vb-selejtező

Videó: Botrányba fulladt egy vb-selejtező

Feltöltve: 2015, szeptember 8 - 20:50

Botrányos véget ért a Malajzia - Szaúd-Arábia világbajnoki selejtező mérkőzés, miután a szurkolók füstbe borították a játékteret. Az indulatok azután szabadultak el, hogy a hazaiak kiengedték a vezetést a kezükből, és a vendégek 2-1-re fordítani tudtak. Végül a 87. percben a szaúdiak holland szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk lehívta a csapatát a pályáról, majd a játékvezető is a találkozó beszüntetése mellett döntött, a FIFA pedig vizsgálatot indított. Nézd meg a történteket videón!

Román-görög és portugál-svéd csata is lesz a pótselejtezőn - a párok

Feltöltve: 2013, október 21 - 14:16

Megtartották Zürichben az európai zóna világbajnoki pótselejtezőinek sorsolását. A magyar válogatottat megelőző román csapat Görögországgal csatázik a brazíliai repülőjegyért, a legérdekesebb párharcnak a portugál és a svéd együttes párviadala ígérkezik. A mérkőzéseket november közepén rendezik.

Román-magyar: 1111 szurkolónk már lesz Bukarestben

Feltöltve: 2013, július 30 - 22:13

Továbbra is lehet belépőket vásárolni a románok elleni, szeptember 6-i, bukaresti vb-selejtezőre, 1500, illetve 3000 forintért, eddig 1111 jegy talált gazdára a vendégszektorba. A csehek elleni, augusztus 14-i barátságos találkozóra eddig ezer belépő kelt el.

Videó: Balotelli pirosat kapott, majd ütötte, rúgta a játékos kijárót

Feltöltve: 2013, június 8 - 12:35

Mario Balotellit kiállította a játékvezető a Csehország - Olaszország (0-0) világbajnoki selejtezőn, miután lekönyökölte a hazaiak védőjét, Gebre Selassiét. A Milan világsztárja nehezen viselte az ítéletet és a játékos kijárón vett elégtételt...

Messiék botlottak Kolumbia ellen

Feltöltve: 2013, június 8 - 12:04

Argentína nem bírt Kolumbiával, a két csapat gól nélküli döntetlent játszott a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatában.

Anglia: Lampard és Gerrard sem játszik, Rooney középpályás lehet

Feltöltve: 2012, október 11 - 17:17

A Chelsea középpályásának, Frank Lampardnak térdsérülése miatt ki kell hagynia a pénteki, San Marino elleni világbajnoki selejtező mérkőzést. Steven Gerrard eltiltás miatt nem játszhat. Meglepetésre Rooney lehet a helyettes.

Egervári a repülőn is taktikázott - megérkezett Észtországba a válogatott

Feltöltve: 2012, október 11 - 15:33

Kétórás repülőút után, helyi idő szerint 14.05 órakor landolt a magyar válogatott gépe Tallinnban, az észtek elleni pénteki vb-selejtező helyszínén. A játékosok már a repülőn elkezdték az ismerkedést az A La Coq Arenával, igaz, csak madártávlatból szemrevételezték a pályát, a gép ugyanis éppen a stadion fölött szállt el ereszkedés közben.

Válogatott: "Mindegyik játékosunk jobb, mint bármelyik észt"

Feltöltve: 2012, október 11 - 15:02

Kellemetlen, de gyenge képességű csapatnak tartja Bozsik Péter az észt válogatottat. A korábbi szövetségi kapitány tavasszal az írek elleni pótselejtező mérkőzésen feltérképezte a mieink pénteki ellenfelét, és ez alapján úgy véli: ugyan szívósan védekeznek, de támadásban nem túl veszélyesek az észtek. Bozsik a pepsifoci.hu-nak elmondta: meg kell majd szenvednünk a vb-selejtezőn, de nyerünk.

Videó: A románok is simán elverték Andorrát

Feltöltve: 2012, szeptember 11 - 21:47

A román válogatott hozta a kötelezőt a világbajnoki selejtezők magyar csoportjában, 4-0-ra győzött Andorra ellen. Nézd meg a gólokat!

Vb-selejtező: A magyar válogatott feljött a 2. helyre a csoportban

Feltöltve: 2012, június 6 - 11:24

A magyar válogatott többek között a rivális törököket is megelőzve négy helyet javított, és már a 31. pozíciót foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetnek.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel