordja felállításakor 3,8 másodperc alatt tette meg az első 30 métert.

A nap fotója: Usain Bolt különleges mezt kapott a MU-tól

Feltöltve: 2012, augusztus 25 - 19:18

Usain Bolt is tiszteletét tette a Manchester United Fulham elleni bajnokiján (3-2), az angol alakulat pedig egy személyre szabott mezzel ajándékozta meg híres szurkolóját. A dresszen szereplő számok arra az időeredményre utalnak, amellyel a jamaicai megnyerte az olimpián a 100 méteres síkfutást.

Bolt: C. Ronaldo az én segítségemmel lett ilyen jó

Feltöltve: 2012, augusztus 13 - 11:58

A világ leggyorsabb emberének, Usain Boltnak úgy látszik, hogy az atlétika már csak rutinmunka, és egyre inkább a labdarúgás felé kacsingat. Legújabb nyilatkozatában a Manchester United-drukker sprinter azt találta mondani, hogy C. Ronaldo sikerességében az ő keze is benne van, és ha a klub részéről valaki felkérné, újfent segítene az együttesnek, ugyanis mindent megtenne annak érdekében, hogy a Manchester City-t letaszítsák a trónról.

Boltnak segítene az MU játékosa

Feltöltve: 2012, augusztus 11 - 08:28

Mint ismeretes, Usain Bolt, a 100 és 200 méteres táv olimpiai bajnoka korábban kijelentette, hogy szívesen kipróbálná magát labdarúgóként a Manchester United színeiben, Rio Ferdinand pedig boldogan segítene a jamaikai sprinternek.

Usain Bolt nem viccel: A MU-ban akar focizni - videó!

Feltöltve: 2012, augusztus 7 - 11:12

A 100 méteres síkfutás olimpiai bajnoka, Usain Bolt régóta nagy rajongója a Manchester United csapatának, és egy nyilatkozatában elárulta, ha megkeresnék őt az angol együttestől, azonnal otthagyná az atlétikát, csak azért, hogy futballista lehessen.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel