EB

Király: Remélem, a németek ellen előjönnek a hibáink

Feltöltve: 2016, június 3 - 21:15

Király Gábor, a magyar válogatott rekordere abban reménykedik, hogy a szombati, Németország elleni felkészülési mérkőzésen még előjönnek azok a hibák, amelyeket az Eb-főpróba után és a kontinenstorna előtt ki lehet javítani. A rutinos hálóőr két volt csapattársával is találkozhat majd a pályán Gelsenkirchenben.

Dzsudzsák: "Nem azért jöttünk, hogy túléljük a meccset" - Storcknak nem tetszik a klíma

Feltöltve: 2016, június 3 - 19:40

Dzsudzsák Balázs szerint nem azért lép pályára szombaton Németország ellen a magyar válogatott, hogy túlélje a felkészülési meccset. Úgy érzi: aki kezdő lesz, jó eséllyel Ausztria ellen játszhat az Európa-bajnokság első fordulójában. Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a németek elleni mérkőzésnél még az Eb-n sem várhat nehezebb találkozó rájuk. A tréner hangot adott elégedetlenségének annak kapcsán, hogy a gelsenkircheni Veltins Arenában jelenleg igencsak fullasztó a klíma.

Magyar játékosa is van az első Eb-ellenfelünknek - itt a keretük

Feltöltve: 2016, május 12 - 12:19

Huszonnégy fős keretet hirdetett csütörtökön Marcel Koller, a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

"Az Eb hihetetlen jó célpont a terroristáknak"

Feltöltve: 2016, április 16 - 10:59

Nem gyengült az Iszlám Állam - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Megvan Kassai Eb-csapata

Feltöltve: 2016, február 29 - 22:46

Kiderült, hogy kik lesznek Kassai Viktor segítői a nyári franciaországi Európa-bajnokságon.

"Jobban szeretném, ha Magyarországról nem érkezne senki" - büntetéstől félnek Romániában

Feltöltve: 2014, október 5 - 09:18

A magyar labdarúgó-válogatott jövőhét szombaton Románia ellen lép pályára a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjének keretén belül, amely kiemelt fontossággal bír a mindkét fél számára. A harc azonban minden bizonnyal nemcsak a pályán, hanem képletesen a nézőtéren is folyik majd, amitől Romániában már előre tartanak. Asztalos Csaba, a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács elnöke úgy véli, a legjobb az lenne, ha nem is érkeznének magyar drukkerek a találkozóra, ugyanis véleménye szerint "nehéz lesz a két tábort a politikai korrektség medrében tartani", amely miatt a meccs után komoly büntetésre számíthatnának a hazaiak.

Kőkemény huliganizmus elleni törvény az Eb-rendezőnél

Feltöltve: 2011, szeptember 23 - 17:00

Bronislaw Komorowski lengyel államfő aláírta a tömegrendezvények biztonságáról rendelkező törvény módosítását, amely eredményesebb hatósági fellépést tesz lehetővé a huliganizmus ellen olyan nagy sporteseményeken, mint amilyen például a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel