Garami József

Garami találkozott a Fradi-ultrákkal: Ez történt - videó

Feltöltve: 2016, május 9 - 12:30

A szombati FTC-Újpest Magyar Kupa-döntő alatt a stadionon kívül demonstráló Fradi-ultrák a Népligetbe menetelésük során Garami Józseffel, a zöldek korábbi szakvezetőjével és szakmai igazgatójával is összefutottak. A Blikk videója, a jelenet 00:23-nál kezdődik.

Garami és Doll az NB I edzőkirálya - az elmúlt 10 év legjei

Feltöltve: 2016, május 9 - 10:46

A hazai edzőikon, Garami József (MTK), illetve az immáron bajnok és kétszeres kupagyőztes Thomas Doll (FTC) az NB I utóbbi tíz évének legponterősebb, valamint leghatékonyabb edzője - derül ki egy nemzetközi portál kimutatásából. A külföldi szakemberek közül Marco Rossi (Honvéd), Nebojsa Vignjevic (Újpest) és Szivics Tomiszláv (Kecskemét, DVTK, Paks) tud odaférni a legjobbak közé.

Komoly dicséret Dárdainak: "Jobb edző lehet, mint amilyen játékos volt"

Feltöltve: 2015, december 9 - 19:43

Az MTK szakmai igazgatója, Garami József szerint nem elképzelhetetlen, hogy Dárdai Pál legalább olyan jó edzői pályafutást tudhat majd magáénak, mint amilyet játékosként is sikerült elérnie. A rutinos szakember amondó, a magyar trénert igazolja a válogatottnál és a Herthánál elvégzett komoly munkája, amihez jó alapokat kapott idehaza, a hozzáállása és az emberi tulajdonságai pedig nagyban segítik őt a céljai elérésében.

László Csaba váltja Garamit: "Egy szintet visszaesett az NB I 10 év alatt"

Feltöltve: 2015, június 3 - 11:31

Az MTK hivatalosan is bejelentette, hogy László Csaba lett az első csapat új vezetőedzője. Garami József a klub alkalmazásában marad, szakmai igazgatóként tevékenykedik tovább. Az új tréner székfoglalójában elmondta, Angliából és Németországból is volt megkeresése, ő viszont most azt a munkát szeretné folytatni idehaza, amit a Ferencvárosnál félbehagyott. László kérdésünkre úgy vélekedett, hogy az NB I egy szintet visszaesett az elmúlt 10 évben, és a légiósok minősége is hagy kívánnivalót maga után. Vass Ádám meghosszabbította a szerződését, Varga Szabolcs pedig a honlapunk által előre jelzetteknek megfelelően hazatér Hollandiából.

Kondás: "10-15 ponttal több lehetne", Diósgyőr: "Nekem csapat kell" - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 31 - 22:04

Vegyes érzésekkel búcsúzik a Diósgyőr edzője, Vitelki Zoltán, aki szeretne hamarosan újra edzőként dolgozni, akár Miskolcon, akár máshol. Garami József egyelőre nem kívánt beszélni a folytatásról, kiemelte viszont az MTK egyik nagy tehetségét, Vogyicskát, akire szerinte szép jövő vár. Kondás Elemér 10-15 elvesztegetett pontról beszélt az egész idényt értékelve, a Loki otthonában 5-0-ra kikapó fiatal győri csapat szakvezetője a vereség ellenére dicsérte játékosait, és edzőkollégáit is, akik hónapok óta dolgoztak a búcsúzó ETO-nál fizetés nélkül. Edzői értékelések.

"Őrült meccs volt, de ennyi gólt nem vártam"; Miriuta Tarsolynak mondott köszönetet és búcsúzott - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, május 23 - 22:05

Nebojsa Vignjevic előzetesen is sok gólra számított a Puskás Akadémia ellen, de kilenc találatot ő sem várt az általa őrültnek titulált meccstől. Miriuta László köszönetet mondott Tarsoly Csabának, amiért Győrbe hozta őt, ugyanakkor a szakember elárulta, kilencven százalék, hogy távozik Magyarországról, idehaza csak az ETO-nál, a Fradinál, vagy a Vidinél lenne vezetőedző. Mátyus János Gratulált a Diósgyőrnek, míg Vitelki Zoltán külön megemlítette győztes góllal bemutatkozó fiatal újoncát, Boros Gábort.

Könnyezve értékelt egy NB I-es edző: "Van, akinek jó érzés nézni egy halálra ítélt csapatot" - nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 16 - 21:55

Az, hogy sokat megélt játékosok sírva jönnek be az öltözőbe, mindent elmond a jelenlegi helyzetről - mondta Bekő Balázs, a KTE mestere a Puskás Akadémia ellen elveszített találkozót követően, aki maga is könnyeivel küszködött halálra ítélt csapatát emlegetve. Thomas Doll ismét látta a Fradi egyik visszatérő hibáját, Csertői Aurél ellenben csak a gólt hiányolta a Paks játékából.

Mátyus: Sok mindenről beszélhetnék, de még nem vagyok a magyar foci reformere - edzőik

Feltöltve: 2015, május 8 - 21:37

Mátyus János saját csapatának is gratulált a 4-2-re győztes Újpest elleni meccset követően, a Nyíregyháza trénere szerint nem túl gyakori, hogy egy ilyen arányú vereség után is éltessék a szurkolók a csapatot. Mátyus ugyanakkor tett egy elsőre nehezen megfejthetőnek tűnő kijelentést is. Nebojsa Vignjevic és Garami József is elégedetten nyugtázta saját együttese győzelmét, míg Benczés Miklós megérdemeltnek nevezte az MTK sikerét.

NB I: "Hülyeség vereség után gratulálni a csapatnak, de én gratulálok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, május 2 - 21:42

Joan Carrillo azt is megemlítette a DVSC otthonában aratott győzelem után, hogy klubrekordot ért el csapata a szerzett pontok tekintetében. Kondás Elemér úgy látta, hogy a szünetben 3-0-ra kellett volna vezetniük. Vitelki Zoltán maximálisan elégedett volt a DVTK küzdőszellemével, Kovács László pedig annak ellenére gratulált játékosainak, hogy ez egy vesztes meccs után "hülyeség". Mátyus János fantasztikus győzelmet emlegetett, Benczés Miklós ellenben úgy látta, hogy tálcán kínálták magukat az ellenfélnek. Artner Tamás piszkálódott is egy picit győztes szombathelyi visszatérése után, Kuttor Attila saját maga felelősségét is emlegette, Garami József nem tudja, mi az oka a kihagyott helyzeteknek, Bekő Balázs pedig nem volt elégedetlen az egy ponttal. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: "Bármit mondani komolytalan lenne"; Mátyus a vagányságot hiányolta

Feltöltve: 2015, április 25 - 21:18

Az OTP Bank Liga szombati játéknapján Thomas Doll elégedetten értékelte a Diósgyőr legyőzését, mondván csapata a nagy meleg ellenére is jól teljesített. Szivics ezzel szemben elismerte, a Fradi jobb csapat, amely jelenleg túl erős nekik, bármi mást pedig komolytalan lenne a jelenlegi helyzetben mondani. Mátyus a vagányságot hiányolta csak csapatából, Garami szerint pedig az elvesztett két pont hiányozni fog majd a végén az MTK-nak. Carrillo elégedetten értékelt, Jarni pedig a szerencsét hiányolta. Bekő igazságos döntetlenről beszélt, Csertői pedig amondó, ha nyugodtabbak, akár nyerhettek is volna. Edzői értékelések.

A Hali a Fradi elleni 0-3-ból építkezne - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, április 18 - 21:50

Az OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati mérkőzései után Garami József arról beszélt, amennyiben az MTK kijut a nemzetközi porondra, tovább erősítik a keretüket. Miriuta László szerint az ETO fejben nincs a csúcson, ezért hibáznak nagyokat. Thomas Doll elégedett a szombathelyi 3-0-val, míg az eltiltott Szentes Lázár helyett nyilatkozó Jagodics Zoltán gratulált a saját csapatának is. Kondás Elemér úgy véli, jobbak voltak a Paksnál, Csertői Aurél pedig azt emelte ki, hogy a Paks még párharcot sem nyert Debrecenben.

Miriuta kifakadt: "Vagy pár játékos megy, vagy én" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, április 11 - 21:07

Vasile Miriuta, a Győri ETO vezetőedzője kifakadt a csapat körül uralkodó állapotok miatt a Nyíregyháza ellen elszenvedett 3-2-es vereséget követően. Mint mondta, nem adja a nevét ahhoz, hogy a hét közben menedzserek járjanak be az öltözőbe, egyes futballisták pedig a játék helyett a jövőjükkel foglalkozzanak. Kitért arra is, hogy megszűnt a szállása Győrben, és kijelentette, vagy néhány labdarúgó távozik, vagy ő megy. Szivics Tomiszláv a Kispesten elért 1-1-es döntetlent követően lemondott a dobogóról. Edzői nyilatkozatok.

Szivics: "Nem szabad elveszíteni a hitet"; Aki bealszik a Pécsnél, az magát teszi ki a keretből - edzőik

Feltöltve: 2015, április 11 - 11:49

Szombaton az immár Artner Tamás irányította Dunaújváros az MTK-t fogadja, amelyen a hazaiak trénere hasonló mérkőzésre számít, mint az előző fordulóban a Szpari ellen. A DVTK-tól nyáron távozó Szivics Tomiszláv szerint nem szabad elveszíteniük a hitet, és a Honvéd elleni jó szériában bízik. Csertői örömet okozna a szurkolóknak, míg Jarni szerint koncentrálniuk kell, és aki bealszik a Pécsnél, az magát teszi ki a csapatból. Benczés Miklós szerint kivárásra játszhatnak a Pápa ellen, mivel nekik nem lesz sürgős a gólszerzés, míg Mátyus amondó, csapatát nem csapja be az ETO tabellán elfoglalt helyezése. Edzői nyilatkozatok.

Doll elbeszélgetett Bödével és Dárdaival meccsel - így látták az edzők

Feltöltve: 2015, március 22 - 21:46

Thomas Doll elégedetten értékelte a Ferencváros játékát az MTK elleni Örökrangadót (2-0) követően, szerinte teljesen megérdemelt volt csapata sikere és örült a második, "megváltó" gólnak is. A dicséretből kijutott a csereként beállt Busai Attilának, akit "fenoménnak" nevezett a német, aki azt is elárulta, hogy jövő szerdán a magyar válogatottal játszik zártkapus edzőmeccset az FTC, és arról is beszélt, mit mondott az ezúttal a kezdőcsapatból kimaradt Böde Dánielnek. Garami József is megérdemelt Fradi-sikerről beszélt, Kondás Elemér a helyzetkihasználáson még javítana, Szivics Tomiszláv pedig a Diósgyőrt sújtó sérüléseket is okolta a Loki elleni vereség miatt. Értékelések.

Rossi: "Lehet, hogy idióta vagyok, és a játékosok is mind azok" - edzői nyilatkozatok

Feltöltve: 2015, március 14 - 23:28

Érdekes megjegyzést tett Marco Rossi a Honvéd Puskás Akadémia elleni meccsét követően. Az olasz azt mondta, lehet, ő és játékosai egyaránt idióták, de a kispesti klubot képviselik, így arra kérte a drukkereket, hogy támogassák őket. Thomas Doll szerint az átütőerő hiányzott a Fradiból Nyíregyházán, Nebojsa Vignjevic úgy véli, hogyha továbbra is ilyen harmatosak lesznek a támadások befejezésében, sok jóra nem számíthatnak, Kondás Elemér pedig elismerte, hogy megérdemelt vereséget szenvedtek Szombathelyen. Edzői nyilatkozatok.

Mátyus: Azt szeretném, ha mindenki rólunk beszélne; Garami szerint már bajnok a Vidi - edzőik

Feltöltve: 2015, március 14 - 13:02

Nem kevesebb, mint 6 találkozót rendeznek az NB I szombati játéknapján, amelyek közül több mérkőzés is komoly izgalmakat hozhat. Az MTK a Videotonnal csap össze, Carrillo szerint azonban a rangadó nem dönt a bajnoki címről, Garami József ellenben úgy véli, a fehérváriak már megnyerték a bajnokságot. Mátyus szeretné, ha a találkozó után az ő csapatáról beszélnének, Thomas Doll szerint viszont elég csak a saját játékukat játszaniuk a sikerhez. Benczés Miklósék újra visszatérnének a győztes útra, míg Dobos Barnáék a Kecskemét ellen kezdenék meg a felzárkózást. Kondás Elemér a pálya miatt aggódik a Haladás ellen, míg Csertői Aurél szerint már nincsenek könnyű meccsek az NB I-ben, így az Újpest elleni sem lesz az. Edzői nyilatkozatok.

A nap fotója: 22 éves Garami József ballonkabátja

Feltöltve: 2015, március 14 - 12:08

Az MTK 75 éves mestere, Garami József a Videoton elleni rangadó előtt elárulta a Blikk.hu kérdésére, hogy 22 éve, egészen pontosan 1993-ban vásárolta a védjegyévé váló ballonkabátot, amikor Pécsről távozván átvette az Újpest irányítását. A jellegzetes ruhadarabot azóta is viseli a meccseken, amely a rutinos tréner kabalája lett az idők során. Minderről a fotók is árulkodnak. (Fotó: MTI / Pozsonyi Zita)

A Honvéd elaludt a pályán, ezért volt ideges az Újpest edzője - értékelések

Feltöltve: 2015, március 8 - 22:28

Marco Rossi szerint játékosai nemes egyszerűséggel elaludtak az MTK góljainál és mivel az ellenfél kapujára nem sok veszélyt jelentettek, törvényszerű volt a vereségük. Garami József megérdemelt sikerről beszélt, bár kritikával is illette a kék-fehérek első félidei teljesítményét, és nagyon sajnálta Thiam kiállítását a Vidi elleni rangadó előtt. Kondás Elemér szerint egy kényszerű csere is közrejátszott az Újpest elleni pontvesztésben, míg Nebojsa Vignjevic elárulta, azért volt feszültebb, mert nem volt sokáig olyan játékosa a pályán, mint Kabát Péter. Edzői értékelések.

"Kaptunk egy nokedlit" - Csertői szerint a bíró belenyúlt a meccsbe - edzőik

Feltöltve: 2015, február 27 - 22:45

3-1-es MTK-sikerrel kezdődött a tavaszi szezon az NB I-ben, a vendégek vezetőedzője, Csertői Aurél szerint azonban a játékvezetőnek is nagy szerepe volt a vereségükben. A tréner Vadnai Dániel kiállítását kérte számon a bírón, és úgy érezte, végig nagy nyomás alatt kellett játszaniuk az MTK ellen. A hazaiak mestere, Garami József szerint az első félidőben voltak problémáik, ennek ellenére megérdemelten nyertek. Edzői nyilatkozatok.

NB I: Garami már nem tudja meglepni Csertőit - ezt várják az edzők a tavaszi nyitómeccstől

Feltöltve: 2015, február 27 - 15:20

MTK-Paks találkozóval kezdődik meg pénteken este a tavasz az OTP Bank Ligában, a tabella 2. helyén tanyázó kék-fehérek fogadják a Bozsik-stadionban a 6. helyen tanyázó tolnaiakat. Garami József és Csertői Aurél is három pontot szerezne, előbbi szerint meglepni aligha fogja kollégáját a kezdőcsapattal, utóbbi pedig úgy véli, igaz bravúr lenne, ha győzni tudnának.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel