Hibernian

Szétszedték a stadiont a szurkolók a parádés kupadöntő után - videó

Feltöltve: 2016, május 23 - 15:54

Nagyszerű mérkőzést, öt gólt és (114 év után!) Hibernian-sikert hozott a skót kupa hétvégi döntője, amelyet az edinburghi gárda 3-2-re nyert meg az ugyancsak másodosztályú Rangers ellen. A 80. percben még a glasgowiak vezettek, de fordítani tudott a Hibs, amelynek kispadján (Alan Stubbs) és gólszerzői között is volt Celtic-kedvencek ültek/játszottak. A találkozót követően aztán a Hibs-szurkolók a pályán kezdtek el ünnepelni, illetve szétszedni a mozdítható tartozékokat, miközben a két tábor néhány tagja egymást is elkezdte szétszerelni...végül a rendőrök közbelépése vetett véget a még nagyobb balhénak.

Hatalmas égés lett a panenkázás vége - videó

Feltöltve: 2016, április 16 - 16:56

A Skót Kupában a Hibernian és a Dundee találkozóján a hazaiak játékosa, Jason Cummings a 28. percben büntetőt végezhetett el. A labdarúgó panenkázni szeretett volna, ez azonban annyira nem jött össze, hogy csúnyán fölé pörgette a labdát. A meccset végül a Hibernian nyerte meg 4-2-re büntetőkkel.

Videó: Egészpályás góllal nyert meccset a kapus

Feltöltve: 2014, augusztus 10 - 12:54

Mark Oxley, a skót Hibernian angol kapusa debütáló meccsén mindent eldöntő góllal mutatkozott be a Livingston ellen, 2-1-re nyert a fővárosi klub a másodosztályban.

Meghalt egy szurkoló - csapata gólját még láthatta

Feltöltve: 2013, május 5 - 22:41

A kórházban hunyt el az a szurkoló, akit a Kilmarnock-Hibernian skót bajnokiról kellett elszállítani, miután rosszul lett. Halálát szívroham okozta, a találkozót 1-1-s állásnál félbeszakították, miközben a drukkert mindkét csapat orvosi csapata a helyszínen látta el.

Videó: Óriási bírói hiba a skót derbin - ezt a gólt nem adták meg

Feltöltve: 2013, március 10 - 17:29

Edinburgh-ban is derbit rendeztek a mai napon, a Hibernian és a Hearts meccse végül 0-0-s döntetlenre végződött. Köszönhetően annak a máris nagy felhördülést okozó esetnek, amelyre a 81. percben került sor: Leigh Griffiths, a hazaiak játékosának szabadrúgása hiába vágódott a felső lécről jócskán a gólvonal mögé, nem adták meg a gólt.

Videó: Ez a gól a kapuig sem jutott el - videóbíró?

Feltöltve: 2012, május 9 - 19:08

Olyan gólt szerzett Paul Hanlon, a skót Hibernian játékosa a Dumfermline ellen, ami a kapuba sem került, mégis megadta a játékvezető a 4-0-s találkozó utolsó találataként. Újabb érv a videóbíró mellett.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel